• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Transferin hayırlı olsun canım Allah kalbindekini versin ins çok gecmis olsun listeye beni eklemissiniz teşekkür ederim sigarayı transferden önce günlük kac tane iciyordun benim bugün 3 . İgnem günde 2 den fazla içmiyorum ama ağzımın ici çok kötü sürekli icmek istiyorum kendimi zor tutuyorum
mümkün oldukça içmemeye bak ben herzamanki kadar içtim ama parlement one var çok hafif ondan içtim bilmiyorum ama 10 yumurtam toplandı 2 tanesi 1ci kalite çıktı dondurmaya bile embriyom kalmadı belkide bu yüzden saglıksız çıktı yumurtalarım ama sana bırak diyemem biliyorumki çok ama çok zor

mümkün oldukça içmemeye bak ben herzamanki kadar içtim ama parlement one var çok hafif ondan içtim bilmiyorum ama 10 yumurtam toplandı 2 tanesi 1ci kalite çıktı dondurmaya bile embriyom kalmadı belkide bu yüzden saglıksız çıktı yumurtalarım ama sana bırak diyemem biliyorumki çok ama çok zor

Evet gercekten çok zor ama ıns bırakırız bebısler ıçin

Canım sen kaç yıllık evlisin ilk denemen mi aşılama yaptın mı hiç bide problem ne ?

transferi yapılan arkadaşlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hele bia nalatın gızlar yaaaaaaaaaaa nirdesiniz huuuuuuuuuuuuuuu( bu arada bebişlere iyi bakın onlar önce rabbime sonra size emanetler ............:)

Canım sen kaç yıllık evlisin ilk denemen mi aşılama yaptın mı hiç bide problem ne ?
canım eşimin testleri gayet iyi bendede polikistlikover var dediler ama şuan ultrasonda normal göründüm bilmiyorumki ne var şanssız biriyim 2 embriyo verildi herşey güzel olsun artık :(

transferi yapılan arkadaşlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hele bia nalatın gızlar yaaaaaaaaaaa nirdesiniz huuuuuuuuuuuuuuu( bu arada bebişlere iyi bakın onlar önce rabbime sonra size emanetler ............:)
valla ben ne hissettiğimi bilmiyorum bogazım dolayısıyla hiç birşeyhissetmiyorum hapşuruk öksürük aklım çıkıyor bişe olacak diye

canım eşimin testleri gayet iyi bendede polikistlikover var dediler ama şuan ultrasonda normal göründüm bilmiyorumki ne var şanssız biriyim 2 embriyo verildi herşey güzel olsun artık :(

valla ben ne hissettiğimi bilmiyorum bogazım dolayısıyla hiç birşeyhissetmiyorum hapşuruk öksürük aklım çıkıyor bişe olacak diye

fadime canım san gül yaprağından çay yap iç aktarlarda vardır boğazın yumuşacık oluyor yağ gibi haaaaaa birde süt ile kuru kabak çiçeğini kaynatıp içiyorsun oda çok iyi geliyor hem öksürüğüde gideriyor çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine biliyorsun artık ilaç kullnamayız ......:)

inş hayırlısı canım korkulcak bişey yok anestezi altında bir işlem sadece orda en mahrem yerlerini açıp o masaya yatana kadar en büyük zorluk uyuduktan sonra sorun yok.20dklık bir işlem 1 saatte orda kalıyosun uyandıktan sonra kasık ağrın olucak adet sancısına benzer benim 2 gün olmuştu ben 3 gün dinlenmiştim dinlenmeye bak iyi düşünelim iyi olsun canım bnm
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin

ve 22 yumurtam toplanmiş az önce aradılar 14 tanesi döllenmiş cumartesi herhalde transfer olabilirmiş çok şükür Allahıma dediğin gibi 20dk bile süradi ama hala ağrı sancım var bi dolu ilaç verdiler ne yapmam lazı yasin okuyoruz başka ne dua etsem

ve 22 yumurtam toplanmiş az önce aradılar 14 tanesi döllenmiş cumartesi herhalde transfer olabilirmiş çok şükür Allahıma dediğin gibi 20dk bile süradi ama hala ağrı sancım var bi dolu ilaç verdiler ne yapmam lazı yasin okuyoruz başka ne dua etsem

maşallah ne kadar çok embriyon olmuş,ne güzel..
hayırlısıyla transferinde olur bebeklerine kavuşursun inşallah

çok güzel inşallah transferinde başarılı olur kavuşursun bebişlere dua sormuşsun eğer kuranı kerim okumayı biliyorsan meryem suresini oku istersen tamamını istersen 5ve 6 .ayetleri oku bunu bebek isteyenler okuyor ben günlük okumaya çalışıyorum herşeyin hakkımızda hayırlısı canım......

kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya

uzun uzun yazdığın mesajını tüpbebek hikayeni okuyunca ağladım sevinçten. allah nazardan korusun bizede en kısa zaman da nasip etsin. tamamına erdirsin... sen bize moral verdin karanlık yolumuza bir ışık yaktın ..sağol.. herkesin gönlüne göre versin rabbim.

çok saolun ağlamayın cnm bnm umut olayım sevinç olayım

Maşallah barekallah inş bebişlerin tutunur sana güzel haberler verirsin Meryem suresı ,Tarık süresi,bıde Allahuekber(10)defa sonra besmele ,sonra Ferdun ,hayyun,kayyumun, hakemun,adlun,kuddisun rabbi hebli mil-ledunke zürriyeta tayyıbeten inneke semiut dua
Rabbi inni vehene'l azmu minni veştealer ra'esu şeyben , velem ekun bi duaike rabbi şekiyya vecalli lisane sıdkin fil ahirin
NOT: her sabah ac karnına baştan sona 19 defa okunacak ve her defasında 1 yudum su varsa eğer zemzem suyuda içebilirsiniz

maşallah ne kadar çok embriyon olmuş,ne güzel..
hayırlısıyla transferinde olur bebeklerine kavuşursun inşallah

İNŞALLAH RABBİM isteyen herkese nasip etsin valla ta benim karşımda yatan hatanın 2 yuurtası toplanmış birinin içi boştu diğerinidede pek umut yoktu gerçekten çok üzüldüm çok kötü bi duygu olmadı uğraş çabala olmasın dedim ben kendi yumurtalarımdan veremiyor muyum diye olmuyormuş içim acıdı dünden beri aklımdan çıkmıyor

Maşallah barekallah inş bebişlerin tutunur sana güzel haberler verirsin Meryem suresı ,Tarık süresi,bıde Allahuekber(10)defa sonra besmele ,sonra Ferdun ,hayyun,kayyumun, hakemun,adlun,kuddisun rabbi hebli mil-ledunke zürriyeta tayyıbeten inneke semiut dua
Rabbi inni vehene'l azmu minni veştealer ra'esu şeyben , velem ekun bi duaike rabbi şekiyya vecalli lisane sıdkin fil ahirin
NOT: her sabah ac karnına baştan sona 19 defa okunacak ve her defasında 1 yudum su varsa eğer zemzem suyuda içebilirsiniz

hemen not ediyorum Allah razı olsun meryem suresi tarık suresi okuduktan sonra 10defa Allahu ekber deyip sonra 1 besmele çekicem demi doğru anlamış mıyım yazdığın duayı sabah aç karnına 19 defa okuyup her bi okuyuşta bir yudum su içicem demi

kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya

benimde canim 3.günüm,nasıl gecirıyosun vaktini ? Ben annemde kalıyorum yemegım ayagıma gelıyo sadece lavaboya kalkıyorum bugun evın ıcınde kısa yuruyusler yapıyorum,kasıklarımda hafıf batmalar oluyo gazım cok:26: ben coraspirin ve ceraxen kullanıyorum insallah canlarimin canina can geliyodur..

çok güzel inşallah transferinde başarılı olur kavuşursun bebişlere dua sormuşsun eğer kuranı kerim okumayı biliyorsan meryem suresini oku istersen tamamını istersen 5ve 6 .ayetleri oku bunu bebek isteyenler okuyor ben günlük okumaya çalışıyorum herşeyin hakkımızda hayırlısı canım......

kuranı kerim okumayı biliyorum zaten şuan başucumda okumamı bekliyor hemen meryem suresiyle başlıycam ALLAH razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI---------:emir_bebek:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:emir_bebek:-

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

19.aslandefne-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

20.derin35----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

ben neden ekli değilim ki benimde dün yumurtalarım toplandı

hemen not ediyorum Allah razı olsun meryem suresi tarık suresi okuduktan sonra 10defa Allahu ekber deyip sonra 1 besmele çekicem demi doğru anlamış mıyım yazdığın duayı sabah aç karnına 19 defa okuyup her bi okuyuşta bir yudum su içicem demi

Canım Meryem süresı ve Tarık süresı ayrı okunuyor eger okuyabılırsen 41 tane oku ikisindende bunları dagıtabilirsinde başkaları okuyabilir senin için dığer duayı evet 19 defa sabah ac karnına okuyorsun her seferınde 1 yudum su içeceksın eğer bulabilirsen hac hurmasını yemek daha faydalı esinle birlikte yapılacak onu yazmayı unuttum bu duayı bana hocaefendi göndermiş arkadaşlar dua istedim oda bu duayı yollamış

kıslaaaarrrrr. . . .
naassınııızzzz? :-p
Bu aksam catlıycaaaaaaammmm :) cumartesı de yumoşcuklarımı alcaklar teyzelerııııı :) cok heycanlıyıımmmm. . . . Zaman gecmek bılmıyoooo. . . .

arada kasık batmalrım var bide arada adet sancısı gıbı bı sancı gelior...sizin nasıl durumlar

Back
X