- 2 Aralık 2007
- 85
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testine göre hamileyim listede benide işaretlermisin ilk aşılama da inşallah sorunsuz olur
çok sevindim canım ne güzel maşallah Allah bana da ve her isteyene versin inşallah bebiş
ben henüz sevinemiyorum sürekli endişe içindeyim artış olacakmı normal gidecekmi kese olcak mı gerçekten hamilemiyim diye sorup sorup duruyom bu ilk defa oluyor benim ilk aşı ilk hamilelik bilgimde yok nasıl olur ne olur off birde açıköğretim okuyorum ama stresten kitap açamadım ayrı dert çalışıyorum o da ayrı bir durum bebek benim için bir umut olacak baskı ve stresten beni anca o kurtarır
Merhaba bende ilk catlatma ihnesi tedavisinde hamile kaldim
Bugün öğrendim ,2-3 haftalik olsa gerek.
bendede adet ağrılari kasiklqrimdaagri ve cekmeler oluyor.halsizlik mide bulantisi.
Bir acayibim hasta gibi.
Böyle olacagini tahhmin etmemistim ama olsun o kadar. Sinra duzelir diye dusunuyorum
Darisi sizlerin basina:)
Merhaba bende ilk catlatma ihnesi tedavisinde hamile kaldim
Bugün öğrendim ,2-3 haftalik olsa gerek.
bendede adet ağrılari kasiklqrimdaagri ve cekmeler oluyor.halsizlik mide bulantisi.
Bir acayibim hasta gibi.
Böyle olacagini tahhmin etmemistim ama olsun o kadar. Sinra duzelir diye dusunuyorum
Darisi sizlerin basina:)
mrb bende 18 ocakta çatlatma iğnemi oldum 30 ocakta beta hcg değerim 34 dü doktor hamilesin dedi çokmu düşük bideğer siz nezaman yani kaç gün sonra tahlil yaptınız benim tam 13.günü kanda gebelik bakıldı cevabınızı bekliyorum
:18:
ben kısmetse yarın gidicem bakalım kese görünecekmi tam 5 haftalık bugün kalp atışı nezaman duyuluyordu?Tebrik ederim kanda hamilesin şimdiden kese görünene kadar emin olmuyoruz sonra hayal kırıklığı yaşamayalım olur mu, ben daha sevinmedim endişedeyim kese olcak mı değerler 1 kat artacakmı 2 günde artmalıymış yoksa sorun olurmuş, bende 12. günü yaptırdım 30,83 çıktı bende düşük buldum ama geç oluşmuş olabilir yada normaldir daha aybaşı tarihi gelmedi çünkü gerçi düzensiz benim aybaşımda ve polikistik overde var bende ilk defa aşılama oldum tutmuş ama 1 aya kadar belli olur daha kesinlik kazanmadı sabırsızlanıyorum
Tebrik ederim kanda hamilesin şimdiden kese görünene kadar emin olmuyoruz sonra hayal kırıklığı yaşamayalım olur mu, ben daha sevinmedim endişedeyim kese olcak mı değerler 1 kat artacakmı 2 günde artmalıymış yoksa sorun olurmuş, bende 12. günü yaptırdım 30,83 çıktı bende düşük buldum ama geç oluşmuş olabilir yada normaldir daha aybaşı tarihi gelmedi çünkü gerçi düzensiz benim aybaşımda ve polikistik overde var bende ilk defa aşılama oldum tutmuş ama 1 aya kadar belli olur daha kesinlik kazanmadı sabırsızlanıyorum
merhaba kızlar bugün 8 şubat gelen giden yok beklemedeyim çokda umudum yok aslında bakalım hayırlısı bu arada sizler folic asit kullanıyor musnuz ben 2 haftadır başladım kullanmaya ama çok düzenli kullanamıyorum bu ay hiç bir belirti yok 3 4 5 6 şubatlardan ses yok mu
pardon neşe teşekkür etmeyi unutmuşum.nerelisin niye sordun diceksin 0286 çanakkalenin alan koduya ondan sordum