şubat ta tüp bebek:)

kızlaarr sizi gördüm mutlu oldum 2. tüp bebek aşamasındayım 2 gün önce doktorum muayene etti 15 folükül var bi aksilik olmazsa cumartesi yumurta toplaanacak herkesin gönlüne göre olsun muckkk

Kulagim cinladi uleyynnn :))

oooo topiğimizin anne adaylarından biri daha gelmiş......
hoşgeldin canım :16::16:nasılsın....
kızlaarr sizi gördüm mutlu oldum 2. tüp bebek aşamasındayım 2 gün önce doktorum muayene etti 15 folükül var bi aksilik olmazsa cumartesi yumurta toplaanacak herkesin gönlüne göre olsun muckkk
inş bu denemen son olur canım yumurta sayın çok güzel inş hepsi dolu çıkar sonra bebiş olur sımsıkı tutunur sana:49::49::49:

melek bana bi yardı et yaw ne zaman alıntı yapsam hepsini kaydediuo yaa bişey anlamadı şu anda 58 tane mesaj alıntısı var pöffffff

melek bana bi yardı et yaw ne zaman alıntı yapsam hepsini kaydediuo yaa bişey anlamadı şu anda 58 tane mesaj alıntısı var pöffffff
nasıl kaydediyo tatlım benimkilerde alıntı bölümünde kayıtlı zaten:26::26:
:9::9::9::9::9::9::9:iyiymiş

bende bu ara +18 cinsellik bölümüne bakıyom malum bizde tık olmayınca çok komik şeyler varyaaa
daha dur :ssz:çok beklersin 9 ay:1::1:
bak bak bende bakıyom bazen çok komik ve orda erkek üyeler çok fazla:27::27:

nasıl kaydediyo tatlım benimkilerde alıntı bölümünde kayıtlı zaten:26::26:

daha dur :ssz:çok beklersin 9 ay:1::1:
bak bak bende bakıyom bazen çok komik ve orda erkek üyeler çok fazla:27::27:

şu üstte profilin yanında bildiriler varya orda kayıtlı önceden yoktu .......

erkeklerin olduğunu bildiğim için hiç cevap yazmıyom zaten ben sadece okuyucuyum .....9 falan deme öyle yaw moralim bozuluyo kedi ciğer hesabı romantik takılıyoz .....
geçen kadının biri diyo eşimin malum organı çok küçük yorum fenaydı napalım abla lastik gibi çek uzar belki diyodu koptum yawwwww

Back