şubat ta tüp bebek:)

Benimkide aynı sorun yok benim 9.gun 15 ti bugün 11.gun öğleden sonra kontrol var bakalım ne kadar büyümüşler bu arada kaç yumoşun var

tesekkur ederım bır nevıde olsa ıcım rahatladı umarım allah hayırlısıyla evlat sahıbı olmamızı sağlar

gunaydin bartek,umudunu yitirme ama kendini de cok kaptırma canim,insallah folukullerin 1.sinif yumurtalarla doludur,allah im yar ve yardimcin olsun

İnsallah canım Allah her seyin hayırlısını versin bizim bilmediğimiz her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır

slm kızlar benim sadece 2 yumurtam vardı opuda 2sinide aldılar ama biri küçüktü büyük olan döllenmiş 2. günü hemen transfer ettiler
9. gün kan sonucum 24.5
11. gün kan sonucum 70 çıktı pazartesi yani 14. gün birdaha test yaptırcam progestron da 17 çıkmış doktor biraz düşük dedi ve iğne takviyesi verdi hergün iğne vurulcam inşallah bebişim beni terk etmez ama bu kadar az yumurtadan bu başarı sağlandıysa ben eminim bebişim çok inatçı rabbim mucizeler yaratıyo dualarınızı eksik etmeyin hala inanamıyorum hamile olduğuma daha kimseye söyleyemedik ilk önce kendimizin hazmetmesi lazım eşimde inanamıyo bu tamamen mucize gibi bişey allahımın mucizesi

iyiyim ben de arkadasim,bebeisimle evdeyim dinleniorumsen naptin nasil gidio tedavin ?

ben şimdilik beklemedeyim geçen haftaki kontrolümde doktorum yumurtalıklarımın daha toparlamadığını söyledi adetimin 2. günü gideceğim kontrole durumum iyiyse 2 adet dondurulmuşla deneyeceğim şimdilik böyle bebeişin ilk önce allaha sonra sana emanet inşallah seninde güzel haberlerini alırız

canım geçen günü sormuştum resimdeki güzellik kim diye cevap yazmadın çook tatlı maşallah kim o fıstık bir yazıver çatlıcam valla
istersen özel yaz....hadi ama

nasılsınız bugün
şöyle bi uğrayım dedim birazdan gezmeye gitcem
melekim mesajını aldım hallederiz

Derin canım çok sevindim hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini inşallah çok heyecanlı ne güzel rabbime emnatsiniz inşallah merak etme(boncuklar bebişe)

Ayyyyyy canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur bırakmaz icime su serptin benimde yumoş 2 tane bugün kontrol var büyük ihtimal Pazartesi alınacaklar canım 41 Meryem süresi oku dağıt senin için 1 tane okurum

sağol canım benim tahlile gitmeden önce okudum tahlilide beklerken allahım sonucum pozitif çıksın eve gidince yasin okucam dedim eve gelince hemen okudum dualaın önemi büyük canım

Derin canım çok sevindim hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini inşallah çok heyecanlı ne güzel rabbime emnatsiniz inşallah merak etme(boncuklar bebişe)

sağol canım progesteron düşük dedi biraz ondan korkuyorum normalde kaç olması gerekiyo acaba

Aaayy aminnn.. ne güzel dua ettiiinnnn. . .canım benmmm Rabbim yardmcn olsuunn :)

Nasılsınız meleklerimle ilk gecemiz çok güzeldi şimdide kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik nasılsınız teyzeleriiiiiiiii

oohh ohh. . .bebelerimizi yağla balla besleyeliimm :) ayy ilerde bebişlerimize yollarını nasıl gözlediğimizi anlatalm da kıymetimizi bilsinler sıpalarrr.... :)

canım geçen günü sormuştum resimdeki güzellik kim diye cevap yazmadın çook tatlı maşallah kim o fıstık bir yazıver çatlıcam valla
istersen özel yaz....hadi ama

ayy kızz netten bulmuştumm :) özel biri değil değil.. ama böyle tatlişş bebişlerimiz olsun inşalahh :)

nasılsınız bugün
şöyle bi uğrayım dedim birazdan gezmeye gitcem
melekim mesajını aldım hallederiz

bende sana sorayım. . .resimdeki kiimm :)

ayyyy çook tatlı ama seni hiç görmedim ama sana benziyo kerata
o resimde kide destinanın kendisimiş canım

bende senin avatarı tanıdığın biri sanıyodum kızzz
benim resmim kızzz

canım ya yumurta takıplerını hatırlıyormusun yazacak bırılerını beklıyorum korku düştü içime

Canım hatırladığım kadarıyla en son muayenemde 16-18 arasıydı yumurtalarım. Muayeneden sonra 1 gün daha iğneme devam ettim. Sonra 1 gün ara verdim. Ve yumurtalarım toplandı. Ama toplanırken büyüklüklerinin kaç olduğunu bilmiyorum. Belki biraz daha büyümüş olabilir.

canım beşinci gün transferi daha kaliteli diye biliyorum yoksa yanılıyormuyum benim de pztsi opum cuma günü transferim oldu galiba benimde beşinci gün ama vucutta geçirdiği süre 12 gün olmalı değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…