hoşgeldin canım yaş kaç sorunneydi dr biişe dedimi tutunmama sebebi kaçtane transfer etmiştikızlar günaydın.
bende ikinci tüp tedavime başlıyorum. haftaya adetimin ikinci günü hastaneye gideceğim. kısa protokol olacak bu sefer. beni de listenize ekler misiniz???
ayyyyy çok güldüm valla eşine demek oda öğrendi artık bizi ve yaşadıklarımızı.....hahhhhhaaaaaaaaaaa..........inşallah kolay geçer opun allah yardımcın olsun
bahtsız bedeviyim hiç anlatmayayım salla bıktım ya bıktım basıma gelen sanssızlıklardan inşallah sonunda yüzüm güler
hey özletme kendini inşallah güzel çıkarlar kaliteli çıkarlar canımbenim
günaydın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmm nebilim kaçta ögrenecek ben birazdan telefonun başına geçerim:)))ya sorma eşim bile kaptırmış sabah diyoki nihalin test bugunmuydu::))banada haber vaer :)aahahahahahahahahahah oda duyuyor benim teldeki konuşmalardan gül gül ölüyor :)))
kızlar sonuç negatif üstüne konuşulacak birşey yok çok kötü oldum rabbim sabır versin
nihale marul hatta blast 2 embriyo koyuldu ama tutmadı çok üzüldüm çokne olur üzülme dünyanın sonu değil daha 4 gün önce bu duyguyu yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum belki de bizim için böylesi daha iyi şimdilik allah sabırlar versin
kızlar sonuç negatif üstüne konuşulacak birşey yok çok kötü oldum rabbim sabır versin
kızlar ben değil msng2010 yani nihalin sonucu negatif benim test günüm 18 şubat:)şimdiden üzülmeyeyim ya zaten nihale çok üzüldümçok üzüldüm allah sabır versin durumun nedir.......
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum 166 hamişim :)))))))))))))))))))))
ilk sizle paylaşıyorum canlar
hoşgeldin canım yaş kaç sorunneydi dr biişe dedimi tutunmama sebebi kaçtane transfer etmişti
Gözünaydın canım yaa çok sevindim senin adına.. Ben şimdi gördüm yazını Allahım bize de nasip eder inşallah benim transferim de yarın olacak tek embriyo..Sen umut oldun bizlere her şey hepimiz için iyi olur umarım..
slm kızlar,,
dun transfer yapıldı..10 gun sonrayı bekleyemıyorum..lutfen dua edin.. kasıkta batmalar normal mi?
Canllarim sarjim. Cok az saat. 10da transferim oldu ikitane embriyo biirinci kalite transfer edildi doktorum embriyo sayim az oldugu icin riske atmadik o yuzden 3cu guntransferi yapiyorum ben umutluyum dedi simdilik bu kadar birazdan cikip anneme gidicem
Allah razi olsun dualariniz icin iyiki varsiniz simdilik cikiyorum aksamustu gelirim bi ara cook optum hepinizi
NARİNCEM hayirlı olsun canımm ınsallah sım sıkı tutunsunlarr ümit oldun bize.benimde bugün ikinci günüm 17.de Tahlil günüm..Fatma arkadasım bende annemde kalıyorum ılk uc gun yat dinlen hic kalkma sonuc gunumuz aynı olucak gıbı :)
guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?