• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar ne adet oluyorum ne tedaviye başlayabiliyorum tavsiyeleriniz varmı napacam ben ya valla içim içimi yedi bitirdi

kızlar ne adet oluyorum ne tedaviye başlayabiliyorum tavsiyeleriniz varmı napacam ben ya valla içim içimi yedi bitirdi

bacım bu söktürücü ilaçların fayda etmesi lazım bende anlamadım ne olduğunu bide hiç gecikmezdi diyon :44::44::44:

yanlış hatırlamıyosam bide biberiye otu kaynatılıp içiliyomuş.....

yanlış hatırlamıyosam bide biberiye otu kaynatılıp içiliyomuş.....
evde beşli çayı var iftardan sonra onu içeyim bari meleğim

sana tek tavsiyemiz rahat ollllllllllll.ayrıca dr.'a gittiğinde alttan baktımı kist falanmı oluştuki ya
tabiki muayenede söliycem eger olmazsa rahim kalınlıgı hiç başlamasın bu ay stresten galiba hergün bel bacak kasık agrısı ama bişe yok inannınki benim halimde olmak istemezsiniz çok kötü yaaaaaaaaaaaaa

evde beşli çayı var iftardan sonra onu içeyim bari meleğim

tabiki muayenede söliycem eger olmazsa rahim kalınlıgı hiç başlamasın bu ay stresten galiba hergün bel bacak kasık agrısı ama bişe yok inannınki benim halimde olmak istemezsiniz çok kötü yaaaaaaaaaaaaa

allah yardım etsin canım......
olsan bir dert olmasan bi dert deme inş en kısa zamanda olursun....:6::6:

hey Allahım daha aklı fikri otta çöpde ya ayva sür diyo.:))) şaka şaka sürerim kuzucum benim
benim resmimi gördünya koca koca gamzelerim var annem ayva yemiş parmagıyla bastırmış elmacık kemiklerine gamzem olmuş benim hatta cidden ayvadanmı oldu diye kızkardeşime hamileyken bacagın ak ciger sürmüş onun bacagındada akciger izi var:))

benim resmimi gördünya koca koca gamzelerim var annem ayva yemiş parmagıyla bastırmış elmacık kemiklerine gamzem olmuş benim hatta cidden ayvadanmı oldu diye kızkardeşime hamileyken bacagın ak ciger sürmüş onun bacagındada akciger izi var:))

evet gördüm canım ......
yani kızlar ne yapıyomuşuz hamiş:49::49: kalınca hemen ayva bulup yanaklara :21::21:sürüyoruzzzzzzzzzzzzzz................:52::52:

stres yapma canım bi defa daha gitseydin doktora....:5:

belki inanmayacaksınız ama geçen günü yine 250 liralık bitkisel ilaç aldık biri içmiş olmuş....:40:
:40::40:
umut dünyası melegimmm belki olur sonuçta bitkisel zararı olmaz bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan var..inşallah kendiliğinden hamile kalırsın

Back