benıdeeee eklermıssınnn tranferım oldu 6.gunummm....................................
cannımmm fatma arkadasımız duzenlıyor lısteyyıı gorunce bızıde eklerrr ınsalllhlisteye beni de ekler misiniz:)
kocaman aaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmDODY VE NEDESE Güzel anneler ikinizide kutluyorum.Allah hayırlı uğurlu eylesin tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın sevgiyle büyütn inşallah topiği şimdilik hamişler 8 ay sonrada teker teker bebişler basacak inşallah duam odurki test sonucu bekleyen arkadaşlarımın sonuçları hayırlısıyla pozitif olsun negatif haberi alan arkadaşlarımda çok fazla üzülmeden biran önce tedaviye başlasın onlarında güzel haberlerini allalım inşallah.
YA RAB SEN KABUL ETMEYECEĞİN DUAYI KULUNA ETTİRMEZSİN SEN DUAYA İCABET EDENSİN SANA EL AÇAN CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNİN DE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EYLE ELLRİMİZİ BOŞ ÇEVİRME SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİNNNNNNNNNNNNNNN (İÇİMDEN GELDİ )
puffy68
valla helal olsun hepimize cevap vermisin
iyi dileklerin için Allah razı olsun
Allah cümlemizin gönüllerindekini hayırlı eğlesin
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
ilk kan testini ne zaman yaptın acaba ve kaç çıktı ?
ikincisi kaç çıktı?
benim 20.02.2013 ilk test sonuç :80 hcg
22.02.2013 ikinci test sonuç : 178 hcg
amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinDODY VE NEDESE Güzel anneler ikinizide kutluyorum.Allah hayırlı uğurlu eylesin tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın sevgiyle büyütn inşallah topiği şimdilik hamişler 8 ay sonrada teker teker bebişler basacak inşallah duam odurki test sonucu bekleyen arkadaşlarımın sonuçları hayırlısıyla pozitif olsun negatif haberi alan arkadaşlarımda çok fazla üzülmeden biran önce tedaviye başlasın onlarında güzel haberlerini allalım inşallah .YA RAB SEN KABUL ETMEYECEĞİN DUAYI KULUNA ETTİRMEZSİN SEN DUAYA İCABET EDENSİN SANA EL AÇAN CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNİN DE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EYLE ELLRİMİZİ BOŞ ÇEVİRME SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİNNNNNNNNNNNNNNN (İÇİMDEN GELDİ )
canım transferin hayırlı olsun bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallahbenide yazarmısın bugun transfer oldum 3 tane nazar boncugu istiyorum lütfennnnn
DODY VE NEDESE Güzel anneler ikinizide kutluyorum.Allah hayırlı uğurlu eylesin tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın sevgiyle büyütn inşallah topiği şimdilik hamişler 8 ay sonrada teker teker bebişler basacak inşallah duam odurki test sonucu bekleyen arkadaşlarımın sonuçları hayırlısıyla pozitif olsun negatif haberi alan arkadaşlarımda çok fazla üzülmeden biran önce tedaviye başlasın onlarında güzel haberlerini allalım inşallah.
YA RAB SEN KABUL ETMEYECEĞİN DUAYI KULUNA ETTİRMEZSİN SEN DUAYA İCABET EDENSİN SANA EL AÇAN CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNİN DE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EYLE ELLRİMİZİ BOŞ ÇEVİRME SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİNNNNNNNNNNNNNNN (İÇİMDEN GELDİ )
lTabi ki canım, yazarım tabi. Benim sorunum çikolata kisti + rezerv azlığı, eşimde bir sorun yoktu. İlk tüp bebek denememiz. 3. Gün embriyosuydu. 10 gün boyunca hiç bir iş yapmadım. bol bol uyudum. Transferden sonra çok fazla ağrım sızım olmadı. Hatta bazen belirtim yok diye korktuğum da oldu. Sadece bazen ara ara ateşim çıktı, çok nadir kasık ağrısı oldu. Son 2 gündür adet olacakmışım gibi his vardı karnımda. Ama hiç leke gelmedi. Çok şükür pozitif sonucu aldım. İnşallah en kısa zamanda senden de mutlu haberi alırız
melekcim birbirimizi sadece burdan tanıdığımız için dualarımızda daha çok kabul olur inşallah buradaki herkes aynı durumda paylaşılan bir yazıya bile verdiğimiz tepkiler aynı onedenle bu topik uğurlu inşallahda öyle devam edecek canım .amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiin
bizler hem kader arkadaşı hemde dua kardeşiyiz :13:biliyomusun 4 kez tüpbebek yaptırdım ama benim ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyo durumumuzu sadece sizle paylaşıyorum herşeyi..........
sizi hiç tanımıyorum ama namazlarımdan sonra hepiniz adına dua ediyorum inş allahım dualarımızı kabul eder...............
önce göbüşümüzüsonra kucağımızı doldurur
Canim hepimiz ayni yoldayiz birbirimize destek verecegiz tabiki , benimde elimden gelen bu :))))
Keske daha fazla faydam olsa yapabildigim dua etmek ve destek olmak ....
Sende aldin bebislerini simdi kendini simartma zamani , Bu gunlerin degerini bil simart kendini :)))
Merhaba canim vereyim bilgilerimi
21.02.2013 ilk test : 209 hcg
23.02.2013 ikinci test : 738 hcg
canım transferin hayırlı olsun bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallah
inş canım bu topikte kimse kalmasın bebişsiz...herkesin ismi sırayla hamile diye yazılsın listedemelekcim birbirimizi sadece burdan tanıdığımız için dualarımızda daha çok kabul olur inşallah buradaki herkes aynı durumda paylaşılan bir yazıya bile verdiğimiz tepkiler aynı onedenle bu topik uğurlu inşallahda öyle devam edecek canım .
Canim hepimiz ayni yoldayiz birbirimize destek verecegiz tabiki , benimde elimden gelen bu :))))
Keske daha fazla faydam olsa yapabildigim dua etmek ve destek olmak ....
Sende aldin bebislerini simdi kendini simartma zamani , Bu gunlerin degerini bil simart kendini :)))
Merhaba canim vereyim bilgilerimi
21.02.2013 ilk test : 209 hcg
23.02.2013 ikinci test : 738 hcg
ses ver ya seni bekliyommmmmmses ver canım ordamısın..........iniş yaptınmı topiğe
anladım canım...ama sıkma canını bak en büyük örnek fatoş yaptı idrar restini göremedi çift çizgiyi sonra günlerce üzüldü negatif diye ama allahım aslında ona ikiz nasip etmiş haberi bile yoktu.......
o yüzden test gününü bekle sizde sorun neydi......sende mi temmuzda evlendin
evet yüksek canım bu topic başka topic yarısı ikiz:))
ben puregon kullandım 900 lugunu 500 liraya aldık canımkızlar merhaba.. çoktandır yazamadım hamile haberini alan herkesin gözü aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın umarım vve darısı başımıza. şimdi bizim 2. deneme olacak masyıs ayında bu kez uzun protokol uygulacak. ilaç listesini aldık doktordan ama bu ilaçların süresi ve dozu farklı. daha uzun zamana yayılıyor. decapeptyl puregon ve menogon. menogon 5 doz , decapeptyl 15 gün kadar 1er doz ve puregon yaklaşık 15 gün 225 doz. bunlar gözümü korkuttu hem sayı hem de fiyat ne tutar?? bu süreçten geçen var mı??? bilgi verirseniz sevinirim para biriktirmeye başlayalım biz bari mayısa kadar. kişiden kişiye göre değişir ama tahmini ne ödediniz fikir olur bize doktora sormak da ayıp geliyor :))
sevgilewr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?