Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sabah 11:00 de benim opu yapılacak sizede geceden yeme içme yasağı söylendi mı
ah canım uzun hikaye benimki....Benim doktorum aret bey aslında memnunum .. suzan hanımı bilmiyorum neden memnun kalmadin ???
evet canmm. . .8saatlık bı aclık susuzluk gerek. . .
ah canım uzun hikaye benimki....
aslında suzan hanım ın takib,ide iyidi biz dıştan geliyoruz 5 6 saat uzaktan
yol masrafımız tedavi masrafımız çook fazlaydı bide 4. denememizdi pgtye girmesi gerekliydi embriyoların doktor bunu biliyodu
ve beni günlerce muayane etti sanki görmedi rahim tabakasının ince olduğunu
yumurtalar toplandı transfer günü baktı rahim ince transfer yapmayalım donduralım dedi 2 ay sonra ilaçlarla rahimi kalınlaştırıp yapalım dedi zaten embriyolarımız çook kaliteli değildi ve bize fazla sayıda embriyo lazımdı pgt için doktor bunu bile bile rahime zamanında çözüm getirmedi embriyolar dondu ve 2 ay sonra çözülen embriyolardan sadece 1 tanesi kaldı sağlam tabi oda negatif
giden masrafamı çektiğin çileyemi yoksa yıkılan umutlaramı yanarsın biliyomusun hala daha kurtulamdım etkisinden
hala daha ağlıyorum aklıma gelince çoook zor ama elden bişey gelmiyo ve doktorların elinde deneme tahtası oluyosun deneme yanılma yapıyolar resmen
![]()
amin canım sağolAhh cnm yaa ne diyeyim bilemedim şimdi çok geçmiş olsun .. bu doktorlar insanı çileden çıkarıyorlar ... ışte bankada hiçbir sorun yok diyorlar ama bu 3,. Deneme ve benimde başka embriyom kalmadı ve maddi durumumda olacak bilmiyorum Allah yüzümüze bakar inşallah.. Sende eskileri düşünüp uzulme olurmu ALlah yardımcımız olsun
amin canım sağol
sende baktır rahimin durumuna ve genetik test bide sende pıhtılaşma varmı baktır biz cahil geldik o zamanlarda şimdi daha iyi biliyoruz bazı şeyleri ama iş işten geçti
inş bu sefer son olur hepimiz için![]()
benım 5. Gun embrıyosu ya kızlar. . 10. Gun yanı haftaya bugunyapsam kanda cıkarmı hamıle olup olmadıgımmm?
inşallah inşallah artık haberler arka arkaya gelecek inşallahÂminnnnn inşallah hepimiz yaparız o takvimdennnnn
5 ci gün embriyoları 10cu gün kanda bakılıyor canım idrarda benim çıkmadı kan daha kesinbenım 5. Gun embrıyosu ya kızlar. . 10. Gun yanı haftaya bugunyapsam kanda cıkarmı hamıle olup olmadıgımmm?
meleğimmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh inşallah rabbim enkısa zamanda nasip etsin benimle biirlikte can çekiştiniz valla sen nihal fatma ve bütün kızlar allah razı olsun nihalin duydugu ses fatma duydugu andaki ses tonu senin duydugun andaki ses tonun inan kulaklarımda kendiniz gibi sevindiniz bol bol namaz kılıp dua edecem sizlere iyiki varsınızah arkadaşım hamilelik takviminde pek yakışmış allah bizede nasip etsin bu takvimden......
canımsınız ya hepiniz candan mutlusunuz inşallah rabbim sizede nasip ederfatoscum cok sevindim canimm rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin insallah degerinde cok cok guzel ayyy ben bi acayip oldum yaaa darisi bizlerin basina insallahhh
inşallah inşallah artık haberler arka arkaya gelecek inşallah
5 ci gün embriyoları 10cu gün kanda bakılıyor canım idrarda benim çıkmadı kan daha kesin
meleğimmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh inşallah rabbim enkısa zamanda nasip etsin benimle biirlikte can çekiştiniz valla sen nihal fatma ve bütün kızlar allah razı olsun nihalin duydugu ses fatma duydugu andaki ses tonu senin duydugun andaki ses tonun inan kulaklarımda kendiniz gibi sevindiniz bol bol namaz kılıp dua edecem sizlere iyiki varsınız
canımsınız ya hepiniz candan mutlusunuz inşallah rabbim sizede nasip eder
Duanizi eksik eymeyin bugun test tekrarim var ins degrim artmistir allhin izniyle adimin yanina nazrlik.ister![]()
:
ins iyi haberler almk nasip olsun
bakarım bakarım :)darısı basına inşallah az kaldı sanada allah razı olsun benimle aynı mutlulugu yasadınızmutlu olunmaz mı kız bu habere? annem babam esım hepsı yanımdaydı. . . Nasıl bagırdıysam nasıl agladıysam artık, onlar da cok sevındıler :) canım benımm. . . .evlatların senı hıc bırakmasınlar ınsallah. . . dıkkat et kendıne. . . Oyle cok hoplama zıplama sıgaraya paydos cok da gezme. . .:) yegenlerıme ıyı bakkk
hayırlı olsun canım degerin kaç çıktı allah tammına erdirmeyi nasip etsinDuanizi eksik eymeyin bugun test tekrarim var ins degrim artmistir allhin izniyle adimin yanina nazrlik.ister![]()
:
ins iyi haberler almk nasip olsun
canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...
Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana
HOŞGELDİN BEBEKLERİM![]()
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------Bir dahaki sefere inşallah
2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------hamileeeeee
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------hamileeeeeeeeee
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------![]()
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------![]()
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------bir dahaki sefere inşallah
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------Birdahaki sefere inşallah
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------![]()
31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------hamileeeeeee
45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------![]()
46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------hamileeeeeeeeee
![]()
amin canım rabbim olmayanlarada versin inşallah en kısa zamandacanım çok sevındım allah kucağına almayı nasıp etsın opuyorum
yaaa transferım yapıldı bıde rengımı degıstır lutfeeeenn.