şubat ta tüp bebek:)

DODY VE NEDESE Güzel anneler ikinizide kutluyorum.Allah hayırlı uğurlu eylesin tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın sevgiyle büyütn inşallah topiği şimdilik hamişler 8 ay sonrada teker teker bebişler basacak inşallah duam odurki test sonucu bekleyen arkadaşlarımın sonuçları hayırlısıyla pozitif olsun negatif haberi alan arkadaşlarımda çok fazla üzülmeden biran önce tedaviye başlasın onlarında güzel haberlerini allalım inşallah.

YA RAB SEN KABUL ETMEYECEĞİN DUAYI KULUNA ETTİRMEZSİN SEN DUAYA İCABET EDENSİN SANA EL AÇAN CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNİN DE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EYLE ELLRİMİZİ BOŞ ÇEVİRME SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİNNNNNNNNNNNNNNN (İÇİMDEN GELDİ )

Son düzenleme:
listeye beni de ekler misiniz:)
cannımmm fatma arkadasımız duzenlıyor lısteyyıı gorunce bızıde eklerrr ınsalllh

kocaman aaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm

puffy68

valla helal olsun hepimize cevap vermisin

iyi dileklerin için Allah razı olsun

Allah cümlemizin gönüllerindekini hayırlı eğlesin

Mevla görelim neyler

Neylerse güzel eyler...

Canim hepimiz ayni yoldayiz birbirimize destek verecegiz tabiki , benimde elimden gelen bu :))))
Keske daha fazla faydam olsa yapabildigim dua etmek ve destek olmak ....
Sende aldin bebislerini simdi kendini simartma zamani , Bu gunlerin degerini bil simart kendini :)))

ilk kan testini ne zaman yaptın acaba ve kaç çıktı ?
ikincisi kaç çıktı?

benim 20.02.2013 ilk test sonuç :80 hcg
22.02.2013 ikinci test sonuç : 178 hcg

Merhaba canim vereyim bilgilerimi
21.02.2013 ilk test : 209 hcg
23.02.2013 ikinci test : 738 hcg

amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiin
bizler hem kader arkadaşı hemde dua kardeşiyiz :13:biliyomusun 4 kez tüpbebek yaptırdım ama benim ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyo durumumuzu sadece sizle paylaşıyorum herşeyi..........
sizi hiç tanımıyorum ama namazlarımdan sonra hepiniz adına dua ediyorum inş allahım dualarımızı kabul eder...............
önce göbüşümüzü sonra kucağımızı doldurur

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Allahım gönüllerimizdekini hayırlı etsin

l
canım benim bu çiçekler sana :119: :119: inş bende senin gibi ilk seferde hamile kalıarım :)allah tamamına erdirsin :119:

melekcim birbirimizi sadece burdan tanıdığımız için dualarımızda daha çok kabul olur inşallah buradaki herkes aynı durumda paylaşılan bir yazıya bile verdiğimiz tepkiler aynı onedenle bu topik uğurlu inşallahda öyle devam edecek canım .

puffy aplaaaaaa
totemımı bozduunnn. . . Tüü ireziilll. . . .:)

inş canım bu topikte kimse kalmasın bebişsiz...herkesin ismi sırayla hamile diye yazılsın listede

senin değerler mi çok yüksek
yoksa bende sorun mu var canım

kızlar merhaba.. çoktandır yazamadım hamile haberini alan herkesin gözü aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın umarım vve darısı başımıza. şimdi bizim 2. deneme olacak masyıs ayında bu kez uzun protokol uygulacak. ilaç listesini aldık doktordan ama bu ilaçların süresi ve dozu farklı. daha uzun zamana yayılıyor. decapeptyl puregon ve menogon. menogon 5 doz , decapeptyl 15 gün kadar 1er doz ve puregon yaklaşık 15 gün 225 doz. bunlar gözümü korkuttu hem sayı hem de fiyat ne tutar?? bu süreçten geçen var mı??? bilgi verirseniz sevinirim para biriktirmeye başlayalım biz bari mayısa kadar. kişiden kişiye göre değişir ama tahmini ne ödediniz fikir olur bize doktora sormak da ayıp geliyor :))
sevgilewr

bi sorun olmadığını söyledi doktorlar... aşılamadan önce 1 yıl denedikk sonra 3 kez klomen+çatlatma iğneleriyle devam ettik...yine olmadı bu kez de tüp bebek merkezine karar verdikkk...rahim filmi sonrasında histeroskopi oldummm...14 şubatta aşılamamı...nedeni belirlenemeyen infertelite diye geçiyormuş tıpda...3 tane yumurtam vardı 20 mm büyüklüğünde sağ ve sol yumurtalıklarımda..eşiminde yıkamadan ve ayrıştırmadan sonra 29 milyon sperm sayısıydı... nasip diyorummm artıkk nasipppp...evettt ben de temmuz da evlendimmm...severim temmuz ayını yaz mevsiminin en güzelll ayıııı

ben puregon kullandım 900 lugunu 500 liraya aldık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…