şubat ta tüp bebek:)

Allahım sana sükürler olsun.. :16: :46::46::46:bu ne güzelliktir yarabbimm,:nazar::nazar::nazar:
her topiğe girisimde iki hamile haberi ve ikiz olması muhtemel bisey :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Rabbim bizleri de böyle sevinenlerden eylesin insaAllah :64::64::64::64::64:

Bu Arada , listemize şöyyle bi bakdım da..

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

derin35
:44:arkadastan sonra ben geliyorum..., insaAllah snden sonra da benim adımın yanına da böyle yazılır yarabbiimmm :16::16::16:

umutcum inş seninde güzel haberlerini alırız tezvakitte inş canm

Son düzenleme:
herkesi öpüyorum tebrik ediyorum :13: :13: çokkk sevindim bugün hamiş haberi çokk benim de bugün transfer oldu ne yapayım hamiş ablalar :9: tavsiye edin :16:

benimde transferim bugun yapıldı ama ben doktorun ne dediğini hiç hatırlamıyorum

bızım evde bu konuda konusmama kararı alındı

Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsin

tüm hamişlerinde kucaklarını bebişlerle doldursun

Allahım transfer yaptıranlarada mutlu haberlr alıp bebisleri kucagına aldırmayı nasip etsin

Mutluluktan gözyasları sel olsun

AMİNNNNNNNNNNNNNN

arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...:(

canımsın üzülmemeye çalış eşinle birlikte yenmeye çalışın biiliyorum zor kabullenmek ama pes etmek her şey de bir hayır vardır yok rabbim hayırlısını versin

benimde transferim bugun yapıldı ama ben doktorun ne dediğini hiç hatırlamıyorum

bızım evde bu konuda konusmama kararı alındı

Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsin

tüm hamişlerinde kucaklarını bebişlerle doldursun

Allahım transfer yaptıranlarada mutlu haberlr alıp bebisleri kucagına aldırmayı nasip etsin

Mutluluktan gözyasları sel olsun

AMİNNNNNNNNNNNNNN

bu topik bize uğur getiricek canım :7: bi çok arkadaşımız hamişşşş :emir_bebek: bize de bulaşır inşallah :16: :16: :16: canım transferden sonra doktor ne kullanmanı istedi ben jel kullanıyorum

herkesi öpüyorum tebrik ediyorum :13: :13: çokkk sevindim bugün hamiş haberi çokk benim de bugün transfer oldu ne yapayım hamiş ablalar :9: tavsiye edin :16:
3 gün çok dikkat et canım lavabona git gel arada evde yürüyüş yap elini bir yere uzatma dikkat et sonra yavaş yavaş normale dön ama yinede tedbirli hareketler yap ben hala egilip kalkarken temkinli hareket ediyorum korkuyorum bebeklerime birşey olur diye canımın canları oy minişlerim benimmm oyyyy yavaş yavaş böle seviyorum:))

kizlar yaa oyle halsizim ki ustumden tir gecmis gibi canim hic bir sey yapmak istemiyor .. kasiklarim agriyor belim agriyor .. boyle benim gibi olan varmi yoksa benmi evham yapiyorum:26::26::18:

ikinizde tebrik ederim kuzularım sabahtan beri net yoktu anca gelebildim kızlarrrrrrrr çooook sevindim yaaaaaa darısı hepimizin başına inşallah aminnnnnnnnn :49::49::49::49::52::52::52::52::29::29::29::29::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64::62::62::62::62::65::65::65::65:

bu topik bize uğur getiricek canım :7: bi çok arkadaşımız hamişşşş :emir_bebek: bize de bulaşır inşallah :16: :16: :16: canım transferden sonra doktor ne kullanmanı istedi ben jel kullanıyorum

Allahım hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bebişleri karnımıza koysun
ucu kırılarak kullanılan bı aplikatör kullanıyorm
bıde antibiyotik kullanıyorum toplamadan sonra verdikleri devam ediyor

Melek içim daralıyor bu yazıyla tam boğuldum ağla ağla mahvoldum eşim farketmesın diye burnumu bile çekemiyorum Allah hepimize nasip etsin Hayırlısıyla

melek ne kadar güzel bir hikaye bu ne ağladım teşekkürler cnm

kızlaaaaar sizleri üzmek istemezdim......
ama allahım hepimize bu hikayedeki gibi mutlu biten bir son nasip etsin............ amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:31:

Allahım hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bebişleri karnımıza koysun
ucu kırılarak kullanılan bı aplikatör kullanıyorm
bıde antibiyotik kullanıyorum toplamadan sonra verdikleri devam ediyor

antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor

antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor

bebegın tutunması ıcın verıolar canm

Son düzenleme:

antibiyotiği 2 daha kullanıcam

sordum kullan bıtır dedıler

estrofemi bilmiyorum

bi kaç sayfa geriden gele gele, anca bitirdim son sayfyı gördüm.. bir yandan da virüs taraması yapılıyor, ondan sayfalar geç açılıdğı için .. geçmisten geleceğe anca kavusabildim :1:

birde narinecem ins cnm banada çok dua edin.. artık yıllarımı unutturacak evlatlar nasip etsin mevlam.:nazar::nazar::nazar:

birde, sevlk ... cnm hadi hayırlısı.. 2. cizginin tamamını görmek dileğiyle, Rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün insaAllah:nazar:

birde narinecem ins cnm banada çok dua edin.. artık yıllarımı unutturacak evlatlar nasip etsin mevlam.:nazar::nazar::nazar:

yılları durduracak ..
günesi doğduracak
dünyamı dolduracak
bebislerimi istiyorumm..
:emir_bebek::emir_bebek:
deli gibi sevecekk
ömürr boyu sürecek
gözyasımı silecekk..
meleklerimi istiyorummm
:emir_bebek::emir_bebek:

Allahım bu sarkıda birden aklıma geldi, nasıl da uydu şimdi :5::5::5: :14::14::14:

fıtıl yada jel verdılermı merak ettım ?

Back
X