Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sana sükürler olsun..![]()
bu ne güzelliktir yarabbimm,
![]()
her topiğe girisimde iki hamile haberi ve ikiz olması muhtemel bisey
Rabbim bizleri de böyle sevinenlerden eylesin insaAllah
Bu Arada , listemize şöyyle bi bakdım da..
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
derin35 :44:arkadastan sonra ben geliyorum..., insaAllah snden sonra da benim adımın yanına da böyle yazılır yarabbiimmm![]()
herkesi öpüyorum tebrik ediyorum :13: :13: çokkk sevindim bugün hamiş haberi çokk benim de bugün transfer oldu ne yapayım hamiş ablalartavsiye edin
![]()
arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...![]()
benimde transferim bugun yapıldı ama ben doktorun ne dediğini hiç hatırlamıyorum
bızım evde bu konuda konusmama kararı alındı
Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsin
tüm hamişlerinde kucaklarını bebişlerle doldursun
Allahım transfer yaptıranlarada mutlu haberlr alıp bebisleri kucagına aldırmayı nasip etsin
Mutluluktan gözyasları sel olsun
AMİNNNNNNNNNNNNNN
3 gün çok dikkat et canım lavabona git gel arada evde yürüyüş yap elini bir yere uzatma dikkat et sonra yavaş yavaş normale dön ama yinede tedbirli hareketler yap ben hala egilip kalkarken temkinli hareket ediyorum korkuyorum bebeklerime birşey olur diye canımın canları oy minişlerim benimmm oyyyy yavaş yavaş böle seviyorum:))herkesi öpüyorum tebrik ediyorum :13: :13: çokkk sevindim bugün hamiş haberi çokk benim de bugün transfer oldu ne yapayım hamiş ablalartavsiye edin
![]()
bu topik bize uğur getiricek canımbi çok arkadaşımız hamişşşş
bize de bulaşır inşallah
![]()
![]()
canım transferden sonra doktor ne kullanmanı istedi ben jel kullanıyorum
Melek içim daralıyor bu yazıyla tam boğuldum ağla ağla mahvoldum eşim farketmesın diye burnumu bile çekemiyorum Allah hepimize nasip etsin Hayırlısıyla
melek ne kadar güzel bir hikaye bu ne ağladım teşekkürler cnm
Allahım hayırlısını versin sağlıklı sıhatli bebişleri karnımıza koysun
ucu kırılarak kullanılan bı aplikatör kullanıyorm
bıde antibiyotik kullanıyorum toplamadan sonra verdikleri devam ediyor
antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor
antibiyotik toplamadan sonra kullandım transferden sonra kullanma dediler kullanmıyorum sana niye kullandırttılar anlamadım estrofem kullanan var mı bi de onu verdi ne işe yarıyor acaba estrofem sabah akşam alıcam kullanan arkadaşlar bilginiz var mı transferden sonra ne işe yarıyor
bebegın tutunması ıcın verıolar canm
birde narinecem ins cnm banada çok dua edin.. artık yıllarımı unutturacak evlatlar nasip etsin mevlam.![]()
ıyı aksamlar kızlarrr benıde lıstenıze eklermısınızzzz tranferım oldu 6.gundeyımmm ınsallh burası banada ugurlu gelırrrr