şubat ta tüp bebek:)

o konu bdv de açıldı ilk sonra taşıdılar oraya o da erkek kesin
bilmiyorum canım alıntılarını:26::26:

öyle ama 9 ay bekliceksinkardeş kardeş sarılıp yatın

o konu bdv de açıldı ilk sonra taşıdılar oraya o da erkek kesin
bilmiyorum canım alıntılarını:26::26:

öyle ama 9 ay bekliceksinkardeş kardeş sarılıp yatın

konunun öncesini bilmiyom canımda çok komikti ......

alıntılar için yöneticilere mesaj atıyım artık napim.
artık sıkacaz dişimizi .....1 hafta sonra ikili test için çağırdı doktor cinsiyetide belli olurmuki

cinsiyet daha erken değilmi....

göbek çıktımı meydana

bende arada girip yeni topik arıyom takılacak şubat annelerine baktım pek sarmadı ....

bende kaldım böyle napıyım gidiyom bdv ye bakıp bakıp çıkıyom kimi zaman yorum yazıyorum

kızlar bizim ekim topiğine de gelebilirsiniz..
yoksam ora da mı sarmıyo

yinede biz burada da takılabilirik, burası bizim tanısma yerimiz ne de olsu

wallah heç gitmem öle yerlere..
ama neler varmıs, okudum destinam sayende ayıp yaw

kızlaarr sizi gördüm mutlu oldum 2. tüp bebek aşamasındayım 2 gün önce doktorum muayene etti 15 folükül var bi aksilik olmazsa cumartesi yumurta toplaanacak herkesin gönlüne göre olsun muckkk

cnm , hadi Allah yardımcın olsun..masaAllah yumoslarda güzel, dolu dolu olsunlar insaAllahta, bu kez yüzün güler..

canım sarmıyo değilde hamileler çok olunca üzülüyorum ben bak haziranda tüp bebek topiğne girmedim bidaha

canım sarmıyo değilde hamileler çok olunca üzülüyorum ben bak haziranda tüp bebek topiğne girmedim bidaha ama biz burda buluşsakta olur

canım sarmıyo değilde hamileler çok olunca üzülüyorum ben bak haziranda tüp bebek topiğne girmedim bidaha ama biz burda buluşsakta olur

napalım cnm.. bazen bende bu yüzden fevri davranabiliyorum.. ben üzülmüyom mu sanıyosun (((

bazen gözüm kapalı yazıyom sanki..

olur cnm bulusalım neden olmasın , burası ne de olsa bizim mekan

Son düzenleme:
napalım cnm.. bazen bende bu yüzden fevri davranabiliyorum.. ben üzülmüyom mu sanıyosun (((

bazen gözüm kapalı yazıyom sanki..

olur cnm bulusalım neden olmasın , burası ne de olsa bizim mekan
evet bundan sonra buluşma yerimiz olsun burası

cinsiyet daha erken değilmi....

göbek çıktımı meydana

geçen nette 12 haftalık ultrason görüntülerine baktım doktor bebeğin cinsiyetini dedi ondan heveslendim........
artık belli oluyo kız teyzesi ben burdayım diyo sıpa....bayramdada demediğim insanlar soruyodu hamilemisin die....

heheheheh daha nler var umutum canım bide eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz var çatlarsın gülmekten canım sıkılınca oraya gidiyom tam yerini yazarım

canım ben gitmişim sen gelmişsin görüşemedik yine...
bak ben şuna çok güldüm oku

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...ilk-zaman-rezil-oldunuz-647.html#post26144500

Son düzenleme:

Ozlemisim lan siziii napionuuuzzz :)) kiz destinaaaa bana gelinmi geliyo

canım ben gitmişim sen gelmişsin görüşemedik yine...
bak ben şuna çok güldüm oku

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...ilk-zaman-rezil-oldunuz-647.html#post26144500
heya yine denk gelemedik kuzum ........okudum kızzz hele eşinin ailesine rezil olan fenaydı eşimle koptuk gülmekten

Ozlemisim lan siziii napionuuuzzz :)) kiz destinaaaa bana gelinmi geliyo
iyidir canımcım sen napan

eeeeee bakarız artık iç güveyi vermeye razıysan tabiiii ben kızımdan ayrılamam

selam kızlar nassınız, cumanız hayrolsun, dualarınız kabul olsun insaAllahhh

bende çok güldüm okuyunca
selam kızlar nassınız, cumanız hayrolsun, dualarınız kabul olsun insaAllahhh

okudum kızlar, esimed vardı. o da çok güldü, fena rezil olmuslar he
sanada hayırlı cumalar canım
yine buluşamadık ama birimiz geliyo birimiz gidiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…