şubat ta tüp bebek:)

haftaya da seni transferin olacak demi dr un kacinci gun transfer yapacagini söyledi mi canim?

Yarın yumoslar alınacak Çarşamba transfer ederiz dediler anlamadığım bir şey var yumurta çatlamadan mı alıyorlar yumoslari yoksa çatlamasi sartmi

Âmin hayırlısı canım burda olumlu sonucları görünce sanki diye umutlaniyorum bende

oyle gerçekten inşallah bizde hamile haberleri veririz canim haftaya da benim test gunum ama pazar gunu labo kapali oluo pazartesi inşallah müjde verrim teyzosu:52:

canım 10 gün test yapsak genede yanıltıcı olabilirmiki çünkü fatoşun yaşadıklarını yaşamaylım diye nasıl üzülmüştü 7 günde negatif diye şimdi aklıma geldi:emir_bebek::emir_bebek:

canim bebeisimiz 3 ile 4 gun sonra tutunuo transferden,,,8. gun yaparsak belli olur muhtemen valla ben dayanamam yaparim kesin ,napalim sonuç ne olursa hazirlikli olmak lazim en azindan ben oyle dusunuorum....zaten normal tahlilim 10 gun sonraya verdi dr um canim

Son düzenleme:
canim bebeisimiz 3 ile 4 gun sonra tutunuo transferden,,,8. gun yaparsak belli olur muhtemen valla ben dayanamam yaparim kesin ,napalim sonuç ne olursa hazirlikli olmak lazim en azindan ben oyle dusunuorum....zaten normal tahlilim 10 gun sonraya verdi dr um canim
bence sabırlı olalım sonuç inşallah pozitif olur hayırlısıyla inşallah ama sen yaparsan ben dayanamamki ben seni bekliyorum önce sana sonra bana sevineceğiz diye bu arada tutunması için birşeyler yapıyormusun:emir_bebek::emir_bebek:

bence sabırlı olalım sonuç inşallah pozitif olur hayırlısıyla inşallah ama sen yaparsan ben dayanamamki ben seni bekliyorum önce sana sonra bana sevineceğiz diye bu arada tutunması için birşeyler yapıyormusun:emir_bebek::emir_bebek:

tatlim ben ananas yiyorum sol tarafa yatiorum yatarken sebze yemeğe ozen gosteriorum o kadar gerisini rabbim ayarlamistir ins canim

aslandefne canim bisi sorcam sana adetten kac gun sonra transfer yaptılar?

Back
X