şubat ta tüp bebek:)

korku saatler geçtikce artıyor ama yapacak bişey yok hani keske bir sihirli değnek olsa da al lan su parayı yap karnıma şu tüp bebek denen şeyi desek ve olsa beklemek gün saymak çok kötüüü ayyy çıldıracam benim gibi sabırsız biri için zor süreçler bunlar

mehlikaa erva kuzm sen napan nasılsın ankaranın yollarını ezberledin haaaaa

Son düzenleme:
kızlar demin eşim doktoru aradı ve moralim bozuldu doktor bize tüp bebek tedavi ücreti 3500 dedi ilaçlarda 1500 200 arası dedi toplam 5500 ü bulur dedi biz indirim istedik falan en son 5000 ni geçirmiyecez diye anlaştık ama ilaç tutarım 1100 tuttu doktor eşime diyoki 3900 ü yarın yumurta toplamada getirin dedi eşimde sizin ücretiniz 3500 değilmiydi dedi ama doktor ben anlamam biz 500ni geçirmeyecez diye konuştuk dedi moralim bozuldu ne yapmak lazım şimdi

doktorun da biraz zalim yaklaşmış. öksürmeyeceksin ne demek yaw, insanı bir tepki o. boğulacak mısın, hapşırık gelse tutacak mısın o daha tehlikeli... biliyorum çok zor ama kötü düşünmemeye çalış, olumsuzluk aklına geldiğinde hemen ferahlat kendini. ama diyim... ebn şu an senin aşamana gelmek için neler vermezdim en zor ama en güzel zamandasın şimdi sen elinden geleni yaptın gerisi kısmet artık... ötesi yok... ben hala iğnelere devam. bitecek sürpriz yakın hepimiz için...

kim o doktor deşifre et bence kimse ona tedaviye gitmesin

valla gülüm yarın yumurta toplamaya gidecem eger itiraz ederse eşim parayı verecek ama ben sesimi çıkarmayacam nede olsa şuan onun istediği gibi hareket etme durumundayım ama o topişler tutsun yada tutmasın o adamı rezil edecem sosyal medyada ve özellikle her gebelik sitelerinde ciddi bir şekilde rencide edecem amaç her nekadar para olsada bugün için yapılmamalı düşünsene umut doluyken adam fazla para alayım diye içine etti onlar için genel bir durum tabi tutsa tutmasada parasını alıyor ama bizim psikolojimizi düşünen yok ayrıca tüplerde film çekilirken hidrosalpinks çıkmıştı kaç doktora gittim tüp bebekten önce bağlatın kesin sonuç almak için dedi içindeki sıvı aktığından yumurtaların tutunma oranı düşüyomuş ama izim doktor rapora baktı ve güldü sizde öyle bişey yok dedi raporda adamlar üstünü renkli kalemle çizmiş dikkat edilsin diye ama bu doktor ya kendine çok güveniyor ki böyle davranıyor yada bir boktan anladığı yok diye böyle davranıyor sonucu görcez bakalım

Canım benim üzülme her şerde bir hayır , her hayirdada bir şer vardır Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah takma kafana Neylerse mevlam eyler , Neylerse mevlam guzel eyler sende yazacaksın pozitif hamışim diyerek şimdi kendini üzme

hakkaten bu nasıl doktor böyle be aldığı paraya bakıyo tabi doğru söylüyon kim bu dk yazsana canım ya

canım senin tedavin hangi alemde nerde yaptırıyosun????

Ben bugün 3 . İgnemi yaptım Cumartesi kontrolum var Polonya , Varşova da yasıyorum burda yaptırıyorum canım bu hastane dünya da en iyi tup bebek merkezlerinden biriymiş 10 senede 12.995 olumlu sonuc ins bende eklenirim o listeye hayirlisiyla

ayy iaşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır canım benim
sizin sorun neydi

ayy iaşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır canım benim
sizin sorun neydi

Canım ben 4 yıllık evliyim bizde çok şükür problem yok ana bebekde olmadı Dr sebepsiz infertilite dedi 2 kez aşılama yaptım 3 aşılamayı Aralık ta yapacaklardi tedavim yarım kaldı yumurtanın çatlamasi paskalya tatiline denk geldi her yer kapalıydi maalesef yapılmadı bizde tup bebek yaptırmaya karar verdik ilk aşılamamı izmirde yaptırdım

seninle aramızda az varmış kız benimde mayısta 4 sene olcak evleneli bende 1 aşılama yaptırdım kayseride
paskalya kötü olmuş :44::44::44:

seninle aramızda az varmış kız benimde mayısta 4 sene olcak evleneli bende 1 aşılama yaptırdım kayseride
paskalya kötü olmuş :44::44::44:

Hemde nasıl ben Dr a söyledim bugüne denk geliyor diye bana kızdı hep olumsuz düşünüyorsun diye iyi tamam dedim başladım tedaviye sonra dediğim gibi oldu kadını dövecektim nerdeyse sinirden salak salak yüzüme bakıp senin olumsuzluklarından oldu dedi

şaka gibi haaa iki dene çakaydın ağzına ben olsam yapardım sonuçta bi sürü iğneler ilaçlar kullanıyosun yazık yaaaa

şaka gibi haaa iki dene çakaydın ağzına ben olsam yapardım sonuçta bi sürü iğneler ilaçlar kullanıyosun yazık yaaaa

Öyle hayırlısı vardır öyle olmasında da bir hayır dedik ve tekrar koca bir ümitle çıktık yola Allah hepimizin yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…