selam bende şuabat ayında ilk tüp bebek e başlıyorum hatta ilaclarımı doktor yazdı yarın alacam.puregon600 hiçbiyerde bulamıyoruz gonalf 450 veriyolar acaba iki ilac arasında fark varmıki hangisi daha iyidir bilgisi olan varmı
Bende Şubat'ta başlıyorum kızlar bu ikinci deneme olacak.İlk negatifden sonra genetik testler yapıldı histeroskopi oldum ve artık hazırımmmm muhtemelen 10 Şubat gibi regl olurum umarım Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.Bol şans diliyorum hepinize
hoşgeldiniz kızlar umarım ilk ve son denemeleriniz olur...
kızlaaarrrrrr.. nerdesiniiiizzz????? canlansın şu topiiikkk....
kırmızı beklıyorum cok stres oldummmmmmmmmm... iccik muhabbet edek :)
sağol canım.....melekcim nasılsınnnn varmı gelişme tedaviye başladınızmı?
Canım başladığı gibi güzel gitsin tedavin ve burda kutlamalar kutlamalaaarrr yapalım :)
inanılmaz heyecanlıyım doktor hormonlara baktı hepsi çok güzel dedi muayene etti yumurtalar gayet iyi hemen başlayalım dedi sonra transfer denemesi yaptı kanallar çok güzel dedi şu yaptıgım işlemi aynen uygulayıp embriyoyu yerleştirecegiz dedi kanallar çok iyi rahat geçişimiz dedi hatta çok sıkışkın olmana bile gerek yok şuanki sıkışıklıgın olsun yeterli dedi ay çok heyecanlandım banada puregon 900 ünite yazdı
inanılmaz heyecanlıyım doktor hormonlara baktı hepsi çok güzel dedi muayene etti yumurtalar gayet iyi hemen başlayalım dedi sonra transfer denemesi yaptı kanallar çok güzel dedi şu yaptıgım işlemi aynen uygulayıp embriyoyu yerleştirecegiz dedi kanallar çok iyi rahat geçişimiz dedi hatta çok sıkışkın olmana bile gerek yok şuanki sıkışıklıgın olsun yeterli dedi ay çok heyecanlandım banada puregon 900 ünite yazdı
çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsun....hayırlısı olsun inş....
çoook sevindim canım inşallah yumuk elli kuzucuğunu kucağına aldığın haberleride verirsin
inşallah kızlar acayip heyecan var dı şimdi eşime kızdım biraz siniir oldum hemenmi başlıycak yok daha ilaç alıncakmı hani diger aydı sinirimi bozdu benimhayırlısı olsun canım inş bebiş haberlerinide alırız :)
kısa protokol yanı. . .benden once olacak transferın. . . .cok kıskandıımmmmm. . .sımdı de benım kırmızılar gelmıoooo
inşallah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hayal kırıklıgı yaşatmasın inşallahsenınadına cok sevındım canımmm. . . ıns tez zamanda teyze oluruk :)
inşallah cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hayal kırıklıgı yaşatmasın inşallah
progen pen 900 verdi bana her akşam 150 cc 4 gün vuracaz salı günü 3 te kontrole çağırdı cnmkac tane ılac verdı tekrar ne zaman gel dedı. . .anlat hele. . .
hayirli olsun tedavin canim... insallah bebegine kavusursun hersey yolunda giderde mujdeli haberi aliriz hangi ilaclari kullanacaksin canimevet canım kısa protokol benimkide ben uzun yapar diyordum ama herşey yolunda başlayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?