- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
senden bir gün öndeyim kaç tane verdiler sana
2 tane.. azo olduğumuz için bi daha spermeme rastlanamama ihtmli oldgu içn.. bide dondurulacak kalitede kalmamştı embryom... öyle oldu canmm.. sen naptn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden bir gün öndeyim kaç tane verdiler sana
2 tane.. azo olduğumuz için bi daha spermeme rastlanamama ihtmli oldgu içn.. bide dondurulacak kalitede kalmamştı embryom... öyle oldu canmm.. sen naptn
ilk deneme birde yaşım küçük diye 1 tanecik verdiler iinşaalah tutarda hepimizin umudu boşa gitmez
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
mehlikaerva,
melek181+,
hope73,
bebeeek,
arjin1977
:) 8 mişşş... pehhh..... suratsızlaaaarrrr...... iki kelam edeeeeekk nirdesiniiizzzz:)
Kendi adıma benimki yerleşme kanaması değil gibi hissediyorum.Birde adet olacakmışım gibi belim ağrıyor 2 gündür.
kız yazdıklarınızı okumaya durdum yavvvvvv![]()
Merhaba arkadaşlar.Beni transfer masasında işlemden sonra yaklaşık 20 dakika kıpırdamadan aynı transfer pozisyonunda beklettiler.20 dakikaden sonra sedye ile yukarı çıkarıp 2,5 saat dinlendirdiler.2 defa lavabo için kalkmıştım.
fatoşumuzun midesi biraz rahatsızmış.. dua edelim kızlar. .bide bebişleri içinn ..
merhabalar kaçıncı gündesin bugün benimde 4. günde başladı bel ağrım doktoru aradım normal dedi azda leke var 3 gündür olabilir dedi gerçi hep öle diyolar normal diye. ama birde ben ağustostada yaptırdım ne ağrım oldu nede kanamam tutmadı hayırlısı sen bol bol ALLAH IMA dua et O isterse olur herkes için hayırlısı
kız yazdıklarınızı okumaya durdum yavvvvvv![]()
mehlikaerva,
melek181+,
hope73,
bebeeek,
arjin1977
:) 8 mişşş... pehhh..... suratsızlaaaarrrr...... iki kelam edeeeeekk nirdesiniiizzzz:)
mehlikaerva,
melek181+,
hope73,
bebeeek,
arjin1977
ilk deneme birde yaşım küçük diye 1 tanecik verdiler iinşaalah tutarda hepimizin umudu boşa gitmez
merhabalar kaçıncı gündesin bugün benimde 4. günde başladı bel ağrım doktoru aradım normal dedi azda leke var 3 gündür olabilir dedi gerçi hep öle diyolar normal diye. ama birde ben ağustostada yaptırdım ne ağrım oldu nede kanamam tutmadı hayırlısı sen bol bol ALLAH IMA dua et O isterse olur herkes için hayırlısı
mehlikaerva,
melek181+,
hope73,
bebeeek,
arjin1977
merhaba melek nasılsın canm :)
Merhaba canım.Benim moralim çok bozuk o yüzden fazla yazmak istemiyorum.Sizlerinde canınızı sıkmamak için.Karamsarlığa kapıldım.Kanamaya kadar iyiydim.Ama şimdi.1 günde 1 kilo vermişim.Canım hiç bir şey yemek istemiyor.Her şeyden yoruldum.Kusura bakmayan belki sizin de canınızı sıkacağım ama üzgünüm.
iyiyim narinecem regl oldum yine moralim çook bozuk bide doğum hikayeleri bölümünde bir arkadaşımızın 9yıldan sonra bebeğine kavuştuğu hikayeyi okudum çoook duygulandım işte sen nasılsın