şubat ta tüp bebek:)

fatoşumuzun midesi biraz rahatsızmış.. dua edelim kızlar. .bide bebişleri içinn ..

geçmiş olsun fatoşcum yediğin bişeylermi dokundu cnm bnm ah canım ya bir boğazın bir miden ah kıyamam
dualarım seninle canım inş bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur

kizlar merhaba,

kisa bir özgecmis ile baslayayim dedim. sebepsiz infertilite durumundan bir anda rezerv düsmüs durumuna geldik biz. esimde sükür hicbir problem yok ama benim yumurta üretme kapasitem cok degil. burada masallah bazilarinizi okudum 10-12 yumi helal olsun valla. ben bu kadarini ancak 6 ayda biriktirebilirim. benim bu 3. raund. 2 tane basarisiz tüp bebek denemem var. sali günü Menogon ignelerle basladik sürece. günde iki kez esim yapiyor ignemi pazar günü de orgalutran bastirici igne ilave olacak. anlayacaginiz delik desik olacagim opuya kadar. doktorum 3 tane yumi gördü. benim icin rekor bir sayi. ilk denemede 2 adet ikinci denemede 1 adet yumi olmustu. hepsi de döllenmelerine karsin tutunma gerceklesmedi. kismet degilmis zamani degilmis. insallah bu sefer dualarimiz gerceklesir. pazartesi ikinci kontrole gidecegim kismetse.

topikte transferi olmus haber bekleyenlere sabir diliyorum. cok zor bir sürec biliyorum. saatler günler gecmek bilmez ama ne olur rahat olun. stres kötülüklerin anasidir.
hamilelik haberleri ile bizlere hayallerimizin aslinda imkansiz olmadigini gösterenlere Yüce Rabbimden problemsiz güzel bir hamilelik dönemi dilerim. Allahim hamislerimizi ve bebislerini korusun gözetsin.
hamile olmadigi haberini alan veya öyle düsünenler tabii ki üzülecekler. ben iki kere yasadim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum. ama inanin ki o üzüntü de geciyor. 1 gün matem ikinci gün bu isi bile beceremiyorum diye kendini suclama ücüncü gün esine sen git saglikli baska bir kadin bul benden hayir yok. dördüncü gün ben neyi yanlis yaptim. ve ister inanin ister inanmayin en gec 1 hafta icerisinde bir sonraki deneme ile ilgili arastirmalar basliyor. üzülmek en dogal hakkiniz ama sonra da bu matem havasindan cikmasini bileceksiniz. bizler güclü ve kendine güveni tam olan kadinlariz. hayallerimiz icin katlandiklarimiz herkesin harci seyler degil.

nefes aldigimiz sürece umut vardir. ve umut oldugu sürece de hayallerimizin gerceklesmesi ihtimali var.

sevgiyle hayirli cumalar diliyorum.

Zeynep

Merhaba canım.Benim moralim çok bozuk o yüzden fazla yazmak istemiyorum.Sizlerinde canınızı sıkmamak için.Karamsarlığa kapıldım.Kanamaya kadar iyiydim.Ama şimdi.1 günde 1 kilo vermişim.Canım hiç bir şey yemek istemiyor.Her şeyden yoruldum.Kusura bakmayan belki sizin de canınızı sıkacağım ama üzgünüm.

olurmu hiç öyle şey.. biz sadece mutlulkları paylşmk için mi beraberiz? askolsunnn

senin tedavin ne durumdaydı ben her zaman giremiyorum ya çok uyuyorumve belim ağrıyor neyse beni boşverelim takip edemiyorum
ağlama üzülme be kuzum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim verecek bu tüp bebek yapan hekimlerde vesile yine rabbim isteyince oluyor sıkma kendini üzme
canım ben istanbula gidicem tedaviye ama şöyle bir bahar gelsin havalar ısınsın öyle bide parada lazım eee malum bu 5. tedavi kalmadı paracıklar gitti hep tedavilere.....

selam kızlar nasılsınız
bu cuma saatinde hepimlize dua ettim, bol bol okudum surelirimi, dualaramı, insaAllah Rabbim kabul eylerr.. :16::16::16:aminnn

melekim insaAllah rabbim senin de yüzünü güldürür bu kez, hepimizin de.. :nazar::nazar::nazar: :29:

Son düzenleme:
iyiyim tatlımm bebişlerimle vakit geçiriuoruz sen nasılsnn? son beta hcg sonucun kaçtı senin canm?

cnm 12.gün 166 15.günde 900 birdahada tekrarlatmadı zaten doktorum ultrasonda keseyi gördük şükür rabbime işte haftaya değil sonraki hafta kalp atışlarını dinliycez teyzesi işte inş kalp atışlarınıda bir aksilik olmaz duyarım heyecanlıyım işte kuzum onundışında iyiyim bolbol uyuyoruz ve belim ağrıyor.ve burayı takip edemiyorum oyüzden :)
ayy teyzesinin kuzucukları ilemi vakit geçiriyon ahh inş inş oyunlarda oynuycaksınız inşşşşşşşşş annesi senin kaçıncı günüm tatlım :)

inş tutar canım anneciğine inş dualarım seninle diclemm
nasılsın bu gün kaçıncı günün?

gülüm bugün 3.günüm açıkcası beklemek sıkıcı hele psikolojim çok bozuk transferde çok zorlandım idrara sıkışık gelmek lazımmış ama ben sıkışık olduğum halde yetersiz dediler ve idrar kesesine 2 serum şişesi doldurdular işlem bittikten sonrada geri boşaltıllar ağrılı geçti anlyacağın hatta eşime tutmassa bir daha tövbe yapmam tüp müp falan inşallah tutunurda bu yaşadıklarımı unutturur bana

selm bizimde ilk denememiz ohss nedeniyle henüz transferim olmadı bugün dondurulmuşlarla başlıcaz ilk kez embriyoloğu gördük bugün yumurta zarın kalın olduğu için dondurma ilaçlarını içine çekemiyo ve bozulma riski artıyo dedi bu durumu yaşayan var mı ?

selm bizimde ilk denememiz ohss nedeniyle henüz transferim olmadı bugün dondurulmuşlarla başlıcaz ilk kez embriyoloğu gördük bugün yumurta zarın kalın olduğu için dondurma ilaçlarını içine çekemiyo ve bozulma riski artıyo dedi bu durumu yaşayan var mı ?

canım bu ohss belirtisi nasıldı sende

selam kızlar nasılsınız
bu cuma saatinde hepimlize dua ettim, bol bol okudum surelirimi, dualaramı, insaAllah Rabbim kabul eylerr.. :16::16::16:aminnn

melekim insaAllah rabbim senin de yüzünü güldürür bu kez, hepimizin de.. :nazar::nazar::nazar: :29:

inş canım ya hepimizin yüzü gülsün inş tüm kalbimle istiyorum bunu

Nerdesin sen yavrucuğum yaaa?:emir_bebek: oysa yanımda, kollarımda olmalıydın :49:çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?:emir_bebek:
:emir_bebek:sokakta kadınların biri elinde :emir_bebek:diğeri karnında:49:...Yolda koşuyor diğeri...:55:
Anneleri fazla çocuktan :emir_bebek::emir_bebek:bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....:14:
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?:43:
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim:43:...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....:14:
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......:5:
:5: GEL BE BEBEĞİM......:emir_bebek::emir_bebek:
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM :emir_bebek::emir_bebek:yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü :emir_bebek::emir_bebek: ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..:emir_bebek:
:emir_bebek: Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....:5:
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek :emir_bebek::emir_bebek:....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...:43:
:43: her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....:emir_bebek:
:emir_bebek: Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......:43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

yine kırmızılar gelmiş ve benim moralim çooook bozuk yaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kizlar merhaba,

kisa bir özgecmis ile baslayayim dedim. sebepsiz infertilite durumundan bir anda rezerv düsmüs durumuna geldik biz. esimde sükür hicbir problem yok ama benim yumurta üretme kapasitem cok degil. burada masallah bazilarinizi okudum 10-12 yumi helal olsun valla. ben bu kadarini ancak 6 ayda biriktirebilirim. benim bu 3. raund. 2 tane basarisiz tüp bebek denemem var. sali günü Menogon ignelerle basladik sürece. günde iki kez esim yapiyor ignemi pazar günü de orgalutran bastirici igne ilave olacak. anlayacaginiz delik desik olacagim opuya kadar. doktorum 3 tane yumi gördü. benim icin rekor bir sayi. ilk denemede 2 adet ikinci denemede 1 adet yumi olmustu. hepsi de döllenmelerine karsin tutunma gerceklesmedi. kismet degilmis zamani degilmis. insallah bu sefer dualarimiz gerceklesir. pazartesi ikinci kontrole gidecegim kismetse.

topikte transferi olmus haber bekleyenlere sabir diliyorum. cok zor bir sürec biliyorum. saatler günler gecmek bilmez ama ne olur rahat olun. stres kötülüklerin anasidir.
hamilelik haberleri ile bizlere hayallerimizin aslinda imkansiz olmadigini gösterenlere Yüce Rabbimden problemsiz güzel bir hamilelik dönemi dilerim. Allahim hamislerimizi ve bebislerini korusun gözetsin.
hamile olmadigi haberini alan veya öyle düsünenler tabii ki üzülecekler. ben iki kere yasadim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum. ama inanin ki o üzüntü de geciyor. 1 gün matem ikinci gün bu isi bile beceremiyorum diye kendini suclama ücüncü gün esine sen git saglikli baska bir kadin bul benden hayir yok. dördüncü gün ben neyi yanlis yaptim. ve ister inanin ister inanmayin en gec 1 hafta icerisinde bir sonraki deneme ile ilgili arastirmalar basliyor. üzülmek en dogal hakkiniz ama sonra da bu matem havasindan cikmasini bileceksiniz. bizler güclü ve kendine güveni tam olan kadinlariz. hayallerimiz icin katlandiklarimiz herkesin harci seyler degil.

nefes aldigimiz sürece umut vardir. ve umut oldugu sürece de hayallerimizin gerceklesmesi ihtimali var.

Zeynep
ah cnm kıyamam inş bu tedavi sürecinde bir sürü yumoşların olur ve döllenirler inş iyi düşünücez ve iyi haberler alıcazzzzzzzz inş transverde sana sımsıkı tutunurlar inş...
seninde cuman mübarek olsun rabbim isteyen herkese versin çok zor bir süreç evt çok sabır istiyorrrrrrrr
umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim :)

canım bu ohss belirtisi nasıldı sende

başta hiçbişey yoktu cnm opudan sonra ben serum yemekten hastaneden en son kişi oldum ilk ben girmmeme rağmen serumları sökmek geldi içimden o kdr iyiydm düşün o gün karar verildi transferin ertelenmesine belirti olmadan ama sonrası 15 gün doğum yapmış kadınlardan beterdim fenalaşıyodum 9 aylık gebeler gibi karnım şişti ağrım çok vardı kusma mide bulantısı tam bi felaketti yani :((

gülüm bugün 3.günüm açıkcası beklemek sıkıcı hele psikolojim çok bozuk transferde çok zorlandım idrara sıkışık gelmek lazımmış ama ben sıkışık olduğum halde yetersiz dediler ve idrar kesesine 2 serum şişesi doldurdular işlem bittikten sonrada geri boşaltıllar ağrılı geçti anlyacağın hatta eşime tutmassa bir daha tövbe yapmam tüp müp falan inşallah tutunurda bu yaşadıklarımı unutturur bana

ahh cnm ben transver günü eşime neler demişim narkozun etkisiyle hep senin yüzünden bunları yaşıyorum vs...ama sonuç pozitif olunca insan unutuyor ben çok sıkışık değildim hiçde öyle bişey yapmadılar ahh cnm kıyamam seni üzmüşler amaya ağrılı olmuştur .inş güzel haberlerini alıcaz .sen nerde tedavi görüyodun bursadamıydı
evt beklemek çok zor ama sabırlı olcaz cnm ne yapalım sakın aceleci olupta test yapma gününü bekle

kizlar merhaba,

Zeynep

^^aziz sıddık dostummm....Ümitvar olunuz.... cümleten hayırlı cumalaaarr :)

cnm 12.gün 166 15.günde 900 birdahada tekrarlatmadı zaten doktorum ultrasonda keseyi gördük şükür rabbime işte haftaya değil sonraki hafta kalp atışlarını dinliycez teyzesi işte inş kalp atışlarınıda bir aksilik olmaz duyarım heyecanlıyım işte kuzum onundışında iyiyim bolbol uyuyoruz ve belim ağrıyor.ve burayı takip edemiyorum oyüzden :)
ayy teyzesinin kuzucukları ilemi vakit geçiriyon ahh inş inş oyunlarda oynuycaksınız inşşşşşşşşş annesi senin kaçıncı günüm tatlım :)

^^^dün oldu transferim.. bugun 1.gün oluo demi tecrübeli hatuunn???

Teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

^^bence de iyiki varımm :)^

ah cnm kıyamam inş bu tedavi sürecinde bir sürü yumoşların olur ve döllenirler inş iyi düşünücez ve iyi haberler alıcazzzzzzzz inş transverde sana sımsıkı tutunurlar inş...
seninde cuman mübarek olsun rabbim isteyen herkese versin çok zor bir süreç evt çok sabır istiyorrrrrrrr
umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim :)

^^^^ bence deee :)

benim sonuç negatif ağlamaktan gözlerim şişti

kıyamam yaaaaaaaa... kurban olurum üzülmeeee.... hayrlısı canım Rabbim daha hayrlı bi zamanda verecek demekki bebişini..
az önce başka topiklerde okudum kimyasal gebelik yaşayan arkadaşları... hiç hamile kalamamak mı kötü onlara ve hamile fikrine alıştıktan sonra kaybetmek mi kötü bilemedim.... hayırlısı canm zamanı var demekki... yıpratma kendini... yine olur inş :(

Back
X