anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
Mehlikacigim guzel pozitif anne , ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin , annesi gibi hep mutlu neseli olsun , yuzu hep gulsun insallah, Allah bu mutlulugunu daim etsin hic bozmasin. .... Amin
Bu gun ne guzel haberler aldim , insallah her sey yolundadir ve bundan sonrada yolunda gider hayirlisi ile bebegini kucagna alirsin.
arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???
Hayirlisi olsun ve Allah yardimciniz olsun , degeriniz oldukca yuksek bence korkmayin once bekleyin kontrolu bebekleriniz sizinle oncelikle onlarin saglikli olmasini dileyin,A llah bebeklerinizi sag saglim size kavustursun.
ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı
Canim hayirli olsun Allah anali ve babali buyumeyi nasip etsin insallah :))))
herkese merhaba dün transferimyapıldı 5.gün embriyosu idi yavrularımı aldım geldim teyzeleri inş benimle olurlar hep
eşim radyasyon diye internete girmemem kızıyo onlar benim de çocuğum girme diyo şimdi dışarı çıktı da acık okuyum dedim
umrım yeni hamile haberleri almışsızdır çok ihtiyacım var dün cuma idi ya tam ezan zamanı transerim yapıldı ne dualar ettim bilseniz buradaki herkes iççin de ettim allah kabul etsin inşallah ben şimdi biraz geçmiii okuyum baki hamile var mı
Dualarimiz seninle insallah bebislerin sana tutunur hic birakmaz....
Bu gun ne guzel bir gun bir suru anne adayimiz var, canim cok guzel bir deger insallah hep yukselir seni bebege kavusturur insallah. llahim bu mutlulugunuzu hic bozmasin insallah
canlarımmm. . . .nasılsınız?
Şey sorucamm. . . .sımdı ben vajınal mantar oldum ya

doktorum progestan ve antıbıyotıkler yapar normaldr dedı herhangı bı ılac krem vs vermedı. . . Sırkelı suyla yıkamak ıyı gelıyomus dıye okudum. . .sızce yapsam bebıslerıme bı zararı olurmu kı. . . Napsam bılemedımm

bı yardmcı olunn. . . Yuruyemyrm bıleee
Canim sirkeli su kesinlikle kullanma , ilik sabunlu su ile yika aradada eger bulabiliyorsan kaliteli veya saf gulsuyunu bir pamuga ok onunla sil cok rahatlatacaktir....
Kızlar, ben menogon kulanıyorum. Dün akşam başladım. 3 toz 2 sıvı ile. Sabah da 2 toz 2 sıvı. Dünden beri kasıklarımda batma var. Sağda daha çok, solda daha az. Sizde de oldu mu iğne kullanırken kasık batmaları? Bu 1.
2. Sabah sağlık ocağına gittim, öğleye kadarnöbetçi oluyor sanıyordum, kaldırmışlar. Cumartesi pazar kapalıymış,ama nerden bileyim 2 sağlık ocağı daha dolaştım, hçbirinde yok. Sonra biraz aşağıda diş hastanesi vardı oraya gittim, enjeksiyon yapmıyorlarmış hafta sonu, yalvardım yakardım, yok, dediler devlet hastanesine git. İğne saatim 9 daydı. Ben zaten 9 a 10 kla çıkmıştım evden, hastaneye gidene kadar oldu mu 9.50.
Orda rica ettim, milletin önüne getim, önce bir iki kişi itiraz etti, sonra geldi bayanın biri, siz ne iğnesi oluyorsunuz dedi, ay ağzımı açar açma başladı gözyaşları sicim gibi akmaya, bir yandan yumurtlama tedavisi diyorum, biryandan hıçkırıyorum, sinirlerim bozulmuş iyice. Neyse baktılar durum vahim, tamam geçin o zaman dediler artık bana, ama hemşire iğne yapıyor ben hala hıçkırıyorum. Velhasıl, iğne 1 saat gecikmeli yapıldı, sorun çıkar mı acaba?
Alfabecigim panik arkadasim merhaba,
Sen daha tedavide bu kadar panik yapiyorsan yandin, sakin ol canim sakin strese girme yumurtalarini etkiler Allah korusun stres en kotusu bu asmada.
Kasik batmalari iyi yumurtalarin tepki veriyor bendede olmustu doktor iyidir demisti , igneyi 1 saat gecikmeli yapman cok aorun olmaz inana icini ferah tut , sen ignelerini evde kendinde yapabilirsin uygun igne ucu alirsan , insilun ignesi ucu alacaksin eczaci sana tarif etsin kendin yap ben ilkinde kendim yapmistim.
Sakin stres yapma sakin , rahat ol genis ol birak kendini bak o aman her sey daha iyi olacak :))))
Allaha emanet ol...
Canım benim ben okuyayım sana, bu 4444 duası dedikleri değil mi ? Bugün 50 yarın 50 okuyayım eğer oysa.
Ben kendim için dua etmek istemiyorum aslında ama senin için yapayım canım. Kendim için de neden istemiyorum, sonucu iyi olmazsa kızarım diye istemiyorum, isyan ederim diye istemiyorum. O yüzden kendim için kesinlikle dua etmiyorum. Ama istiyorsan senin için 2 günde 100 tane okuyabilirim canım.
Ben hepimiz icin dua ediyorum insallah sanada faydasi olur sen tevekkul et Allaha sigin hakkimizda hayirlisini vereçektir..
arkadaşlar meraba,
bi ara ben de bu ay tüp bebek yaptırıyorum diye yazmıştım topiğe
sonra belki heyecandan daha uğrayamadım ama artık listeye ben de girmek istiyorum
bugün opu işlemim vardı transferi bekliyorum
ilk denememz yaş 31
İnsallah opu hayirlara vesile olur sizi bebege goturur..
arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...
Daha gencsiniz boyle umutsuz olmak yakismiyor size , biliyorum bende yaadim cok zor tesellisi yok ama zaman her seyin ilaci bir sonrakinde ne olur bilemezsiniz ben aralik sonunda negatif aldim subat sonunda hamileyim, moral bozmak yok :))))
selam herkese
transfer bugün oldu
ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor
yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum
oyleee saf saf duruyorum
Hayirlisi olsun transferin siki siki tutunsun bebeklerin :))))
Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum
Benim 8. Gun kasik agrilarim basladi , 10. Gun lekelenmem vardi ve karnimda gaz varmis gibi siskinlik
antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor
Ostrojen hormonu o ilac yani kainlik hormonu , tutunmayi guclendirsin diye veriliyor...