anladım cnm esımın bagkur vardı sımdı oda durdu. off olmıcak sgk ıle aşılamada damı aynı gun sayısı
onu bilmiyorum açıkçası ben direk tüp bebek için gittim çünkü eğer bursadaysan arayıp bir sor istersen telefon numarasını vermiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm esımın bagkur vardı sımdı oda durdu. off olmıcak sgk ıle aşılamada damı aynı gun sayısı
hımm hayırlısı olsun canım başka yerlerden araştırma içerine gireriz senin için ne olacak bursa da acıbadem meşhur bu konuda fakultede de paralı yaptırabilirsin ama çok yoğun oldukları için biraz süre uzun olabilir. Bide soranus diyorlar ben özelleri pek araştırmadım ama bi arkadaşım soranusa gitti orada devam ediyor tedavi 5000 tl miş orada tüp bebek. Bide eşin ameliyat olacak mı varikosel ileri derecede mi yok küçük mü? bizde de eşimde hareket problemi vardı sayı 83 mil. ama hareket yavaştı o yüzden tüp bebek oldu eğer eşinin sorunu ameliyat olduktan sonra çözülecekse öncelikle onları bir araştırın derim ben ama belkide araştırmışsınızdır. Rabbim hayırlısını verdin. Bide eşinin ssk günleri yetmiyor mu canım ?
canım öncelikle cok tesekkür ederim ilgilendiğin için canım evet bizimde sorun hareketde sayı 64 milyon hızımız %20 ...21 ocakda ameliyat oldu eşim 3 ay dolsun teste gtcez bakalım nisan sonunu kesin beklicem yani ben ondan sonra baslıcam artık tüp mü olur asılamamı bilmiorumm.... canım aşılamada bizim giblerin sansı daha mı az ne
selamlar nasılsınızz![]()
onu bilmiyorum açıkçası ben direk tüp bebek için gittim çünkü eğer bursadaysan arayıp bir sor istersen telefon numarasını vermiştim![]()
bursada degılım cnm kocaelındeyım ıstanbula daha yakınım. şu kredıyı bı ceksem merkez cokta fıyatlarının arasında ucurumlar var ya kımı 3 bın 500 tl ısterken kımı 5,100 euro ıstıyo
Kızlar buğün seybilin test günüydü ama hala bi haber vermemiş inşallah güzel haberlerle gelir benim içinde yarına umut olur
kızlar ikinci denememiz için dün bismillah dedik hayırlısıyla ..şimdiden heyecan bastı...bunda heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus yabana dua edin bunda sigarayıda bıraktım umarım bu kez olur ve benimde yüzüm güler
![]()
Bende okuldayim seybile bakiyim dedim ama haber yok daha insallah guzel haberler verir sabirsizlikla bekliyorum
Senindemi yarin test gunun bende cokk heyecanliyim
hayırlısıylaa bu son denemenizzz olsun inş...RABBİM bu kez ikiz bebek nasip etsinn inş...mutluluğunn kat kat olsun...
Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe yada aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden olur bebişin netice hız yükselebilir bizim hızımız %2 ydi ve bizim aşıla şansımız hiç yoktu. Dr um dedi hatta ileri gitmedikten sonra aşılama yapmanın bi faydası yok ki diyeo yüzden cümlemize Rabbim hayırlısını versin canım
çok teşekkür ederim canım ya rabbim dualarını kabul etsin inşallah ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin insanın içi şişermi ya sanki içimde bişey var patlayacak gibi oluyorum heyecandan hayırlısıyla şu günler geçsin inşallah ..bu sefer bebişlerimiz bizlere tutunsunlar sımsıkı ..
canım öncelikle cok tesekkür ederim ilgilendiğin için canım evet bizimde sorun hareketde sayı 64 milyon hızımız %20 ...21 ocakda ameliyat oldu eşim 3 ay dolsun teste gtcez bakalım nisan sonunu kesin beklicem yani ben ondan sonra baslıcam artık tüp mü olur asılamamı bilmiorumm.... canım aşılamada bizim giblerin sansı daha mı az ne
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim:)ben size kisaca hikayemi anlatayim. ben bundan 6 sene önce 6 asilama yaptirdim hepside basarisizlikla sonuclandi daha sonra laproskopi amaliyati oldum ve yumurtaliklarimin ikisinin tikali oldugu sag yumurtalik tüpümün operasyonla acildigini ögrendik. ameliyattan sonra normal yolla bir oglum oldu suan 5 yasinda.. 2 seneden beri cocuk istememize ragmen olmadi sorun esimde ciktti sperm sayisi ve canliligi yok denecek kadar az.. anlasilan benim oglum bir mucize eseri oldu.. simdi ise ilk mikromu yaptirdim. transferin 11. günündeyim 2 embriyo transfer edildi.. icimde bir yandan umut var bir yandanda endise.. düne kadar daha umutluydum gögüslerim hafif agrirdi bugun agri gitti ve benim adet öncesi bas agrim basladi... moralim bozuk normal adet tarihim yarin ama cuma günü kan testi yaptiriacam... sizce bas agrisi normalmi?