şubat ta tüp bebek:)

mümkün oldukça içmemeye bak ben herzamanki kadar içtim ama parlement one var çok hafif ondan içtim bilmiyorum ama 10 yumurtam toplandı 2 tanesi 1ci kalite çıktı dondurmaya bile embriyom kalmadı belkide bu yüzden saglıksız çıktı yumurtalarım ama sana bırak diyemem biliyorumki çok ama çok zor

Evet gercekten çok zor ama ıns bırakırız bebısler ıçin

Canım sen kaç yıllık evlisin ilk denemen mi aşılama yaptın mı hiç bide problem ne ?

transferi yapılan arkadaşlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hele bia nalatın gızlar yaaaaaaaaaaa nirdesiniz huuuuuuuuuuuuuuu( bu arada bebişlere iyi bakın onlar önce rabbime sonra size emanetler ............:)

Canım sen kaç yıllık evlisin ilk denemen mi aşılama yaptın mı hiç bide problem ne ?
canım eşimin testleri gayet iyi bendede polikistlikover var dediler ama şuan ultrasonda normal göründüm bilmiyorumki ne var şanssız biriyim 2 embriyo verildi herşey güzel olsun artık

transferi yapılan arkadaşlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hele bia nalatın gızlar yaaaaaaaaaaa nirdesiniz huuuuuuuuuuuuuuu( bu arada bebişlere iyi bakın onlar önce rabbime sonra size emanetler ............:)
valla ben ne hissettiğimi bilmiyorum bogazım dolayısıyla hiç birşeyhissetmiyorum hapşuruk öksürük aklım çıkıyor bişe olacak diye

fadime canım san gül yaprağından çay yap iç aktarlarda vardır boğazın yumuşacık oluyor yağ gibi haaaaaa birde süt ile kuru kabak çiçeğini kaynatıp içiyorsun oda çok iyi geliyor hem öksürüğüde gideriyor çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine biliyorsun artık ilaç kullnamayız ......:)

kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya

çok saolun ağlamayın cnm bnm umut olayım sevinç olayım

kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya

benimde canim 3.günüm,nasıl gecirıyosun vaktini ? Ben annemde kalıyorum yemegım ayagıma gelıyo sadece lavaboya kalkıyorum bugun evın ıcınde kısa yuruyusler yapıyorum,kasıklarımda hafıf batmalar oluyo gazım cok:26: ben coraspirin ve ceraxen kullanıyorum insallah canlarimin canina can geliyodur..

ben neden ekli değilim ki benimde dün yumurtalarım toplandı

kıslaaaarrrrr. . . .
naassınııızzzz?
Bu aksam catlıycaaaaaaammmm :) cumartesı de yumoşcuklarımı alcaklar teyzelerııııı :) cok heycanlıyıımmmm. . . . Zaman gecmek bılmıyoooo. . . .

arada kasık batmalrım var bide arada adet sancısı gıbı bı sancı gelior...sizin nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…