- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
blast deil mi senin ki canim? 10. gun test yaptirabiliosun blastosistte,,,,,,,
Blast nedir canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blast nedir canım yaa
5. gun embriyosu canim blastosist diolar burda
Anladım canım teşekkür ederim
5. gun embriyosu canim blastosist diolar burda,insallah kuzucum seninkilerde o asamaya kadar gelirler
haftaya da seni transferin olacak demi dr un kacinci gun transfer yapacagini söyledi mi canim?
Âmin hayırlısı canım burda olumlu sonucları görünce sanki diye umutlaniyorum bende
canım 10 gün test yapsak genede yanıltıcı olabilirmiki çünkü fatoşun yaşadıklarını yaşamaylım diye nasıl üzülmüştü 7 günde negatif diye şimdi aklıma geldiblast deil mi senin ki canim? 10. gun test yaptirabiliosun blastosistte,,,,,,,
Bilmiyorum ki donmus embriyo transferi yapıldı testi de 12 gün sonra yaptiricakmisim![]()
amin canım aminnn
bende bugun aynı şeyi söyledim bende hiçbirşey hissetmiyorum
canım akşama uzun bir fasıl yaparım suan telefon trafiğindeyiz
oyle gerçekten inşallah bizde hamile haberleri veririz canim haftaya da benim test gunum ama pazar gunu labo kapali oluo pazartesi inşallah müjde verrim teyzosu![]()
canım 10 gün test yapsak genede yanıltıcı olabilirmiki çünkü fatoşun yaşadıklarını yaşamaylım diye nasıl üzülmüştü 7 günde negatif diye şimdi aklıma geldi![]()
çatlatma iğnesini cmtsi yapman gerekti vermedilermiki çatlatmadan 36 saat sonra topluyorlar canım bende öyle olmuştuYarın yumoslar alınacak Çarşamba transfer ederiz dediler anlamadığım bir şey var yumurta çatlamadan mı alıyorlar yumoslari yoksa çatlamasi sartmi
benim ki oyle canim donmus ve tek embrio 10 gun sonra ogreniosun ama ben dayanamayıp test yaparim kesin:
:
:
:
:
:
![]()
bence sabırlı olalım sonuç inşallah pozitif olur hayırlısıyla inşallah ama sen yaparsan ben dayanamamki ben seni bekliyorum önce sana sonra bana sevineceğiz diye bu arada tutunması için birşeyler yapıyormusuncanim bebeisimiz 3 ile 4 gun sonra tutunuo transferden,,,8. gun yaparsak belli olur muhtemen valla ben dayanamam yaparim kesin ,napalim sonuç ne olursa hazirlikli olmak lazim en azindan ben oyle dusunuorum....zaten normal tahlilim 10 gun sonraya verdi dr um canim
bence sabırlı olalım sonuç inşallah pozitif olur hayırlısıyla inşallah ama sen yaparsan ben dayanamamki ben seni bekliyorum önce sana sonra bana sevineceğiz diye bu arada tutunması için birşeyler yapıyormusun![]()
çatlatma iğnesini cmtsi yapman gerekti vermedilermiki çatlatmadan 36 saat sonra topluyorlar canım bende öyle olmuştu![]()