şubat ta tüp bebek:)

antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor

Günde 3 kez kullanıyorum estorfem

yılları durduracak ..
günesi doğduracak
dünyamı dolduracak
bebislerimi istiyorumm..
:emir_bebek::emir_bebek:
deli gibi sevecekk
ömürr boyu sürecek
gözyasımı silecekk..
meleklerimi istiyorummm
:emir_bebek::emir_bebek:

Allahım bu sarkıda birden aklıma geldi, nasıl da uydu şimdi :5::5::5: :14::14::14:
amin arkadaşım inş........:5:

ahahahhahahhahah:)tabloymuş ahahahhahah:)ben vazgeçtim ç,z,k çekmekten renkli çıkardım ve ben anladımki biz çöp adam bile çizemezmişiz:):52::52:

kızlar bir kaç tane ekledim lütfen tedavisi başlayanlar ve listeye eklenmeyenler yazsın ekleyeyim:)

benide yazarmısın bugun transfer oldum 3 tane nazar boncugu istiyorum lütfennnnn

kızlaaaaar sizleri üzmek istemezdim......
ama allahım hepimize bu hikayedeki gibi mutlu biten bir son nasip etsin............ amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:31:

çok güzel bi yazıydı gerçekten...amin inş... melekcimmm inş. Rabbim hepimize nasipp eder....mutlu mutlu sonlarııııı ...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

55.esra8-------TRANSFERİNİ BEKLİYOR----------:emir_bebek:

56.zinnureyn -------TRANSFERİNİ BEKLİYOR------:emir_bebek:

benıdeeee eklermıssınnn tranferım oldu 6.gunummm:16::16::16::16::16:....................................

Arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ve şimdiye kadar gecen süreçte sizlerin edindiği süreçlerden ve tecrübelerden epey bilgi sahibi oldum benim başımdan geçenlerde belki başka bir arkadaşımıza yol gösterici olur diye düşünüyorum..
biraz uzun olacak ama mümkün oldukça kısa yazmaya çalışacağım.. Haziran 2012 sonunda eşim ile birlikte İstanbul Yenibosnada bulunan Nisa hastanesine kontrol amaçlı gittik o ana kadar greyfurt büyüklüğünde bir çikolata kistimin olduğundan haberim bile yoktu doktor hanım senin acilen ameliyat olman lazım dedi bu kadar büyük bir kisti şimdiye kadar nasıl fark etmediniz dedi. beynimden vurulmuşa dönmüştüm. sonrasında neler yapabileceğimizi tartışmaya basladık kontrolu yapan doktor ısrarla kistin çok büyük olduğunu ve bu büyüklükte bir kistin ancak açık ameliyatla alınabileceğini söyledi. temmuz ilk haftasında bu konu ile gittiğimiz doktor sayısı 4 olmuştu kimisi açık kimisi kapalı(laproskopi)ile kistin alınabileceğini söylüyordu. kafamız iyice karışmıştı yani.. Ankara Güven Hastanesinde hemşire olan ablama konudan söz ettik kendisi konuyu DR SARP ÖZCAN a anlattı elimizdeki tüm sonuçları kargo ile ankaraya gönderdik. DR bey gelsinler ben burada laproskopi (kapalı) yöntemiyle kisti alırım dedi ve kendimizi Ankarada bulduk. doktor beyle ilk görüşmemizde kendisine güvendik ve 10 temmuz 2012 günü kendisine ameliyat oldum. her iki yumurtaliğımdan devasa büyüklükte 2 tane çikolata kisti çıkartıldı. yaklaşık 20 günlük dinlenmeden sonra tekrar istanbula geri döndük. Ağustos ayı ortalarında tekrar Nisa Hastanesindeki doktorumuza gittik kendisi de kistin kapalı olarak çıkarıldığını duyunca biraz şaşırdı ama bozuntuya vermedi burada amaliyat olsaydınız bizde kisti kapalı ameliyat ile çıkarabilirdik falan dedi neyse orasını geçelim. sonuçta her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. sonrasında ocak 2013 e kadar normal yollardan hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. son olarak nisa hastanesindeki doktora tekrar gittik ameliyat cd sini izlettik. kendisi şaşırdı ve gerçekten usta ellerde ameliyat olmuşsun dedi ve sonrasında ultrosonda yumurtalıklarda yapışıklık olduğunu ve çikolata kistinin tekrar oluşmaya başladığını söyledi.. tekrar ameliyat olamazdım ne yapalım dedik ve bizi en kısa yoldan bebek sahibi olmamız için tüp bebek merkezlerini araştırmamızı tavsiye etti.
bu andan itibaren artık bizim için zor bir süreç bekliyordu işinin ehli bir tüp bebek merkezi ve konusunda uzman bir doktora ihtiyacımız vardı. ameliyat olduğumuz hastane deki doktorlardan birinin tavsiyesi ile Maslak Acıbadem tüp bebek merkezine başvurduk. prof dr BÜLENT TIRAŞ a eşim ile birlikte gittik başımızdan geçenleri anlattık. ve ilk ultrason izlemesinde evet kistlerin tekrar oluşmaya başlamış ama korkacak birşey olmadığını ve adetimin 2 . günü gelip tüp bebek tedavisine başlamamızı önerdi.
26 ocak 2013 te adetimin 2 .günü hastaneye gittik. çeşitli hormon ilaçları ile yaklaşık 10 gün boyunca var olan yumurtalarımı büyütmeye çalıştık.gün aşırı ovulasyon dönemim ultrosonda izlendi. kistimin büyük olduğu yumurtalığımın yumurta rezervinin düşük olduğunu ancak diğer yumurtalığımın gayet iyi durumda olduğunu öğrenince sevindim.
6 şubat 2013 te acı badem maslak tüp bebek merkezimde tek yumurtalığımdan 10 adet yumurta toplandı aynı gün eşimdende örnek aldılar. yumurtaların nasıl toplandığını uzun uzun yazmıyorum..
9 şubat 2013 tarihinde 12 hücreli 2 embriyo transfer edildi ve 10 sürecek uzun süreç başlamış oldu.. 20 şubatta görüşmek üzere deyip bizi uğurladılar..:)) (bu süreç zarfında kullandığım ilçları uzun uzun yazmıyorum)
ve nihayet 20 şubat olmuştu eşim ile birlikte sabahın erken saatinde daha hemşireler bile gelmeden kendimiz hastanede bulduk :)) saat 08:30 da kan verdim ve 11:45 te kan sonucum çıkmıştı. teste baktım ama bişey anlamadım ve hemen doktoromuzun yanına gittik koridorda hemşireye sonucu gösterdik sonuç HCG 80 çıkmıştı hadi gözünüz aydın dedi çok sevindik.. eşimi ve beni koridorda tuhaf bir gülümseme almıştı. çünkü ilk sonuçumuz pozitifti. 2 gün sonra yani 22 subatta 2. kan testini yaptırdım sonuç HCG 178 çıktı. hastaneye durumu bildirdik ve durumun güzel olduğunu söylediler. benim hikayemde böyle işte arkadaşlar gerçekten çok zor bir süreçmiş Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin inşallah..

inş canım allah hepimize nasip etsin senin transfer olmuşmuydu:26:

ben daha yolunn çokk başındayımmm...14 şubatta ilk aşılamamı oldummm...ama adet belirtilerimmm varrrr...10.günümdeyimm...bir iki güne kalmaz görürüm kırmızılarıı..idrar testi yapsam mı acaba diye düşünüp duruyorummm...silik de olsa çıkıyormuş yaaa Rabbim nasip ettiyseee...oooo meşurrr 2. çizgi...en azından biraz da olsa rahatlarımmm..5 dk bir tuvalete gidiyorummm adet oldummm korkusuyylaa...burada sizleri takip ediyorummm mehlika diğer arkadaşşş bugün iki hamiş haberi var...narinecem varrr fadimee varr sen varsınnn nisa emree varrr..isimlerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşşş...yalnızlığımı paylaşıyorummm bu topik de...mutlu oluyorummm hamiş haberleriyle...

3 gün çok dikkat et canım lavabona git gel arada evde yürüyüş yap elini bir yere uzatma dikkat et sonra yavaş yavaş normale dön ama yinede tedbirli hareketler yap ben hala egilip kalkarken temkinli hareket ediyorum korkuyorum bebeklerime birşey olur diye canımın canları oy minişlerim benimmm oyyyy yavaş yavaş böle seviyorum:))

minişlerin bize de bulaşsın inşallah :21::21::21: bu arada canım listedeki durumum değişmemiş transferim oldu diye yazabilin artık bebemmmm :16::16::16:

ben daha yolunn çokk başındayımmm...14 şubatta ilk aşılamamı oldummm...ama adet belirtilerimmm varrrr...10.günümdeyimm...bir iki güne kalmaz görürüm kırmızılarıı..idrar testi yapsam mı acaba diye düşünüp duruyorummm...silik de olsa çıkıyormuş yaaa Rabbim nasip ettiyseee...oooo meşurrr 2. çizgi...en azından biraz da olsa rahatlarımmm..5 dk bir tuvalete gidiyorummm adet oldummm korkusuyylaa...burada sizleri takip ediyorummm mehlika diğer arkadaşşş bugün iki hamiş haberi var...narinecem varrr fadimee varr sen varsınnn nisa emree varrr..isimlerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşşş...yalnızlığımı paylaşıyorummm bu topik de...mutlu oluyorummm hamiş haberleriyle...
anladım canım...:ssz:ama sıkma canını bak en büyük örnek fatoş yaptı idrar restini göremedi çift çizgiyi sonra günlerce üzüldü negatif diye ama allahım aslında ona ikiz nasip etmiş haberi bile yoktu.......:emir_bebek:
:emir_bebek:o yüzden test gününü bekle sizde sorun neydi......sende mi temmuzda evlendin:53:

Arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ve şimdiye kadar gecen süreçte sizlerin edindiği süreçlerden ve tecrübelerden epey bilgi sahibi oldum benim başımdan geçenlerde belki başka bir arkadaşımıza yol gösterici olur diye düşünüyorum..
biraz uzun olacak ama mümkün oldukça kısa yazmaya çalışacağım.. Haziran 2012 sonunda eşim ile birlikte İstanbul Yenibosnada bulunan Nisa hastanesine kontrol amaçlı gittik o ana kadar greyfurt büyüklüğünde bir çikolata kistimin olduğundan haberim bile yoktu doktor hanım senin acilen ameliyat olman lazım dedi bu kadar büyük bir kisti şimdiye kadar nasıl fark etmediniz dedi. beynimden vurulmuşa dönmüştüm. sonrasında neler yapabileceğimizi tartışmaya basladık kontrolu yapan doktor ısrarla kistin çok büyük olduğunu ve bu büyüklükte bir kistin ancak açık ameliyatla alınabileceğini söyledi. temmuz ilk haftasında bu konu ile gittiğimiz doktor sayısı 4 olmuştu kimisi açık kimisi kapalı(laproskopi)ile kistin alınabileceğini söylüyordu. kafamız iyice karışmıştı yani.. Ankara Güven Hastanesinde hemşire olan ablama konudan söz ettik kendisi konuyu DR SARP ÖZCAN a anlattı elimizdeki tüm sonuçları kargo ile ankaraya gönderdik. DR bey gelsinler ben burada laproskopi (kapalı) yöntemiyle kisti alırım dedi ve kendimizi Ankarada bulduk. doktor beyle ilk görüşmemizde kendisine güvendik ve 10 temmuz 2012 günü kendisine ameliyat oldum. her iki yumurtaliğımdan devasa büyüklükte 2 tane çikolata kisti çıkartıldı. yaklaşık 20 günlük dinlenmeden sonra tekrar istanbula geri döndük. Ağustos ayı ortalarında tekrar Nisa Hastanesindeki doktorumuza gittik kendisi de kistin kapalı olarak çıkarıldığını duyunca biraz şaşırdı ama bozuntuya vermedi burada amaliyat olsaydınız bizde kisti kapalı ameliyat ile çıkarabilirdik falan dedi neyse orasını geçelim. sonuçta her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. sonrasında ocak 2013 e kadar normal yollardan hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. son olarak nisa hastanesindeki doktora tekrar gittik ameliyat cd sini izlettik. kendisi şaşırdı ve gerçekten usta ellerde ameliyat olmuşsun dedi ve sonrasında ultrosonda yumurtalıklarda yapışıklık olduğunu ve çikolata kistinin tekrar oluşmaya başladığını söyledi.. tekrar ameliyat olamazdım ne yapalım dedik ve bizi en kısa yoldan bebek sahibi olmamız için tüp bebek merkezlerini araştırmamızı tavsiye etti.
bu andan itibaren artık bizim için zor bir süreç bekliyordu işinin ehli bir tüp bebek merkezi ve konusunda uzman bir doktora ihtiyacımız vardı. ameliyat olduğumuz hastane deki doktorlardan birinin tavsiyesi ile Maslak Acıbadem tüp bebek merkezine başvurduk. prof dr BÜLENT TIRAŞ a eşim ile birlikte gittik başımızdan geçenleri anlattık. ve ilk ultrason izlemesinde evet kistlerin tekrar oluşmaya başlamış ama korkacak birşey olmadığını ve adetimin 2 . günü gelip tüp bebek tedavisine başlamamızı önerdi.
26 ocak 2013 te adetimin 2 .günü hastaneye gittik. çeşitli hormon ilaçları ile yaklaşık 10 gün boyunca var olan yumurtalarımı büyütmeye çalıştık.gün aşırı ovulasyon dönemim ultrosonda izlendi. kistimin büyük olduğu yumurtalığımın yumurta rezervinin düşük olduğunu ancak diğer yumurtalığımın gayet iyi durumda olduğunu öğrenince sevindim.
6 şubat 2013 te acı badem maslak tüp bebek merkezimde tek yumurtalığımdan 10 adet yumurta toplandı aynı gün eşimdende örnek aldılar. yumurtaların nasıl toplandığını uzun uzun yazmıyorum..
9 şubat 2013 tarihinde 12 hücreli 2 embriyo transfer edildi ve 10 sürecek uzun süreç başlamış oldu.. 20 şubatta görüşmek üzere deyip bizi uğurladılar..:)) (bu süreç zarfında kullandığım ilçları uzun uzun yazmıyorum)
ve nihayet 20 şubat olmuştu eşim ile birlikte sabahın erken saatinde daha hemşireler bile gelmeden kendimiz hastanede bulduk :)) saat 08:30 da kan verdim ve 11:45 te kan sonucum çıkmıştı. teste baktım ama bişey anlamadım ve hemen doktoromuzun yanına gittik koridorda hemşireye sonucu gösterdik sonuç HCG 80 çıkmıştı hadi gözünüz aydın dedi çok sevindik.. eşimi ve beni koridorda tuhaf bir gülümseme almıştı. çünkü ilk sonuçumuz pozitifti. 2 gün sonra yani 22 subatta 2. kan testini yaptırdım sonuç HCG 178 çıktı. hastaneye durumu bildirdik ve durumun güzel olduğunu söylediler. benim hikayemde böyle işte arkadaşlar gerçekten çok zor bir süreçmiş Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin inşallah..
allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin inş.....

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Mehlikacigim guzel pozitif anne , ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin , annesi gibi hep mutlu neseli olsun , yuzu hep gulsun insallah, Allah bu mutlulugunu daim etsin hic bozmasin. .... Amin

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim :49: Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
:52::52::52:

Bu gun ne guzel haberler aldim , insallah her sey yolundadir ve bundan sonrada yolunda gider hayirlisi ile bebegini kucagna alirsin.

arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???

Hayirlisi olsun ve Allah yardimciniz olsun , degeriniz oldukca yuksek bence korkmayin once bekleyin kontrolu bebekleriniz sizinle oncelikle onlarin saglikli olmasini dileyin,A llah bebeklerinizi sag saglim size kavustursun.

ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı

Canim hayirli olsun Allah anali ve babali buyumeyi nasip etsin insallah :))))

herkese merhaba dün transferimyapıldı 5.gün embriyosu idi yavrularımı aldım geldim teyzeleri inş benimle olurlar hep
eşim radyasyon diye internete girmemem kızıyo onlar benim de çocuğum girme diyo şimdi dışarı çıktı da acık okuyum dedim
umrım yeni hamile haberleri almışsızdır çok ihtiyacım var dün cuma idi ya tam ezan zamanı transerim yapıldı ne dualar ettim bilseniz buradaki herkes iççin de ettim allah kabul etsin inşallah ben şimdi biraz geçmiii okuyum baki hamile var mı

Dualarimiz seninle insallah bebislerin sana tutunur hic birakmaz....

Kızlaaaaaaaaar,

Size bir mutlu haber de benden:nazar::nazar::nazar:
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı:52::52::52::52::52:

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu gun ne guzel bir gun bir suru anne adayimiz var, canim cok guzel bir deger insallah hep yukselir seni bebege kavusturur insallah. llahim bu mutlulugunuzu hic bozmasin insallah

canlarımmm. . . .nasılsınız?
Şey sorucamm. . . .sımdı ben vajınal mantar oldum ya :( doktorum progestan ve antıbıyotıkler yapar normaldr dedı herhangı bı ılac krem vs vermedı. . . Sırkelı suyla yıkamak ıyı gelıyomus dıye okudum. . .sızce yapsam bebıslerıme bı zararı olurmu kı. . . Napsam bılemedımm :( bı yardmcı olunn. . . Yuruyemyrm bıleee

Canim sirkeli su kesinlikle kullanma , ilik sabunlu su ile yika aradada eger bulabiliyorsan kaliteli veya saf gulsuyunu bir pamuga ok onunla sil cok rahatlatacaktir....

Kızlar, ben menogon kulanıyorum. Dün akşam başladım. 3 toz 2 sıvı ile. Sabah da 2 toz 2 sıvı. Dünden beri kasıklarımda batma var. Sağda daha çok, solda daha az. Sizde de oldu mu iğne kullanırken kasık batmaları? Bu 1.

2. Sabah sağlık ocağına gittim, öğleye kadarnöbetçi oluyor sanıyordum, kaldırmışlar. Cumartesi pazar kapalıymış,ama nerden bileyim 2 sağlık ocağı daha dolaştım, hçbirinde yok. Sonra biraz aşağıda diş hastanesi vardı oraya gittim, enjeksiyon yapmıyorlarmış hafta sonu, yalvardım yakardım, yok, dediler devlet hastanesine git. İğne saatim 9 daydı. Ben zaten 9 a 10 kla çıkmıştım evden, hastaneye gidene kadar oldu mu 9.50.
Orda rica ettim, milletin önüne getim, önce bir iki kişi itiraz etti, sonra geldi bayanın biri, siz ne iğnesi oluyorsunuz dedi, ay ağzımı açar açma başladı gözyaşları sicim gibi akmaya, bir yandan yumurtlama tedavisi diyorum, biryandan hıçkırıyorum, sinirlerim bozulmuş iyice. Neyse baktılar durum vahim, tamam geçin o zaman dediler artık bana, ama hemşire iğne yapıyor ben hala hıçkırıyorum. Velhasıl, iğne 1 saat gecikmeli yapıldı, sorun çıkar mı acaba?

Alfabecigim panik arkadasim merhaba,
Sen daha tedavide bu kadar panik yapiyorsan yandin, sakin ol canim sakin strese girme yumurtalarini etkiler Allah korusun stres en kotusu bu asmada.
Kasik batmalari iyi yumurtalarin tepki veriyor bendede olmustu doktor iyidir demisti , igneyi 1 saat gecikmeli yapman cok aorun olmaz inana icini ferah tut , sen ignelerini evde kendinde yapabilirsin uygun igne ucu alirsan , insilun ignesi ucu alacaksin eczaci sana tarif etsin kendin yap ben ilkinde kendim yapmistim.
Sakin stres yapma sakin , rahat ol genis ol birak kendini bak o aman her sey daha iyi olacak :))))
Allaha emanet ol...

Canım benim ben okuyayım sana, bu 4444 duası dedikleri değil mi ? Bugün 50 yarın 50 okuyayım eğer oysa.
Ben kendim için dua etmek istemiyorum aslında ama senin için yapayım canım. Kendim için de neden istemiyorum, sonucu iyi olmazsa kızarım diye istemiyorum, isyan ederim diye istemiyorum. O yüzden kendim için kesinlikle dua etmiyorum. Ama istiyorsan senin için 2 günde 100 tane okuyabilirim canım.

Ben hepimiz icin dua ediyorum insallah sanada faydasi olur sen tevekkul et Allaha sigin hakkimizda hayirlisini vereçektir..

arkadaşlar meraba,
bi ara ben de bu ay tüp bebek yaptırıyorum diye yazmıştım topiğe
sonra belki heyecandan daha uğrayamadım ama artık listeye ben de girmek istiyorum
bugün opu işlemim vardı transferi bekliyorum
ilk denememz yaş 31

İnsallah opu hayirlara vesile olur sizi bebege goturur..

arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...:(

Daha gencsiniz boyle umutsuz olmak yakismiyor size , biliyorum bende yaadim cok zor tesellisi yok ama zaman her seyin ilaci bir sonrakinde ne olur bilemezsiniz ben aralik sonunda negatif aldim subat sonunda hamileyim, moral bozmak yok :))))

selam herkese

transfer bugün oldu

ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor

yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum

oyleee saf saf duruyorum

Hayirlisi olsun transferin siki siki tutunsun bebeklerin :))))

Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum

Benim 8. Gun kasik agrilarim basladi , 10. Gun lekelenmem vardi ve karnimda gaz varmis gibi siskinlik

antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor

Ostrojen hormonu o ilac yani kainlik hormonu , tutunmayi guclendirsin diye veriliyor...

Bugun 2. Kan testim vardi sabah yine bir heyecan kan vermeye gittim , yine sonuc alana kadar el ayak titremesi.
Benim minnak cok hizli cikti ilk degerim 2 ye degil, 4 e katlanmis , 2 gunde tavan yapmis sastik kaldik hepimiz
O kadar rahatladimki aksama kadar gezdik bir guzel :))))
Allah yar ve yanimizda olsun hepimizin ....

puffy68

valla helal olsun hepimize cevap vermisin

iyi dileklerin için Allah razı olsun

Allah cümlemizin gönüllerindekini hayırlı eğlesin

Mevla görelim neyler

Neylerse güzel eyler...

Bugun 2. Kan testim vardi sabah yine bir heyecan kan vermeye gittim , yine sonuc alana kadar el ayak titremesi.
Benim minnak cok hizli cikti ilk degerim 2 ye degil, 4 e katlanmis , 2 gunde tavan yapmis sastik kaldik hepimiz
O kadar rahatladimki aksama kadar gezdik bir guzel :))))
Allah yar ve yanimizda olsun hepimizin ....
ilk kan testini ne zaman yaptın acaba ve kaç çıktı ?
ikincisi kaç çıktı?

benim 20.02.2013 ilk test sonuç :80 hcg
22.02.2013 ikinci test sonuç : 178 hcg

Back
X