slm kızlar varmı güzel haberler
ciddi misinnayy Allahım insaAllah, Rabbim güzel sonuçları her daim bizlere yaşatır insaAllah cnm saolasın
sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebisli yaşam
sende hoşgeldin tatlımmerhaba kızlar nasılınız bakalım
hsgeldin hatun
ay nedir bu bende ki uyusukluk hali, yatıp uyuyasım var hep üff canım sıkıldı
umut81 nasılsın canım...
tedavin başladımı bide genetik test vermiştiniz sanırım ne oldu açıklandımı sonuçlar
sende hoşgeldin tatlım
iyiyim umudum sen nasılsın
kız dikkat et kendine vitamin yüklemesi falanda yap tedaviye güzel git
iyiyim bitanem sen nasılsın , bnde sana yazdımdı
ya tedavinin en baslarındayız, iste zaman geçtikce yaklasıyoruz bebislerimize bir adım daha insaAllah
suan ilaçlarım var onları kullanıyorum, ve ayın 14 ü nde gititğimizde, iğnelere baslancak ..
ve tahlillerin çıkması uzun sürdüğü için , gernçi bized bakabiliyoruz int. ten, bazıları daha çıkmamıs görünüyorndu..
ve bu sonuçlaar göre de 14 ünde gititğimizde, neler diyecekler, sonuçlarımız ne üzerine bilmiyoruz suan için ..
bakalım hayırlısı artık . . .
iyi bak canım kendine bu sefer hiç pürüz bırakmayın herşeyiniz araştırılıcak deme.....vitamin ilacım var zaten, onuda içiyorum ilaçlarımın arasında..
bol bol enerji depolamam lazım simdiden,bebislerimin yolları açık olsun dimi yani
herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...
iyi bak canım kendine bu sefer hiç pürüz bırakmayın herşeyiniz araştırılıcak deme.....
kız bi mutfağa koşuyom bi pc ye fırında kurabiye var yanacak
bide ben bu aralar böğürtlen kökü dalını kaynatıp içiyom rahimi kuyvvetlendiriyomuş sende dene
Çok dua ediyorum,güneş bugün senin için doğmuş olsun,Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah,çok heyecanlandım,ağlayacak gibiyim.
insaAllah cnm Rabbim izin verdiği müddetçe ..
:) canım sıcak sıcak kurabiye istedi yaabnde mi yapsam ki ne :44:
onu duymustum cnm, çok öncelerden, hatta halam böğrtlen köküne asıldı çıkarmaya çalısdı bi ara
canım aç kapını ben sana getiririmkurabiye bekle sen.
denemedin mi peki böğürtlen içmeyi:26:
herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...
yok canım misafir gelmeyecek te ben genekde hamur işlerini misafir için yapıyorum benim kide çook kızıyo bana hiç bana yapmıyon böyle güzel şeyler diye bugün bi işim yoktu netten kurabiye tariflerine baktım az sonrada poğaça yapıcam akşama sürpriz olsuntemeeemmm hemen açıyorum
msafr mi gelcek yaptın krbiye
ya o zamanlar içtim kaynatdık ama çok oluyo bunu yaptığım..
ve kaynatma seylerden ne kadar fayda grdüm blmiyom..
snra da iste tüpçülüğü basladık
öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...
öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?