• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

merhabalar transferin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır. Sen şansısın :) ben yatamamıştım hiç işe gelmem gerekiyırdu bide dr um yatmana gerek yok demişti ama herkesin bünyesi farklı olabilir. Ben sadece hareketlerimi kısıtladım yavaş hareket ettim yüksek yerlere uzanmadım çamaşır asmadım temizliğimide yemeğimide yaptım. Yürüdüm gezdim tozdum valla hemde baya bi yok yürüdüm hep ama Rabbim nasip etti bebeğim yada bebeklerim benimle şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür işle alakalı sıkıntım olmuyor...Bu yatma durumu beni daha da geriyor ,zira yeterince zor bir bekleyiş.Sadece yatarak daha da zorlaştırıyormuş gibime geliyor.Bir taraftan korkuyorum da her ne kadar yatıp yatmamakla alakalı olmadığını düşümsem de duygusal düşünmeken alıkoyamıyorum kedimi... sevindim senin adına ,bebeklerini sağlıklıkla büyütmen dileğiyle ...

canim benim yatmanin pek de iyi olmadigini söylüyorlar. hareket etmek gerekirmis ki kan dolasimi da artsin ve bebek beslensin. benim doktorum beni ertesi gün ise gönderdi. önceki 2 denemede 2-3 gün izinliydim. bakalim simdi ne olacak. hayirlisi Allahtan. olacaksa her sekilde olur.

Evet hayatım benim fikrim de bu yönde esasen.Benim doktorum da yatmanının sonucu değiştirmeyeceğini söyledi,eğer olumsuz bir sonuç olursa kendini suçlamaman için dinlen madem 1-2 gün dedi ama sadece o kadar :19: Rabbim yardımcımız olsun umarım hepiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz.

kızlar herkese iyi akşamlar bugün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun şuan herşey yolunda allahım hep böyle gider inşallah :nazar:

hiç kimse beni merak etmed ama ben de söyleyeyim benimde ilk tüp denemem negatif oldu malesef çok değişik belirtiler bile hissetmiştim ilaçlardan mı psikolojik mi bilemedim çok üzgünüm rabbim bir sonrakinde nasip eder inşallah kendimemi üzüleyim eşime bebek veremediğime mi üzüleyim bilemedim
pozitiifi gören arkadaşları tebrik eder benim gibi negatifi gören arkadaşlara da sabır dilerim....

canım ya gerçekten üzüldüm ama elden gelen bişey yok allahın takdiri inşallah bidahaki sefere alıcaz iyi haberini

kızlar herkese iyi akşamlar bugün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun şuan herşey yolunda allahım hep böyle gider inşallah :nazar:

massallahhh allahım nasıl heycanlı bırseydır kalp atısını duymak kımb ılır:ssz:

massallahhh allahım nasıl heycanlı bırseydır kalp atısını duymak kımb ılır:ssz:

evet canım doktora diyorum o benim kalbim olmasın çünkü benimkide yerinden çıkcak gibi atıyodu ama o ekranda kalbin yukarı aşağı hareket ettiğini gördüm anladım bebişim içimde canlı

evet canım doktora diyorum o benim kalbim olmasın çünkü benimkide yerinden çıkcak gibi atıyodu ama o ekranda kalbin yukarı aşağı hareket ettiğini gördüm anladım bebişim içimde canlı

rabbım kucagındayken o seslerı duymanı nasıp etsın:nazar::nazar::emir_bebek:

kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
3.gün emriyosuydu ve bugünde 10.günümde test yaptım
doktorum hamilesin dedi değerin düşük olmadığını 2 gün sonrası önemli dedi 2 katına çıkarsa her şey yolunda demekmiş
canlarımmm bilmiyorum yaaa şimdi sevineyim ben yoksa üzüleyim mi anlamadım bilen varsa söylesin :18: :18: :18: :18:
bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz
:18: :18: :18: :18:

canım benim çook sevindim yaaaa inşallah darısı test sonucu bekleyenlere olsun

dansöz oynatamam ama halay çekerim

teyyyy teeeeeyyyyyyyyy helehelehelehe :64::64::64::64::64:

kızlar tranferimin 12,günüdeyim dün betahcg değerim 65 çıktı ama bugun kasık ağrım var ve açık renkli kahverengi adet öncesi gelen gibi akıntım oldu yaşayan duyan bilen var mı kötü birşey mi kayıp mı ediyorum :((
doktorum progesteron iğne verdi şimdi onu alıp yaptırıcam cevap verim Allah aşkına :(((

kızlar tranferimin 12,günüdeyim dün betahcg değerim 65 çıktı ama bugun kasık ağrım var ve açık renkli kahverengi adet öncesi gelen gibi akıntım oldu yaşayan duyan bilen var mı kötü birşey mi kayıp mı ediyorum :((
doktorum progesteron iğne verdi şimdi onu alıp yaptırıcam cevap verim Allah aşkına :(((

inan bilsem soylerdım

sakin ol biraz ulasabılıyorsan doktoruna ulas

Ay canim,yol arkadasım benim..cok sevindim nasil bi duygudur yarinde bana nasip olucak insallah Yarinn :) şey sorcam alttanmi karindanmi dinleniyor ?

:10::10:oooooooo çok şükür kavuştuk destinam kızcem hatunum nerdesin sen yaww:44:
yüzünü gören cennetlik valla:27::1::1::1:

kalp kalbe karşıymış anam benimde şimdi aklımdan sen geçiyodun :53::53::53:

dün benimki pc yi götürdü bugünde ablamdaydım kuzuzum sen napan gıııııı :16::16:

panik yapma ınsallah bırsey olmaz.
dr a gıt ıstersen:26:

kalp kalbe karşıymış anam benimde şimdi aklımdan sen geçiyodun :53::53::53:

dün benimki pc yi götürdü bugünde ablamdaydım kuzuzum sen napan gıııııı :16::16:

iyiym çook şükür kelebem yaww...:27:
:9::9:dünden beri bir ordu misafir geldi geçti :8:çoook yoruldum:6: sen ne zaman yolcusun :10::10:erzuruma:30:

iyiym çook şükür kelebem yaww...:27:
:9::9:dünden beri bir ordu misafir geldi geçti :8:çoook yoruldum:6: sen ne zaman yolcusun :10::10:erzuruma:30:

yatılı misafirinmi vardı canım :32::32::32:

3 4 gün sonra inşallah yolculuk anneme sordum dün hava nasıl orda diye kar kıyamet diyo kızzzz totoşum donacak valla hahahahaha :9::9::9:

yatılı misafirinmi vardı canım :32::32::32:

3 4 gün sonra inşallah yolculuk anneme sordum dün hava nasıl orda diye kar kıyamet diyo kızzzz totoşum donacak valla hahahahaha :9::9::9:
:1::1:yok canım gündüz misafiri günlerim:6::6: falan vardı işte öyle:8:
evet valla erzurumu gösterdi tvde çook kar var ....sen gidince nasıl görüşcez şimdi biz senle ne kadar durcan
biraz kafanı dağıt bak sen stres yapmasan olacak gibime geliyo senin bebiş:emir_bebek::emir_bebek:...annen ne zamandır orda kimin yanında:28:

:28:

:1::1:yok canım gündüz misafiri günlerim:6::6: falan vardı işte öyle:8:
evet valla erzurumu gösterdi tvde çook kar var ....sen gidince nasıl görüşcez şimdi biz senle ne kadar durcan
biraz kafanı dağıt bak sen stres yapmasan olacak gibime geliyo senin bebiş:emir_bebek::emir_bebek:...annen ne zamandır orda kimin yanında:28:

:28:

annem erkek kardeşimin yanında
onlarında net var canım görüşürüz yine ben sizden ayrı duramam zaten yaaa öslerim çok
kafa dağıtmak iyi gelicek stesten olduğunu sanmıyom canım yaaaa korunmayı bırakalı 3 sene oldu olacak olsa şimdiye kadar olurdu hayırlısı

Hamis bayanlar benim hiç bulantım yok yaa,olsada bebıslerımın orda olduğunu hissetsemmi dersiniz:) bilemedim..sorucam yarin muayenemiz var..

Back
X