kuranı kerim okumayı biliyorum zaten şuan başucumda okumamı bekliyor hemen meryem suresiyle başlıycam ALLAH razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı doldursun hayıtlısıyla...........
kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya
kıslaaaarrrrr. . . .
naassınııızzzz?
Bu aksam catlıycaaaaaaammmm :) cumartesı de yumoşcuklarımı alcaklar teyzelerııııı :) cok heycanlıyıımmmm. . . . Zaman gecmek bılmıyoooo. . . .
kıslaaaarrrrr. . . .
naassınııızzzz?
Bu aksam catlıycaaaaaaammmm :) cumartesı de yumoşcuklarımı alcaklar teyzelerııııı :) cok heycanlıyıımmmm. . . . Zaman gecmek bılmıyoooo. . . .
kımse benle ılgılenmıyoooooohüngür foşurrrtt
hahha, okey ben ilgileniyorum..ağlama kıyamam..
beimde 3. gun tarnsferde..aynı batmalar ben dede var..olumlu bir durum mu acaba? deneyimi olan yazsın bize???
sen surecın hangı asamaısndasın???
kımse benle ılgılenmıyoooooohüngür foşurrrtt
aşkolsun benim ilgimi saymıyonmu yoksa ahada küstüm şimdi iğneye gidiyorum görüşürük kızlar.................
canım eşimin testleri gayet iyi bendede polikistlikover var dediler ama şuan ultrasonda normal göründüm bilmiyorumki ne var şanssız biriyim 2 embriyo verildi herşey güzel olsun artıkCanım sen kaç yıllık evlisin ilk denemen mi aşılama yaptın mı hiç bide problem ne ?
valla ben ne hissettiğimi bilmiyorum bogazım dolayısıyla hiç birşeyhissetmiyorum hapşuruk öksürük aklım çıkıyor bişe olacak diyetransferi yapılan arkadaşlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hele bia nalatın gızlar yaaaaaaaaaaa nirdesiniz huuuuuuuuuuuuuuu( bu arada bebişlere iyi bakın onlar önce rabbime sonra size emanetler ............:)
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------hamileeeeeeeeee
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------bir dahaki sefere inşallah
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------DUALARIMIZ SENİNLE
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
[/B]
kızlar benimde transferin 3. günü bugün ara ara ağrım oluyo bide biraz ateşim var ya
aslın tablo yapmayı öğrendik ama ben çok rahatsız oldugum için yapamadım ilk yaptıgımızdan devam ediyorum ama canlardan bilen varsa beraber yaparızkızlar herkese selamlar... Ben bugun yine e2 tahlili verdim ve vajinal ultroson yapıldı. 10 a yakın yumurta varmış. Biri büyüme hızı olarak diğerlerinden önde gidiyormuş. En büyüğü 15mm bugün 6. Doz iğnemi (gonal f) yapıyorum. 3 gün de cetrotide yapılacak bugün başlıyorum.. Daha kaç gün sürecek bu iğneler hiç bilmiyorum cumartesi yine kontrol var... Benim süreç bu durumda. Ne olursa buraya yazmadan rahat edemez oldum ... Kolaylıklar herkese...
Bir de bu topiği açan arkadaşa bir ricam var... Bu listeyi biraz ayrıntılandırsak .. Mesela yaş- kaçıncı deneme- merkez- kullanılan ilaçlar gibi ... Zor mu olur acaba bilemedim
hatunlaaaarrrr!kızlar herkese selamlar... ben bugun yine E2 tahlili verdim ve vajinal ultroson yapıldı. 10 a yakın yumurta varmış. biri büyüme hızı olarak diğerlerinden önde gidiyormuş. en büyüğü 15mm bugün 6. doz iğnemi (gonal F) yapıyorum. 3 gün de cetrotide yapılacak bugün başlıyorum.. daha kaç gün sürecek bu iğneler hiç bilmiyorum cumartesi yine kontrol var... benim süreç bu durumda. ne olursa buraya yazmadan rahat edemez oldum ... kolaylıklar herkese...
bir de bu topiği açan arkadaşa bir ricam var... bu listeyi biraz ayrıntılandırsak .. mesela yaş- kaçıncı deneme- merkez- kullanılan ilaçlar gibi ... zor mu olur acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?