Benimkide aynı sorun yok benim 9.gun 15 ti bugün 11.gun öğleden sonra kontrol var bakalım ne kadar büyümüşler bu arada kaç yumoşun var
gunaydin bartek,umudunu yitirme ama kendini de cok kaptırma canim,insallah folukullerin 1.sinif yumurtalarla doludur,allah im yar ve yardimcin olsun
iyiyim ben de arkadasim,bebeisimle evdeyim dinleniorumsen naptin nasil gidio tedavin ?
tesekkur ederım bır nevıde olsa ıcım rahatladı umarım allah hayırlısıyla evlat sahıbı olmamızı sağlar
Canım kaçıncı günün transeferinde merak ettimiyiyim ben de arkadasim,bebeisimle evdeyim dinleniorumsen naptin nasil gidio tedavin ?
Derin canım çok sevindim hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini inşallah çok heyecanlı ne güzel rabbime emnatsiniz inşallah merak etmeslm kızlar benim sadece 2 yumurtam vardı opuda 2sinide aldılar ama biri küçüktü büyük olan döllenmiş 2. günü hemen transfer ettiler
9. gün kan sonucum 24.5
11. gün kan sonucum 70 çıktı pazartesi yani 14. gün birdaha test yaptırcam progestron da 17 çıkmış doktor biraz düşük dedi ve iğne takviyesi verdi hergün iğne vurulcam inşallah bebişim beni terk etmez ama bu kadar az yumurtadan bu başarı sağlandıysa ben eminim bebişim çok inatçı rabbim mucizeler yaratıyo dualarınızı eksik etmeyin hala inanamıyorum hamile olduğuma daha kimseye söyleyemedik ilk önce kendimizin hazmetmesi lazım eşimde inanamıyo bu tamamen mucize gibi bişey allahımın mucizesi
slm kızlar benim sadece 2 yumurtam vardı opuda 2sinide aldılar ama biri küçüktü büyük olan döllenmiş 2. günü hemen transfer ettiler
9. gün kan sonucum 24.5
11. gün kan sonucum 70 çıktı pazartesi yani 14. gün birdaha test yaptırcam progestron da 17 çıkmış doktor biraz düşük dedi ve iğne takviyesi verdi hergün iğne vurulcam inşallah bebişim beni terk etmez ama bu kadar az yumurtadan bu başarı sağlandıysa ben eminim bebişim çok inatçı rabbim mucizeler yaratıyo dualarınızı eksik etmeyin hala inanamıyorum hamile olduğuma daha kimseye söyleyemedik ilk önce kendimizin hazmetmesi lazım eşimde inanamıyo bu tamamen mucize gibi bişey allahımın mucizesi
sağol canım allah razı olsun....hakkını helal et canım...nasılsınız bugün
şöyle bi uğrayım dedim birazdan gezmeye gitcem
melekim mesajını aldım hallederiz
Ayyyyyy canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur bırakmaz icime su serptin benimde yumoş 2 tane bugün kontrol var büyük ihtimal Pazartesi alınacaklar canım 41 Meryem süresi oku dağıt senin için 1 tane okurum
Canım kaçıncı günün transeferinde merak ettim
Derin canım çok sevindim hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini inşallah çok heyecanlı ne güzel rabbime emnatsiniz inşallah merak etme(boncuklar bebişe)
RABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn
yarın toplama işlemim var pko oldğum için ohss riskim olabilirmiş inşallah hiç sorunsuz atlatacağım ve inşallah yumurtalarım kalitei olup tam zamanında ve güzelce bölünüp rahmime yerleştirilecekler sizler içinde dua ediyorum sizler de dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim ALLAH HEPİMİZİN KABİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
Nasılsınız meleklerimle ilk gecemiz çok güzeldi şimdide kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik nasılsınız teyzeleriiiiiiiii
canım geçen günü sormuştum resimdeki güzellikkim diye cevap yazmadın çook tatlı maşallah kim o fıstık bir yazıver çatlıcam valla
istersen özel yaz....hadi ama
nasılsınız bugün
şöyle bi uğrayım dedim birazdan gezmeye gitcem
melekim mesajını aldım hallederiz
Aaayy aminnn.. ne güzel dua ettiiinnnn. . .canım benmmm Rabbim yardmcn olsuunn :)
oohh ohh. . .bebelerimizi yağla balla besleyeliimm :) ayy ilerde bebişlerimize yollarını nasıl gözlediğimizi anlatalm da kıymetimizi bilsinler sıpalarrr.... :)
ayy kızz netten bulmuştumm :) özel biri değil değil.. ama böyle tatlişş bebişlerimiz olsun inşalahh :)
bende sana sorayım. . .resimdeki kiimm :)
Aaayy aminnn.. ne güzel dua ettiiinnnn. . .canım benmmm Rabbim yardmcn olsuunn :)
oohh ohh. . .bebelerimizi yağla balla besleyeliimm :) ayy ilerde bebişlerimize yollarını nasıl gözlediğimizi anlatalm da kıymetimizi bilsinler sıpalarrr.... :)
ayy kızz netten bulmuştumm :) özel biri değil değil.. ama böyle tatlişş bebişlerimiz olsun inşalahh :)
bende sana sorayım. . .resimdeki kiimm :)
canım ya yumurta takıplerını hatırlıyormusun yazacak bırılerını beklıyorum korku düştü içime
canım beşinci gün transferi daha kaliteli diye biliyorum yoksa yanılıyormuyum benim de pztsi opum cuma günü transferim oldu galiba benimde beşinci gün ama vucutta geçirdiği süre 12 gün olmalı değilmi?2. ve 3. gün embriyosu olsaydı üzülmezdim.Ama 5. gün embriyosu.labaratuar ve benim vücudumdaki geçirdiği süre toplamda 12 gün.Artık çok düşükte olsa kanda biraz çıkar diye düşünmüştüm.1 in üzerinde çıksaydı umudum olurdu.Ama 1 aldında değerim.Yinede test günü test yaptıracağım iğnelerimide kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?