Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende herşey normal eşimin morfoloji ve ileri hızlı düşük canımDestina sizin problem ne
bende herşey normal eşimin morfoloji ve ileri hızlı düşük canım
şimdide keçiboynuzu kürü yapıyo bakalım faydası olacakmı saraçoğlu ısrarla bu kürü tavsiye ediyo deniyoruz umut dünyası![]()
aminnn canım tüm isteyenlerle bizede inşallah zor sınav bide milletin çenesi allah hepimize kolaylık versinOlur inşallah canım
aminnn canım tüm isteyenlerle bizede inşallah zor sınav bide milletin çenesi allah hepimize kolaylık versin![]()
merak ettim kız polonya türkiye arasında saat farkı varmı????Aminnnnnnnn![]()
merak ettim kız polonya türkiye arasında saat farkı varmı????
yani burda saat 11ken orda 10 iyiymiş1 saat geride canım
yani burda saat 11ken orda 10 iyiymiş
bide orda tüp bebek ücreti ne kadar yurt dışında burdan pahalı diye duymuştum öylemi????????
dolarmı diyon kızzzzz10.000 üzeri dedi Dr ilaçlara bağlı birazda
Yok canım tl olarak![]()
tl olarak da biraz fazlaymış ama bebiş gelsinde değer![]()
Canım bence normal gecen yıl izmirde aşılama yaptırdığımda 7.500 tl gitmişti bizim burdan geliş gidiş masrafları hariç o kadardı şimdiye kadar bütün paralar Dr a gitti ins bundan sonra bebislerime gider
inşallah kolay geçer opun allah yardımcın olsunkızlar yarın sabah 10:30da yumoşlar toplanacak çok korkuyorum bana dua edin nolur
bahtsız bedeviyim hiç anlatmayayım salla bıktım ya bıktım basıma gelen sanssızlıklardan inşallah sonunda yüzüm gülerfatoşum nasılsın kuzum![]()
hey özletme kendini inşallah güzel çıkarlar kaliteli çıkarlar canımbenimgünaydın şekerleeerrr :)
dun gırdım ama duramadım topıkte. . . Yazamadım. . . , catlatma ıgnesı bıyascıkk basımı dondurdu nıyeyseee. . . .ama sımdı ıyıyımmm. . . Yarın yumoşlarımı alceklerrr ınsaallah kalıtelı cıkarlar yaa. . . Opuyomm hepınızııı. . .
Benı ozleyın anacuum :)
günaydın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmm nebilim kaçta ögrenecek ben birazdan telefonun başına geçerim:)))ya sorma eşim bile kaptırmış sabah diyoki nihalin test bugunmuydu::))banada haber vaer :)aahahahahahahahahahah oda duyuyor benim teldeki konuşmalardan gül gül ölüyor :)))günaaaaaaaaydın kızceler................
nmg2010 tahlil sonucun kaçta çıkacak çoooooooook merak ediyorum.............