korkma hiç bişe hissetmiyorsun direk uyuyorsun kalkınca herşey bitmiş oluyor öle agrı sızıda olmuyo kasıklarında minicik sızılar adet sancısından bile daha küçük agrılar oda hemen geçiyor bebegim ya stres yapma ben yaptım çok zor uyandırdılar lütfen sakin ol
umut hangimizin içinde yokki şurda herkez belkide olmayacagını bile bile her ay bir gün adeti geçse belki diyor bizler topragın altına girmeden umudumuzda bitmeyecek tabiki umudum var o yüzden ben bu zamana kadar bir gün bile sigarayı bırakmadım ama 2 gün oldu daha sigara içmedim ama mantıkın düşününce ve bunca negatif sonucu bilirken yani bu şuna benziyor her ay bile bile ya belki diyip test yapıp bile bile o negatifi belgelemek mantık dışı benim tedavide aynen öle doktor öksürmüycen dedi ben bi hapşuruyorum rahmim dısına çıkıyor bilmiyorum inşallah ikizler bana tutunur tek dileğim bu
kim o doktor deşifre et bence kimse ona tedaviye gitmesin
kızlar yarın sabah 10:30da yumoşlar toplanacak çok korkuyorum bana dua edin nolur
inşallah canım benim aslında içimi sorsan okadar aksilik üst üste geldiki negatif gibi düşünüyorum hep hatta bu yüzden eşimle çok ters düşecegiz ben hemen tedaviye devam edelim isteyecegim o azcık rahatlayayım maddi olarak sonra yapalım diyecek gece bile kendi kendime bunun kavgasını ediyorum eşimle içten içe hatta gidip kredi çekeyim felan diye düşünüyorum ya nebileyim ben okadar şanssız bir kızımki ilk baş hiç geçikmeyen adetim geçikti tam 20 gün adet olamadım düşün tedaviye başlıycam adet olamıyorum kafayı yedim neyse adet oldum iş yerinde bir sürü sorun yıllık iznimi aldım eve geçtim sonra yumurta toplanacak anestezide aspire etmişler hala bogazım yara bere içinde çayır çayır yanıyor yumurta toplattıgım günden beri yatak döşek yatıyorum üstelik bogazımdaki yara yetmez gibi gripte oldum hapşuruyorum öksürüyorum bu kadar şanssızlık üstelik sadece 2 yumurtam birinci kaliteydi ve ikiside 3 cü gün transfer edildi ben blast transfer istiyordum olmadı şimdi ne düşünecegimi bilmiyorum içim içime sıgmıyor ben bu gunu çok bekledim 6 yıl bekledim tüp bebek için tedavi bile olmadım 2013 şubata kadar zaman verdim eşime işini gücünü topla al sana kocaman 3 yıl demiştim eşime ama olmadı 6 yıl sonra beklediğim zamana yenik düştüm hasta oldum şimdi her hapşurdugumda içimden can gidiyor bebeklerim gidiyor sankineyse ben uzatmayım çok aglıyorum dayanamıyorum belki birkaç gün daha benimleler üzülmesinler
hakkaten bu nasıl doktor böyle be aldığı paraya bakıyo tabi doğru söylüyon kim bu dk yazsana canım yavalla gülüm yarın yumurta toplamaya gidecem eger itiraz ederse eşim parayı verecek ama ben sesimi çıkarmayacam nede olsa şuan onun istediği gibi hareket etme durumundayım ama o topişler tutsun yada tutmasın o adamı rezil edecem sosyal medyada ve özellikle her gebelik sitelerinde ciddi bir şekilde rencide edecem amaç her nekadar para olsada bugün için yapılmamalı düşünsene umut doluyken adam fazla para alayım diye içine etti onlar için genel bir durum tabi tutsa tutmasada parasını alıyor ama bizim psikolojimizi düşünen yok ayrıca tüplerde film çekilirken hidrosalpinks çıkmıştı kaç doktora gittim tüp bebekten önce bağlatın kesin sonuç almak için dedi içindeki sıvı aktığından yumurtaların tutunma oranı düşüyomuş ama izim doktor rapora baktı ve güldü sizde öyle bişey yok dedi raporda adamlar üstünü renkli kalemle çizmiş dikkat edilsin diye ama bu doktor ya kendine çok güveniyor ki böyle davranıyor yada bir boktan anladığı yok diye böyle davranıyor sonucu görcez bakalım
canım senin tedavin hangi alemde nerde yaptırıyosun????
Ben bugün 3 . İgnemi yaptım Cumartesi kontrolum var Polonya , Varşova da yasıyorum burda yaptırıyorum canım bu hastane dünya da en iyi tup bebek merkezlerinden biriymiş 10 senede 12.995 olumlu sonuc ins bende eklenirim o listeye hayirlisiyla
ayy iaşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır canım benim
sizin sorun neydi
Canım ben 4 yıllık evliyim bizde çok şükür problem yok ana bebekde olmadı Dr sebepsiz infertilite dedi 2 kez aşılama yaptım 3 aşılamayı Aralık ta yapacaklardi tedavim yarım kaldı yumurtanın çatlamasi paskalya tatiline denk geldi her yer kapalıydi maalesef yapılmadı bizde tup bebek yaptırmaya karar verdik ilk aşılamamı izmirde yaptırdım
seninle aramızda az varmış kız benimde mayısta 4 sene olcak evleneli bende 1 aşılama yaptırdım kayseride
paskalya kötü olmuş :44::44::44:
Hemde nasıl ben Dr a söyledim bugüne denk geliyor diye bana kızdı hep olumsuz düşünüyorsun diye iyi tamam dedim başladım tedaviye sonra dediğim gibi oldu kadını dövecektim nerdeyse sinirden salak salak yüzüme bakıp senin olumsuzluklarından oldu dedi
şaka gibi haaa iki dene çakaydın ağzına ben olsam yapardım sonuçta bi sürü iğneler ilaçlar kullanıyosun yazık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?