şubat ta tüp bebek:)

kızlar günaydın.
bende ikinci tüp tedavime başlıyorum. haftaya adetimin ikinci günü hastaneye gideceğim. kısa protokol olacak bu sefer. beni de listenize ekler misiniz???

kızlar günaydın.
bende ikinci tüp tedavime başlıyorum. haftaya adetimin ikinci günü hastaneye gideceğim. kısa protokol olacak bu sefer. beni de listenize ekler misiniz???
hoşgeldin canım yaş kaç sorunneydi dr biişe dedimi tutunmama sebebi kaçtane transfer etmişti

ayyyyy çok güldüm valla eşine demek oda öğrendi artık bizi ve yaşadıklarımızı.....hahhhhhaaaaaaaaaaa..........
fatoşum ben yokum yine bugün yine gezme çıktı bana valla bende gez gez bi hal oldum.....
ama sen nihalin test sonucunu öğrenince eğer pozitifse ki eminim öyledir beni çaldır ben anlarım....inşş....allahım hepimiz pozitif alırız.....
hadi bebişleri ve analarını öptüm.....

Son düzenleme:
kızlar sonuç negatif üstüne konuşulacak birşey yok çok kötü oldum rabbim sabır versin

çooooooooook üzgünüm nihalim ama takma fazla bişey diyemiyorum inş bidakine olur oooofffffffffffffff

kızlar sonuç negatif üstüne konuşulacak birşey yok çok kötü oldum rabbim sabır versin

ne olur üzülme dünyanın sonu değil daha 4 gün önce bu duyguyu yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum belki de bizim için böylesi daha iyi şimdilik allah sabırlar versin

ne olur üzülme dünyanın sonu değil daha 4 gün önce bu duyguyu yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum belki de bizim için böylesi daha iyi şimdilik allah sabırlar versin
nihale marul hatta blast 2 embriyo koyuldu ama tutmadı çok üzüldüm çok inşallah son negatif haberimiz olur

yav yanlış oldu bende nihale yazdım dr geldim ya başım dönük bide açar açmaz nihali okuyunca kötü oldum ondan................

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum 166 hamişim :)))))))))))))))))))))
ilk sizle paylaşıyorum canlar

Gözünaydın canım yaa çok sevindim senin adına.. Ben şimdi gördüm yazını Allahım bize de nasip eder inşallah benim transferim de yarın olacak tek embriyo..Sen umut oldun bizlere her şey hepimiz için iyi olur umarım..

hoşgeldin canım yaş kaç sorunneydi dr biişe dedimi tutunmama sebebi kaçtane transfer etmişti

selam tatlım. önce negatif sonuçlanan arkadaşa çok üzüldüm. garip bir sızı kaplıyor insanı iyi biliyorum. biz çok kötü bir yerde transfer olduk. ama yaşadığımız yer icabı pek de alternatifimiz yoktu. muayeneden itibaren kocam da bende çok umutlu değildik. ilgili bir doktorumuz da yoktu. 6 tane yumurta toplandı,3 transfer oldu. progesteron iğneleri canıma okudu. her gün ağlıyordum ağrıdan. doktor başka bir alternatifte önermiyordu. yatmam gerekirken kalçalarımın bacaklarımın ağrısından yatamıyordum. ayakta da duramıyordum. falan falan. sonuç 7. gün kanama ve ishal durumu. şimdi başka bir şehirde daha profesyonellerin elinde olacağım.
ama tek başımayım. ailem ankarada ve benim gördüğüm tedavilerden haberleri yok. burada bir kocam bir ben... transferden sonra birinin yanımda olup, en azından bir çorba yapmasını nasıl isterim bir bilseniz.

neyse 34 yaşımdayım kocam da 34... sebebi bilinmiyor ama 4-5 tane kimyasal yaşadım. doktorlar kimyasal olayını pek ciddiye almıyorlar. neyse bu kadar işte...

yarın için boş şans dilerim. bir şey soracağım. transferden sonra hemen eve mi gidecekiniz. yoksa o geceyi hastanede mi geçireceksiniz. ben ilkinde iki saat kalmıştım. çok az tutuldum diye kızmıştım.

Hayırlı olsun..İnşallah sonu da güzel olur.Benim transferimde yarın olacak hayırlısıyla..

doktordan geldim gııııııııııııııııııııı bisoran yok çok kötü bozuldum ama genede söyleyim beş tenecik yumoşum olmuş az ama kısmet yarın bir daha kontrol olacağım dr büyük ihtimal çatlatma iğnesine başlarız dedi:)

Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…