- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarım sizinle. Bende nasip olursa mart ayında başlıyacam tedaviye ama hala nerde olucağıma karar veremedim:)) Siteyi hatim ettim 2 yer var beğendiğim. Bu arada yeni üye oldum ama hemen hemen kimin ikizi var kim hamile kim iğne oldu herkesi tanıyorum ehehe:))
aynen aynen :) sizde sorun ne? hangi ildesin şekerimmmcimmm
İki tüpümde tıkalıymış. Doktorum laparoskopi ile hiç uğraşma dedi. Bakalım hayırlısı. İstanbuldayım. Zaten iki yer var aklımda tedavi yaptırmak için ama hala karar veremedim:)) Martta tüp bebeğe karar verdim ama nerede yaptıracağım meçhul:)
özledik valla dün kimseler yoktu çok sessiz kaldı topiciyi akşamlar kızlar....
ben geldimçook özledim sizi.....
NMG2010 canım geçmiş olsun çok sevindim bebeğinekavuşmak için ilk adımı bitirmişsin inş.....
maşallahyumoşların sayısı çok güzel...
inş allahım can veririr yumoşlarınadagöbüşünüde doldurur.......
fatoşum sen nasılsın canım galiba başlamış adetin...hayırlısı olsun canım ama sakın acele etme .....
konuş doktorunla ne zaman uygunsa:26: senin için o zamanı tercih et.....
morallari yüksek tutun kızlar olacak inş...
nasılsınız ? benim transferim bu gün gerçekleşti arkadaşlar ne olur dua edin bebişim bana tutunsun rabbim hepimin gölüne göre versinn .....
isterlerse 2 yerleştiriyorlar herkeze göre değişiyor canım olsunda tutsunda inşallah bir taneside yetersaol canım benim senin için bu gün baya zor olmuştur senin için ben yumurtalar toplandığında o gün sancı çekmiştim benim 15 yumurtam toplandı 10 tanesi blast embriyo oluştu ama birtanecik koydular bu gün acılı olmuyor rahat ol devlet sınır getirmiş 35 yaş altına tek embriyo izin veriyomuş o yüzden tek yerleştirildi.10 dklık bir işlem .senden kaçtane yumurta toplandı? çok geçmiş olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin...........
hahahahhahahah bende öyleydim üye olmadan önce hepsini ezberlemiştim:)bugun doktora gidecegim ona göre benimkide belli olacak benimkide mart basına sarka bilir ama hayırlısı olsun...Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarım sizinle. Bende nasip olursa mart ayında başlıyacam tedaviye ama hala nerde olucağıma karar veremedim:)) Siteyi hatim ettim 2 yer var beğendiğim. Bu arada yeni üye oldum ama hemen hemen kimin ikizi var kim hamile kim iğne oldu herkesi tanıyorum ehehe:))
nasılsınız ? benim transferim bu gün gerçekleşti arkadaşlar ne olur dua edin bebişim bana tutunsun rabbim hepimin gölüne göre versinn .....
canım dualarım seninle,inşallah güzel haberini alalım burdan :)
İlk denemen mi?
evt ilk denemem canm .ilk ve son denemem olur inş teşekkürederim.
özledik valla dün kimseler yoktu çok sessiz kaldı topic
hayırlı olsun ilk transferimiz rabbim hayırlısını versin inşallah sıkı sıkı tutunur bebegin test günün ne zaman hemen ekleyeyim listeye:)
isterlerse 2 yerleştiriyorlar herkeze göre değişiyor canım olsunda tutsunda inşallah bir taneside yeter
hahahahhahahah bende öyleydim üye olmadan önce hepsini ezberlemiştim:)bugun doktora gidecegim ona göre benimkide belli olacak benimkide mart basına sarka bilir ama hayırlısı olsun...
Kizlar ben hastanedeyim isyerimde yani hormon testlerini verdim sonuclari bekliyorum 3bucukta randevum var bakalim ne diyyecek doktor cok heyecanliyim beklemek bile yordu bugun :-(
Mng2010 un durumu suan iyi ya pazar yada sali gunu transferi yapilacak suan 4embriyosunun durumu iyi ikisi ileeri derecede ikisi normal seyrindeymis dua edin kizlar
canım kaç yıl oldu evleneli sorun neydi...
inş ilk ve son olur.....
inş sonuçlar güzel çıkar canm ya mng2010 çok sevindim yumurtaları iyiymiş inş daha güzel haberler alırız........Kizlar ben hastanedeyim isyerimde yani hormon testlerini verdim sonuclari bekliyorum 3bucukta randevum var bakalim ne diyyecek doktor cok heyecanliyim beklemek bile yordu bugun :-(
Mng2010 un durumu suan iyi ya pazar yada sali gunu transferi yapilacak suan 4embriyosunun durumu iyi ikisi ileeri derecede ikisi normal seyrindeymis dua edin kizlar
Kizlar hormon testlerini aldim simdi merkeze gidiyoorum hormanlar cok iyi gorunuyor rabbim hayirlisini versin cok heyecanliyim icim icime sigmiyor sanki is arkadaslarimda benden heyecanli iyice heyecana soktular beni hepsi haber beklio simdi
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2. fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?