• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Canım ben hamile kalınca migrene yakalandım tam 3,5 ay çektim, senin baş ağrının olması illa adet olacağını göstermez.Sıkma tatlı canını :34: Rabbim sonuçlarımızı hayırlısıyla pozitif eyler inşallah.

cok tesekkür ederim insallah hepimizin emekleri bosa cikmaz ve bebislerimizi kucagimiza aliriz:))

Canım yanlış anlamadıysam sen de Bursa' dasın ve merkez araştırmasındasın, ben de Bursa' dayım daha önce iki tüp denemesi yapmıştım Ankara' da. Şimdi burda oturduğum için buradaki iyi bir yer neden olmasın dedim, pek çok yer araştırdım ve Pembe Mavi ' de Dr. Nevin Özsaraç da karar kıldım bugün transferimin 4.günü, 14 martta sonucum hayırlısıyla belli olacak inşallah. Eğer sonucum da pozitif olursa kesinlikle orayı daha rahat tavsiye ederim. Çünkü merkezin ilgisi çok güzel, ücreti de 4000 lira her şey dahil.
Soranus hakkında pek iyi şeyler duymadığım için orayı elemiştim ben. Eğer özelde bir yer düşünürsen Pembe Mavi aklında bulunsun canım, ama doktorun da Nevin Hanım olmalı çünkü diğer doktorlarını tanımıyorum.Tedavi aşamalarım çok güzel ve rahat geçti inşallah akıbetimiz de hayır olur.

canımmm cok teskkür ederimm evet bende pembe maviyi düşünüodum zaten ama ben bide jale gürlüer de cok ntatlı bi bayan bilmiorum yani nasip cok saol inşallah hayırlı sonuclar alırsın rabbim seni meleğine kavustursun inşallah

kızlar ikinci denememiz için dün bismillah dedik hayırlısıyla ..şimdiden heyecan bastı...bunda heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus ya :( bana dua edin bunda sigarayıda bıraktım umarım bu kez olur ve benimde yüzüm güler :(

mimaya her seferin heyecani baska oluyor. benim 3.denemem ama gene de ilk seferki gibi heyecanliyim. bu sefer bende sigarayi biraktim. aslinda hemen hemen 5 ay oldu. transferden beri de kahveyi biraktim. hayirlisi olsun simdiden rabbim yüzünü güldürsün.

mimaya her seferin heyecani baska oluyor. benim 3.denemem ama gene de ilk seferki gibi heyecanliyim. bu sefer bende sigarayi biraktim. aslinda hemen hemen 5 ay oldu. transferden beri de kahveyi biraktim. hayirlisi olsun simdiden rabbim yüzünü güldürsün.

canım 2 yıl bile dolamadan 3 denememi yaptınız problem neydi ben daha 1 taneye cesaret edeemiom

canımmm cok teskkür ederimm evet bende pembe maviyi düşünüodum zaten ama ben bide jale gürlüer de cok ntatlı bi bayan bilmiorum yani nasip cok saol inşallah hayırlı sonuclar alırsın rabbim seni meleğine kavustursun inşallah

Jale Gürlülerin adını ben de çok duydum ama hakkında hiç bir fikrim yok .O da önceden Pembe Mavi' deymiş ama, şimdi kendi özelinde sanırım.Amin canım inşallah Allah hepimizin muradını hayırlısıyla versin inşallah.

canım 2 yıl bile dolamadan 3 denememi yaptınız problem neydi ben daha 1 taneye cesaret edeemiom

problemimiz aslinda yok. ama benim 40 yasina basmis olmam isleri biraz hizlandirmamiza neden oluyor. malum yas ilerledikce rezerv ve kalite de azaliyor :16:

gel Cuma geeeeeeeeeeeeeeel. hayirli günde bana bebislerimini haberini getirrrrrrrrr.

insaAllah hopecik :16::16: Allahım küccük hopecikleri çifter çifter yollasın sana :52::52::52:inşaAllahh :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::1:

kızlar ikinci denememiz için dün bismillah dedik hayırlısıyla ..şimdiden heyecan bastı...bunda heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus ya :( bana dua edin bunda sigarayıda bıraktım umarım bu kez olur ve benimde yüzüm güler :(

üff içmeyin şu sigaraları yaa..:ssz: bari böyle zor bi tedavi olurken içmeyin :50::50::50:
zaten bünyemize birden hormon ilaçları yüklüyolar, en azından engel çıkabilicek birsey olmasın vücudunuzda :29:

evet canım seninde yarın degilmi çifter çifter patlatırız inşallah bombaları

berencim.. seninde yarın mıydı :26: hadi insaAllah.. yarın çifter haber alırız sizlerden :16::16:

problemimiz aslinda yok. ama benim 40 yasina basmis olmam isleri biraz hizlandirmamiza neden oluyor. malum yas ilerledikce rezerv ve kalite de azaliyor :16:

doğru diyosun hopecik :ssz: yaş ilerleyince.. bizdeki + lar - ye dönüsebiliyo :29:
yinede ne verirse Rabbim, iyi yönünden versin bizlere.. amin ..

Slm kızlar...

C.tesi transfer gerçekleşti ve yogun baskı ile yatmaya zorlanıyorum :44::50: Açıkcası ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum doğru olan doktorların dediği gibi normal hayata devam etmek mi yoksa çevreden söylendiği gibi yatmak mı ??Sizce ne yapmalıyım ,tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :3::3:

Slm kızlar...

C.tesi transfer gerçekleşti ve yogun baskı ile yatmaya zorlanıyorum :44::50: Açıkcası ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum doğru olan doktorların dediği gibi normal hayata devam etmek mi yoksa çevreden söylendiği gibi yatmak mı ??Sizce ne yapmalıyım ,tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :3::3:

merhabalar transferin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır. Sen şansısın :) ben yatamamıştım hiç işe gelmem gerekiyırdu bide dr um yatmana gerek yok demişti ama herkesin bünyesi farklı olabilir. Ben sadece hareketlerimi kısıtladım yavaş hareket ettim yüksek yerlere uzanmadım çamaşır asmadım temizliğimide yemeğimide yaptım. Yürüdüm gezdim tozdum valla hemde baya bi yok yürüdüm hep ama Rabbim nasip etti bebeğim yada bebeklerim benimle şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
3.gün emriyosuydu ve bugünde 10.günümde test yaptım
doktorum hamilesin dedi değerin düşük olmadığını 2 gün sonrası önemli dedi 2 katına çıkarsa her şey yolunda demekmiş
canlarımmm bilmiyorum yaaa şimdi sevineyim ben yoksa üzüleyim mi anlamadım bilen varsa söylesin :18: :18: :18: :18:
bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz
:18: :18: :18: :18:

Son düzenleme:
kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
doktorum hamilesin dedi değerin düşük olmadığını 2 gün sonrası önemli dedi 2 katına çıkarsa her şey yolunda demekmiş
canlarımmm bilmiyorum yaaa şimdi sevineyim ben yoksa üzüleyim mi anlamadım bilen varsa söylesin :18: :18: :18: :18:
bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz

tebrikler 10. güne göre iyi bence tadını çıkar ne güzel kızlarrrrrrr hadi dönsözler gelllsinnnnnnnnn

canim benim gozun aydin olsun daha 10. gunun mus belki 12. gun yapsaydın daha farkli bir sonuic alabilirdin rabbim gonlunun dileğini versin ins değer in kat kat katlansin

canim hayirli olsun insallah bebegin seninle allahh devamina erdirsin acele etmissin sen ben degerlerden pek anlamam ama doktorun hamilesin dedikden sonra her sey bitmistir insallah deger cok cok katlanirda seninde icin rahat ederr kafanida karistirma inaniyorumki bebegin seninle tadini cikar

kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: Ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
Bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: Eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz

rabbim sağ sağlıklı kucağına almanı nasip etsin canım hayırlısı olsun

hayırlı olsun cn m darısı basımızaa massallahhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy sibel gözün aydın canım, ben komşu topikten :)) seni dua listemize ekledik, bide inşallah kızmazsın bizim kızlara senin sonucunu söyledim, merak etmiştik seni, burda mesajı gördüm, inşallah değerin hızla yükselir, hiç canını sıkma, aksi bişey olsaydı doktor söylerdi, haydi hayırlı olsun :52: :52:

ohhh ohhhh hayırlı olsun, canım değer sonradan hızla katlanabiliyor, tebrik ederim bence şuanın tadını çıkar:46::46::46::46::49:

canim benim tebrik ederim ne güzel bir haber verdin bize. aksi olsaydi doktorun sana burun kivirarak söylerdi bekleyelim daha. benim 5.gün embriyosu cuma günü test günü yani 13.gün icin test sonucunu 20 ila 30 arasi bekliyor. bence güzel sonuc. senin icin gelsin kizlar

Eki Görüntüle 648748

Slm kızlar...

canim benim yatmanin pek de iyi olmadigini söylüyorlar. hareket etmek gerekirmis ki kan dolasimi da artsin ve bebek beslensin. benim doktorum beni ertesi gün ise gönderdi. önceki 2 denemede 2-3 gün izinliydim. bakalim simdi ne olacak. hayirlisi Allahtan. olacaksa her sekilde olur.

Back
X