şubat ta tüp bebek:)

kiz burda rapor da vermiolar rasistler,zar zor 2gun rapor aldim 2 gun de haftalik tatilim var haftaya caliscam rabbim yardimcimiz olsun ins

oylede benim okul sorun cikarmadi dil okulu oldugu icin sanirim...Gonlunu ferah tut olacagi varsa hoplasak ziplasakta olur bilincaltindan sil benim dedigim o lafii:1::1::1:

basak kendinden bahseder misin biraz canim?

Son düzenleme:
bugün kontrole gittim kızlar her şey yolunda gidiyomuş yumişlerim de 10 dan fazlaymış 5 güne kadar yumişler toplanacak galiba

oylede benim okul sorun cikarmadi dil okulu oldugu icin sanirim...Gonlunu ferah tut olacagi varsa hoplasak ziplasakta olur bilincaltindan sil benim dedigim o lafii:1::1::1:

onlar da oyle diolar normal gebelik de kişi hamile olduğunu bilmeden herseyi yapio,yiyo,icio,agir da kaldirio,fln,,,,,,,
normal hayatina devam edebilirsin dediler ama ben 2 gun aldim izin yine de blastokistin tutunmasi cabuk oluo o siralar ins evde olucam,tedbir bizden takdir rabbimden tatlim:))

evet basak merak ettikkkkkkkk

Ayyy boyle diyince nasilda heyecanlandimm:)))
Danimarkadayim suan dil okuluna gidiyorum onun yaninda meslek hazirlik okulunu okuyorum
Ben 22 yasinda kucucuk korpecik bir bayanim 4 bucuk yildir evliyim cok aceleciydim dayanamadim kendimi kocaya atasim tuttu 18 yasindayken hatta 18 ime 2 ayim vardi evlendim:)))) ilk sene korunduk daha sonra istedik fakat tik olmadigini gorduk iste testler arastirmalar falan filan ancak 8 .ayda direkt tuple basladik ilk tedavimde sadece 2 yumos olustu ve dollenmediler ikincide transferim gerceklesti fakat sonuc negatifti simdide dondurulmuslarla yolumuza devam edecegiz

kesinlikle cok haklısın...cok tesekkur ederim..aslında cok sakın ve etrafımı sakınlestıren bırı olarak, içimden bi canavar cıktı bu tranfer sonrası..kendime sasıyorum...cok tesekkur tekrar

Canim boyle gergin endiseli olman kadar dogal bir sey yok aldigin ilaclarin tamami hormon ilaci su an vucumuzda sanki bir suru duygusal kadin yasiyor. Ama bu surecte morali yuksek tutmak cok onemli doktorum bana her sey moral dedi su guzel gunlerin tadini cikar lutfen su anda yari hamile sayilirsin uzme bebisini....

Afiyet olsun ne guzel bu zor zamanda dusunmus esiniz , sebep ne olursa olsun dusunulmek guzeldir :)))
Benim ablam ege unv. yapti tup bebegini 2 asilama 4 tup sonrasi 5.de kizi oldu simdi 11 yasinda ustune 40 yasindaydi tum doktorlar olmaz diyordu ama oldu istikrar inat ve inanamak cok onemli bu iste sakin aglamayin hep gulunki bir an once gelsin bebeginiz cunku olnlar gulen anneleri sever...

Selam bana cicek geldi koca bir demet cok mutlu oldum ama onemli olan kocamla cicek beraber geldi :)))
İkisi birarada olunca kaymakli kadayif oldu

ne hava atıyonuz kızım benimde hediyem var zaaar ama geceye heralde heheheheeh:33::33::33::33::33:[/QUOTE]

Vallaha durumdan dolayi bizde gece hediyeleri yok ne yapalim :)))) Bizde bir demet cicekle idare edecegiz artik aslinda benim esmde yapi olarak kutlamaz bu gunu , bu tarz incelikleri yoktur ama bu sefer ben sevineyim diye yapmis.
Bu arada vallah sen sordun ben soyledim hava atmadim :))))

ananas yiyorum bende, sulu gidalar ,sebze meyve tüketmeye ozen gösteriyorum,normal yatarken mi canim uyurken mi sol tarafa yatmamiz gerekio?

Mumkun oldugunca sola yatmak gerekiyormus hem uyurken hem dinlenirken orada rahmi besleyen kan damarlari varmis embryoda ogun kanli yanli besin alacagi yerlere tutunuyormus , bol su icmeyi unutma ayiva kabiz olmamak icin arada kalkip dolasmani tavsiye ederim. Kabiz olursan bana doktorun verdigi bir surup var duphalac doktoruna bunu sorup kullanabilirsin barsaktan emilmi yok bu yuzden zarari yok.

Mumkun oldugunca sola yatmak gerekiyormus hem uyurken hem dinlenirken orada rahmi besleyen kan damarlari varmis embryoda ogun kanli yanli besin alacagi yerlere tutunuyormus , bol su icmeyi unutma ayiva kabiz olmamak icin arada kalkip dolasmani tavsiye ederim. Kabiz olursan bana doktorun verdigi bir surup var duphalac doktoruna bunu sorup kullanabilirsin barsaktan emilmi yok bu yuzden zarari yok.

cok teşekkür ederim tatlim aydinlattin beni uygulamaya caliscam inşallah :1::16:

Umutlu , umutsuz , endiseli , mutlu , gergin , inatci , kafasi karisik iste her ne halde olursak olalim bir aradayiz bibirimize destegiz ve birbirimizi anliyoruz bu gunlerin hepimizi bebege goturmesi dilegiyle....
( hepimzi icin Yasin ve Meryem suresini okumaya gidiyorum kabul olur insallah )

Umutlu , umutsuz , endiseli , mutlu , gergin , inatci , kafasi karisik iste her ne halde olursak olalim bir aradayiz bibirimize destegiz ve birbirimizi anliyoruz bu gunlerin hepimizi bebege goturmesi dilegiyle....
( hepimzi icin Yasin ve Meryem suresini okumaya gidiyorum kabul olur insallah )

inşallah canim inşallah:16:allah im razi olsun bu güzel dualarin için selametle kal hayirli geceler

Bana istediğin gibi yat dedi doktor.İstersen yüz üstü yat dedi.Ama ben yinede genelde sırt üstü yattım.İlk iki gün.

sirt ustu yatmak normalde de iyi değilmiş bebeislerine zarari olabilir yine de dikkat et

sirt ustu yatmak normalde de iyi değilmiş bebeislerine zarari olabilir yine de dikkat et

Hani transfer sonrası o şekilde yatırıyorlar ya bende sanki öyle olursa daha iyi olur diye düşünmüştüm.Zaten ilk 2 gün öyle yatmaya çalıştım.Ara ara yan dönmek zorunda kaldım.Çünkü o pozisyonda sürekli yatmak belimi ağrıttı.

basak canim senin ikinci de tedavin nasildi farklimiydi o da ?

Back
X