şubat ta tüp bebek:)

2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.

benim de oldu. hatta iğnelerin son günlerine doğru oturup kalkarken bile zorlanıyordum sanki rahim şişmiş gibi olmuştu bunlar normal okadar hormon alıyoruz canım

Nedese ve dody tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::46::46:

Son düzenleme:
mehlikacım eşine sürpriz yapıcaktın yaptınmı canım

aaayyy yok kıızzz :) soylemıycektım sabah namazına kadar uyuyamaynca soyledm namazda. . .beraber Kuran falan okuduk ıyıkı soylemısım yaa. . .tek basıma stres yapacaktm yoksaaaa :)

:nazar::nazar::nazar:
aaayyy yok kıızzz :) soylemıycektım sabah namazına kadar uyuyamaynca soyledm namazda. . .beraber Kuran falan okuduk ıyıkı soylemısım yaa. . .tek basıma stres yapacaktm yoksaaaa :)

olsun böyleside güzel bişey birlikte zor geçirdiğiniz anlarınızı ilerde şükrederek anarsınız canım benim ben senin haberine çok sevindim ya.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...:(

Canım benim üzülme diyemiyorum üzül ama çabucak silkelen umudunu kaybetme pes etme yeni tedaviye yelken açacağın gunü bekle Rabbim yar ve yardımcın olsun

selam herkese

transfer bugün oldu

ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor

yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum

oyleee saf saf duruyorum

ne güzell ya herkes hamileee, bende gaza geldim dün çıkmayan testin üzerine utanmadan bidaha test yaptım , kızlar kinci çizgi çok çok çok silik yani testin içine girdim nerdeyse ama var gibi işte bugün 9. gün acaba olabilir mi???:17::17::17::17:

tbrıkler dıımmı sımdıden sana

hayırlısı olsun canım sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim. Allahım nazarlardan korusun :)

arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...:(

böyle durumlarda ne diyceğimi bilemiyorum kıyamam sana çok üzüldüm yaşama sevincini kazanıcan inş bebişin olucak en kısa zamanda demekki bu sefere nasip değilmiş
dua edicem sana tubacım

Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum

selam herkese

transfer bugün oldu

ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor

yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum

oyleee saf saf duruyorum

slm bilgecim seni çok iyi anlıyorum transver sonrası ilk gün böyle oluyor hayırlısı olsun inş bebişlerine kavuşursun :)
kaç embriyo transver edildi.

Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum

ay canım bekleyiş zor anlıyorum ama ne yapalım sonucu güzel olsun yeterki herşey unutuluyor benim kasıklarımda batmalarım olmuştu ben onu hissetmiştim 10 günde lekelenmem olmuştu çok endişelenmiştim

Canım benim çok üzüldüm, bu duyguları sadece yaşayan bilir. Üzülmen çok normal ama umarım bu süreci hemencik atlatıp, bir sonraki tedaviye konsantre olursun. İçin rahat olsun, çünkü sen elinden geleni yaptın. Gerisi Allah'ın takdiri...

Back
X