şubat ta tüp bebek:)

hoşgeldiniz kızlar umarım ilk ve son denemeleriniz olur...

kızlaaarrrrrr.. nerdesiniiiizzz????? canlansın şu topiiikkk....
kırmızı beklıyorum cok stres oldummmmmmmmmm... iccik muhabbet edek :)

28 inde opu var, ilk denemem olacak,cok heyecanlıyım,,kızlar pozitif düşünmeye calışıyorum..Allah dualarımızı kabul ettsinn...

inanılmaz heyecanlıyım doktor hormonlara baktı hepsi çok güzel dedi muayene etti yumurtalar gayet iyi hemen başlayalım dedi sonra transfer denemesi yaptı kanallar çok güzel dedi şu yaptıgım işlemi aynen uygulayıp embriyoyu yerleştirecegiz dedi kanallar çok iyi rahat geçişimiz dedi hatta çok sıkışkın olmana bile gerek yok şuanki sıkışıklıgın olsun yeterli dedi ay çok heyecanlandım banada puregon 900 ünite yazdı

melekcim nasılsınnnn varmı gelişme tedaviye başladınızmı?
sağol canım.....
yok canım daha başlamadık ama tedavi yerimiz kesinleşti
gibi ,acıbadem kadıköy de olacak galiba....
canım bizim için neresi hayırlıysa o olsun inş....
sen nasılsın canım bebiş nasıl gördün mü tekrar minik insanı....
varmı bulantı falan inş canım bu son olacak senin için bu sefer alacaksın kucağına tekrar lenfosit aşısı oldun mu canım.....

çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsun....hayırlısı olsun inş....

çoook sevindim canım inşallah yumuk elli kuzucuğunu kucağına aldığın haberleride verirsin

hayırlısı olsun canım inş bebiş haberlerinide alırız :)

çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsun....hayırlısı olsun inş....

çoook sevindim canım inşallah yumuk elli kuzucuğunu kucağına aldığın haberleride verirsin

hayırlısı olsun canım inş bebiş haberlerinide alırız :)
inşallah kızlar acayip heyecan var dı şimdi eşime kızdım biraz siniir oldum hemenmi başlıycak yok daha ilaç alıncakmı hani diger aydı sinirimi bozdu benim

Kısa protokol yanı. . .benden once olacak transferın. . . .cok kıskandıımmmmm. . .sımdı de benım kırmızılar gelmıoooo

senınadına cok sevındım canımmm. . . Ins tez zamanda teyze oluruk :)

ya ben heyecandan hiçbirşey sormadım ne yiyiyp ne içecez neler yasak şimdi bana aman offf aklıma bile gelmedi sormak

cuma kırmızı gelmezse salı sabah burda ol dedı bana da doktorum . . .
Ins salı gunu baslıycaz bızde. . O gune kaldı artık napalımmm. . sadece 1ıgne mı kullanacaksn 4gun boyunca. . .bende 2 gunde bır cagrılır dıye bılıyodumm. . .demek 4 gun dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…