• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

tl olarak da biraz fazlaymış ama bebiş gelsinde değer :52::52::52::52::52:

Canım bence normal gecen yıl izmirde aşılama yaptırdığımda 7.500 tl gitmişti bizim burdan geliş gidiş masrafları hariç o kadardı şimdiye kadar bütün paralar Dr a gitti ins bundan sonra bebislerime gider

günaydın şekerleeerrr :)
dun gırdım ama duramadım topıkte. . . Yazamadım. . . , catlatma ıgnesı bıyascıkk basımı dondurdu nıyeyseee. . . .ama sımdı ıyıyımmm. . . Yarın yumoşlarımı alceklerrr ınsaallah kalıtelı cıkarlar yaa. . . Opuyomm hepınızııı. . .
Benı ozleyın anacuum :)

günaaaaaaaaydın kızceler................:1::1::1:
nmg2010 tahlil sonucun kaçta çıkacak çoooooooook merak ediyorum.............

Canım bence normal gecen yıl izmirde aşılama yaptırdığımda 7.500 tl gitmişti bizim burdan geliş gidiş masrafları hariç o kadardı şimdiye kadar bütün paralar Dr a gitti ins bundan sonra bebislerime gider

canım,izmirde nerde yaptırdın aşılamanı?? 7.500 çok fazla değilmi?? en yüksek ücreti kent hastanesi alıyor,orda bile tüp bebek ancak o kadar tutar..

kızlar yarın sabah 10:30da yumoşlar toplanacak çok korkuyorum bana dua edin nolur
inşallah kolay geçer opun allah yardımcın olsun

fatoşum nasılsın kuzum:16::16::16:
bahtsız bedeviyim hiç anlatmayayım salla bıktım ya bıktım basıma gelen sanssızlıklardan inşallah sonunda yüzüm güler

günaydın şekerleeerrr :)
dun gırdım ama duramadım topıkte. . . Yazamadım. . . , catlatma ıgnesı bıyascıkk basımı dondurdu nıyeyseee. . . .ama sımdı ıyıyımmm. . . Yarın yumoşlarımı alceklerrr ınsaallah kalıtelı cıkarlar yaa. . . Opuyomm hepınızııı. . .
Benı ozleyın anacuum :)
hey özletme kendini inşallah güzel çıkarlar kaliteli çıkarlar canımbenim
günaaaaaaaaydın kızceler................:1::1::1:
nmg2010 tahlil sonucun kaçta çıkacak çoooooooook merak ediyorum.............
günaydın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmm nebilim kaçta ögrenecek ben birazdan telefonun başına geçerim:)))ya sorma eşim bile kaptırmış sabah diyoki nihalin test bugunmuydu::))banada haber vaer :)aahahahahahahahahahah oda duyuyor benim teldeki konuşmalardan gül gül ölüyor :)))

Nİhalim ben buraya hemen ikizlere hamile yazıveresim geliyor hatta sabah birdenlistede düzeltme yapayım istedim:))inşallah bebeklerimizden bugun haber alırız rabbim dualarımızı kabul etsin bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine dualarımız kabul olsun yarabbim inşallah sonunda bu özlem sona erecek içimizden biri daha bu ızdırap dolu yaşamdan kurtulacak ..rabbim hayırlı saglıklı evlarlar olmayı nasip etsinn...aminn..

Back
X