Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse canlar ben kaçar hepinizi öptüm yarın görüşürüz![]()
kiz burda rapor da vermiolar rasistler,zar zor 2gun rapor aldim 2 gun de haftalik tatilim var haftaya caliscam rabbim yardimcimiz olsun ins
basak kendinden bahseder misin biraz canim?
kızım olursa Eliz koymak istiyorum..konuyla alakasız ama anlayın işte kızlar..
yanliış değil gördüğün ben dim oselamlar.. ben geldimm
demin sanki bi melekim gördüm bi yerlerde![]()
oylede benim okul sorun cikarmadi dil okulu oldugu icin sanirim...Gonlunu ferah tut olacagi varsa hoplasak ziplasakta olur bilincaltindan sil benim dedigim o lafii![]()
yanliış değil gördüğün ben dim o![]()
evet basak merak ettikkkkkkkk
kesinlikle cok haklısın...cok tesekkur ederim..aslında cok sakın ve etrafımı sakınlestıren bırı olarak, içimden bi canavar cıktı bu tranfer sonrası..kendime sasıyorum...cok tesekkur tekrar
Afiyet olsun ne guzel bu zor zamanda dusunmus esiniz , sebep ne olursa olsun dusunulmek guzeldir :)))
Benim ablam ege unv. yapti tup bebegini 2 asilama 4 tup sonrasi 5.de kizi oldu simdi 11 yasinda ustune 40 yasindaydi tum doktorlar olmaz diyordu ama oldu istikrar inat ve inanamak cok onemli bu iste sakin aglamayin hep gulunki bir an once gelsin bebeginiz cunku olnlar gulen anneleri sever...
Selam bana cicek geldi koca bir demet cok mutlu oldum ama onemli olan kocamla cicek beraber geldi :)))
İkisi birarada olunca kaymakli kadayif oldu
ananas yiyorum bende, sulu gidalar ,sebze meyve tüketmeye ozen gösteriyorum,normal yatarken mi canim uyurken mi sol tarafa yatmamiz gerekio?
Mumkun oldugunca sola yatmak gerekiyormus hem uyurken hem dinlenirken orada rahmi besleyen kan damarlari varmis embryoda ogun kanli yanli besin alacagi yerlere tutunuyormus , bol su icmeyi unutma ayiva kabiz olmamak icin arada kalkip dolasmani tavsiye ederim. Kabiz olursan bana doktorun verdigi bir surup var duphalac doktoruna bunu sorup kullanabilirsin barsaktan emilmi yok bu yuzden zarari yok.
ananas yiyorum bende, sulu gidalar ,sebze meyve tüketmeye ozen gösteriyorum,normal yatarken mi canim uyurken mi sol tarafa yatmamiz gerekio?
Umutlu , umutsuz , endiseli , mutlu , gergin , inatci , kafasi karisik iste her ne halde olursak olalim bir aradayiz bibirimize destegiz ve birbirimizi anliyoruz bu gunlerin hepimizi bebege goturmesi dilegiyle....
( hepimzi icin Yasin ve Meryem suresini okumaya gidiyorum kabul olur insallah )
Bana istediğin gibi yat dedi doktor.İstersen yüz üstü yat dedi.Ama ben yinede genelde sırt üstü yattım.İlk iki gün.
sirt ustu yatmak normalde de iyi değilmiş bebeislerine zarari olabilir yine de dikkat et