şubat ta tüp bebek:)

MUCİZEN HEP SENİNLE OLSUN VE EN GÜZEL ŞEKİLDE SONUÇLANSIN İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN MAŞALLAH Nazar

Senhiç merak etme annessi onlar bizimle birlikte inşallah bu aşamaya gelmeyi nasip eden allahım kucaklamayı büyütmeyi devamınıda nasip eder onlara rabbime emanetler

merkezden aradılar az önce yarın yapabilirsiniz dediler bende eşime söyledim yakında bir tıp merkezi var yarın yaptıracagım kana testini çok korkuyorum bir yanın kal desede bir yanın git der ya öyle birşey gözümü kapatıyorum sonuç pozitif hemen hayal kuruyorum naparım nasıl gecer günüm diye gözümü yine kapatıyorum negatif naparım ben galiba kendimi eve kaparım telefonlarımı kaparım içim sızım sızım

bir gün ara ile öğreneceğiz sonucu yani

seninki kacinci gun embriyosuydu canim tek mi verdiler sana allah nasip ederse pazar gunu haftaya test gunum....buyuk gun... bilinmezlik cok zor allah sabir versin hepimize

d

merhaba bende bursa acıbademde tedavi oluyorum sen hangi doktorun hastasısın sorun hangi tarafta yaşın kaç

benim doktorummm şahin zeteroğlu...yaşımm 28 eşimde de bende de bi sorun çıkmadı çok şükürr..ama 2 yıldır deniyoruzzz çatlatma iğnleri klomenle birlikte olmayınca şahin beye karar verdikk..aralık ayı adetimle birlikte rahim filmi sonrasında her ihtimale karşı 15 ocak histeroskopi oldummm şahin bey yaptı opersyonumu ve 14 şubatta da aşılamamı oldummm..bekliyorummm 28 şubat kant testi sonucunu...bu arada senin de Rabbim yardımcınn olsunnn...Rabbim gönlünde kini nasip etsin inş...şahin bey çok iyi bir doktorr inanılmaz profesyonelll aşılama da bunu daha iyi anladımmm...

Valla insanoğlu öyle bi varlık ki her acıya dayanabiliyor umarım pozitif alırsın sonucu ama negatif olursa da kendini bırakma umudunu kaybetme

güncel liste yok mu fatoş kimler hamile

Son düzenleme:

canımmmm kıyamam sanaaa herşey Rabbimdennn ama çok iyi anlıyorummm seniii insan hiçbir şey diyemiyor kiii...hiçbirşeyyy diyemiyorummm sanaaaaa...bu hissettiklerinin hepsi normall çünküü..sadece Rabbime sığınnn ondan dileeee dua ettt herşeyin hayırlısıı cannn...ben çok dua edicemm sana çok çokkk tüm kalbimleee inş...hakkında hayırlısı olsunnn...güzel gönlünden geçeni nasipp etsinnn güzel Rabbimmm sanaaaa...sıcacık tuttukk elinden öle hisset...olur muuu <3

fdmaydin tatlim allah im gönlüne gore versin fazla heyecan yapip da zamani kendine dar etme canim napalim istioruz iste insaniz,yarin güzel ve hayirli haberler alman dileğiyle,,,,,,,

Senhiç merak etme annessi onlar bizimle birlikte inşallah bu aşamaya gelmeyi nasip eden allahım kucaklamayı büyütmeyi devamınıda nasip eder onlara rabbime emanetler

canim varmi belirtilerin senin dun biraz bel agrim vardi bazen kasiklarimda ozellikle sag tarafımda hissim oluo,bilmiorum bebeislerimiz hangi aşamada acaba ?

senin de doktorun şahin bey mi ??? ne zamandırrr gidiyorsunnn acıbademe düşüncelerni merak ettimmm...

inşallah cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin yaradan

Valla insanoğlu öyle bi varlık ki her acıya dayanabiliyor umarım pozitif alırsın sonucu ama negatif olursa da kendini bırakma umudunu kaybetme

güncel liste yok mu fatoş kimler hamile

fdmaydin tatlim allah im gönlüne gore versin fazla heyecan yapip da zamani kendine dar etme canim napalim istioruz iste insaniz,yarin güzel ve hayirli haberler alman dileğiyle,,,,,,,
HEPİNİZDEN allah RAZI OLSUN

LİSTE İLK SAYFADA VCANIM

senin de doktorun şahin bey mi ??? ne zamandırrr gidiyorsunnn acıbademe düşüncelerni merak ettimmm...

evet canım benimki de şahin bey ben ilk önce aylin hanımda aşılamayla başladım eylül ayında ocakta da tüp bebek denedik şahin beyle ama olmadı şimdi nasipse martta 4 adet dondurulmuşum var onlarla deneyeceğiz bende memnunum birkaç yere gittik acıbademde karar kıldık inşallah hayırlısıyla sonuç alırız tez zamanda

inş. canımmm inş...dualarımda sen de varsınnn artıkkk :)

canım bekle yıne 3-4 gun daha anca bellı olur 12 gunde bellı oluyor zaten ya canım sana sorayım barı yumurta takıplerını hatırlıyormusun acaba tam bısey yazan bulamıyorum

evet gülüm yumurta takibi tedaviye başladım 3 gün sonra kontrole gittim yumurtalar 11 12 değişiyodu sonraki günler 14 16 18 diye çıkıyor zaten 20 gibi oldumu upoya geçiyolar çatlatma iğnesi yaptırıyosun 36 saat sonra yumurta toplama yapılıyor sen yenimi başladın

kız haklısın da çatlayacam bekle bekle nereye kadar şafak sayar gibi gün sayıyorum acaba tuttumu tutmadımı strese giriyommm kızzz şimdiden kafayı sıyırmaya başladım

Kaç çıktıki fshın? Fsh çok önemli ama en önemliside ultrasonda görülen folikul sayısı bence sıkma canını

Ben bu gün tedavi merkezindeki doktorumla değilde normalde her zaman gittiğim 6 yıllık doktorumla konuştum.Biraz moral verdi Benim de fsh 13 çıkmıştı.Ama 13 olgun yumurta oluşmuştu.Doktorum unut o fsh değerini önemli olan rezerv ve yumurtaların kalitesi dedi.13 yumurtada çok iyi dedi.Biraz rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…