şubat ta tüp bebek:)

ciddi misinn ayy Allahım insaAllah, Rabbim güzel sonuçları her daim bizlere yaşatır insaAllah cnm saolasın

sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebisli yaşam

umut81 nasılsın canım...
tedavin başladımı bide genetik test vermiştiniz sanırım ne oldu açıklandımı sonuçlar

umut81 nasılsın canım...
tedavin başladımı bide genetik test vermiştiniz sanırım ne oldu açıklandımı sonuçlar

iyiyim bitanem sen nasılsın , bnde sana yazdımdı

ya tedavinin en baslarındayız, iste zaman geçtikce yaklasıyoruz bebislerimize bir adım daha insaAllah
suan ilaçlarım var onları kullanıyorum, ve ayın 14 ü nde gititğimizde, iğnelere baslancak ..
ve tahlillerin çıkması uzun sürdüğü için , gernçi bized bakabiliyoruz int. ten, bazıları daha çıkmamıs görünüyorndu..
ve bu sonuçlaar göre de 14 ünde gititğimizde, neler diyecekler, sonuçlarımız ne üzerine bilmiyoruz suan için ..
bakalım hayırlısı artık . . .

sende hoşgeldin tatlım

iyiyim umudum sen nasılsın
kız dikkat et kendine vitamin yüklemesi falanda yap tedaviye güzel git

vitamin ilacım var zaten, onuda içiyorum ilaçlarımın arasında..
bol bol enerji depolamam lazım simdiden, bebislerimin yolları açık olsun dimi yani

vitamin ilacım var zaten, onuda içiyorum ilaçlarımın arasında..
bol bol enerji depolamam lazım simdiden, bebislerimin yolları açık olsun dimi yani
iyi bak canım kendine bu sefer hiç pürüz bırakmayın herşeyiniz araştırılıcak deme.....
kız bi mutfağa koşuyom bi pc ye fırında kurabiye var yanacak
bide ben bu aralar böğürtlen kökü dalını kaynatıp içiyom rahimi kuyvvetlendiriyomuş sende dene

Çok dua ediyorum,güneş bugün senin için doğmuş olsun,Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah,çok heyecanlandım,ağlayacak gibiyim.

insaAllah cnm Rabbim izin verdiği müddetçe ..

:) canım sıcak sıcak kurabiye istedi yaa bnde mi yapsam ki ne :44:

onu duymustum cnm, çok öncelerden, hatta halam böğrtlen köküne asıldı çıkarmaya çalısdı bi ara

Çok dua ediyorum,güneş bugün senin için doğmuş olsun,Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah,çok heyecanlandım,ağlayacak gibiyim.

umutluyum_ben.. cnm nasılsın ..
Rabbim seninde yüzünü güldürecek günleri tez vakitte nasip eylesin insaAllah ..

Son düzenleme:

canım aç kapını ben sana getiririm kurabiye bekle sen.
denemedin mi peki böğürtlen içmeyi:26:

canım aç kapını ben sana getiririm kurabiye bekle sen.
denemedin mi peki böğürtlen içmeyi:26:

temeeemmm hemen açıyorum
msafr mi gelcek yaptın krbiye

ya o zamanlar içtim kaynatdık ama çok oluyo bunu yaptığım..
ve kaynatma seylerden ne kadar fayda grdüm blmiyom..
snra da iste tüpçülüğü basladık

canım ilk defa senn yazdıklarınla agladım bu topikteki bi yazıya canım Allah sana meleğini bağışlasın inşallah

yok canım misafir gelmeyecek te ben genekde hamur işlerini misafir için yapıyorum benim kide çook kızıyo bana hiç bana yapmıyon böyle güzel şeyler diye bugün bi işim yoktu netten kurabiye tariflerine baktım az sonrada poğaça yapıcam akşama sürpriz olsun
canım bak birinden duydum ben kadın tüpe gitmeden hep kendini hazırlamış böğürtlen kaynatmış içmiş şimdi bende içiyorum incir yiyorum işte ne duyarsam eşimde bende yiyiyoruz

melekim hadi güzel haberler ver ne olur merak ediyoruz seni

öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...

allaaaaaaaaaahhhhhhhh. . . . . . . Yuppıı :) hadı duaya baslayalımmm. . . Bebeklerımız bıze sımsıkı sarılsınnn :)

ayy melekim çoook sevindim meleklerin biri pozitif aldı sıra bana geldi inş bende alırım pozitif ilk denememiydi b,ide sorun neydi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…