subat hamişleri burayaaaa

Yarın gidecektim ama pasaport yenileme işlemleri filan çıkınca aradım doktoru bugün gidicem doktora kontrole:teytey:
Heyecan yaptım şimdi ne oluyor ki bana kalbim küt küt atıyor alt tarafı doktora gidicem:enbuyukkk:

kızlar hepimiz hemen hemen 6. haftanın sonunda yada 7. haftanın başındayız bakın bebeklerimiz şuan ne alemde

Benim gebelik takvimimde yazan şey çok komik;

Ben şu an sadece 3.5mm büyüklüğündeyim çık hızlı gelişiyorum ama şu anda bile paris hiltondan daha çok beyin hücresine sahibim şu an 5 hafta 5 günlüğüm ve 240 günüm kaldı
:roflol:

Benim gebelik takvimimde yazan şey çok komik;

Ben şu an sadece 3.5mm büyüklüğündeyim çık hızlı gelişiyorum ama şu anda bile paris hiltondan daha çok beyin hücresine sahibim şu an 5 hafta 5 günlüğüm ve 240 günüm kaldı
:roflol:

ay çok hoşmuş valla canım ama paris hilton konusunda belki doğru olabilir:roflol::roflol:
sana şimdiden bol şanslara.s.
umarım herşey gönlünce olur bebişini görürsün
ben geçen hafta gittiğimde 8 mm demişti dr

Bende Yeni üye Oldum Bu Siteye üye.bende şubat Annesiyim Ama Korkuyorum Daha 18 Yaşindayim Sikiliyorum Nedense Kizlar Sizce Ne Yapmaliyim Bana Bi Fikir Verin

R2D2 canım Allah hayırlısıyla doktordan çıkmayı nasib etsin canım. Senin adına bizler de çok heyecanlandık. Bize güzel haberler ver. Buarada İsveç'tesin gördüğüm kadarıyla. Ailen de orada mı canım.

Şahincim hayırlı olsun canım. Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Yaşın küçük olsa da bunda sıkılacak hiçbirşey yok. Korku zaten hepimizde olan birşey. Aslında korku değil de endişe diyelim biz buna. Aramızda 10 yaş fark var. Evli misin bilemiyorum ama bu duyguyu içtenlikle yaşamanı tavsiye ederim canım. Çünkü senin durumunda olmayı çok isteyip de olamayan çok kadın var. Bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim...

slm arkadaslar bende oğluşla bi uyumuşum şimdi kalktım ama daha kötü odum sanki kafamın içi bomboşş. benimde hiç mide bulantım yok ama iştahımda kesildi.

dr a gidicek arkadaslar, gelince yazın olurmu merak ediyoruz hepimizz hayırlı haberlerle gelin insallah..

6.HAFTADA DEĞİŞİMLER
Altıncı haftaya gelindiğinde şimdiye kadar birkaç kilo almış olmalısınız. Ancak eğer mideniz bulanıyor ve iyi yemek yemiyorsanız kilo vermiş olmanız da mümkündür. Artık bir aylık hamilesiniz ve bu süre vücudunuzda bir takım değişiklikler farketmeniz için yeterlidir. Kıyafetlerinizin bel bölgelerinin biraz daraldığının farkına varabilirsiniz. Ayrıca bacaklarınız ve göğüsleriniz gibi diğer bölgeleriniz de kilo alabilir. Eğer pelvisinizi inceleyecek olursa, doktorunuz rahminizi hissedecek ve ölçülerindeki değişimi farkedecektir.

7.HAFTADA DEĞİŞİMLER

Değişiklikler basamak basamak gerçekleşmektedir. Hâlâ hamile olduğunuz dışarıdan bakıldığında belli olmuyor olabilir. Kilo alıyor olabilirsiniz ancak bu birkaç kilodan fazla değildir. Bunun yanı sıra kilo almadıysanız ya da birkaç kilo kaybettiyseniz bu durumu garipsemeyin. Takip eden haftalarda durum tersine dönecektir. Mide bulantanız ve kusmanız artabilir. Bu dönemde hâlâ gebeliğin ilk belirtilerini görebilirsiniz.

R2D2 canım Allah hayırlısıyla doktordan çıkmayı nasib etsin canım. Senin adına bizler de çok heyecanlandık. Bize güzel haberler ver. Buarada İsveç'tesin gördüğüm kadarıyla. Ailen de orada mı canım.

Geldim doktordan:teytey:Keseyi gördük du bakim 10 mm yazıyor.
10 gün sonra gel de kalp atışlarını duyalım dedi.
Eşimde yanımdaydı ayda 3 kere doktora mı geleceksin sen dedi:roflol:
Doktor; sen dayanamazsın haftaya gelirsin dedi ya çok güldüm:icecream:
Ay sonunda gidicem inşallah. 8 haftalık olacak o zaman.

Tsh'ım yüksek çıkmıştı ya. Onun için dahiliyeye gittim.
Levotiron verdi. 1 ay kullandıktan sonra yine bakılacak hormonlara.
Off uğraş dur şimdi. Ultrason çekilekmiş bilmem ne bir sürü iş.
Neyse çok konuştum.
Hepinize sevgiler. Karınlarınızı okşayın benim için ehehea.s.

Canım senin adına çok sevindim. Benim kesem de 01/03'da 8 mm'di. Benim ikinci randevum da 15'inde. Benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra testlerini yaparız dedi ama ben endişelendim şimdi. Sizin ilk testeleriniz ne zaman yapıldı arkadaşlar. Ben bunu doktora söylesem mi acaba?

Geldim doktordan:teytey:Keseyi gördük du bakim 10 mm yazıyor.
10 gün sonra gel de kalp atışlarını duyalım dedi.
Eşimde yanımdaydı ayda 3 kere doktora mı geleceksin sen dedi:roflol:
Doktor; sen dayanamazsın haftaya gelirsin dedi ya çok güldüm:icecream:
Ay sonunda gidicem inşallah. 8 haftalık olacak o zaman.

Tsh'ım yüksek çıkmıştı ya. Onun için dahiliyeye gittim.
Levotiron verdi. 1 ay kullandıktan sonra yine bakılacak hormonlara.
Off uğraş dur şimdi. Ultrason çekilekmiş bilmem ne bir sürü iş.
Neyse çok konuştum.
Hepinize sevgiler. Karınlarınızı okşayın benim için ehehea.s.

oooo maslahh teikler canım darısı cumaya basıma:)
bebeiş yokmuydu canım daha kesenin içinde sedace kesemi göründü?????

Canım senin adına çok sevindim. Benim kesem de 01/03'da 8 mm'di. Benim ikinci randevum da 15'inde. Benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra testlerini yaparız dedi ama ben endişelendim şimdi. Sizin ilk testeleriniz ne zaman yapıldı arkadaşlar. Ben bunu doktora söylesem mi acaba?

Benim sadece tsh hormonlarıma bakıldı. Diğer testleri ister mi bilmiyorum. Çünkü yazın yapılmıştı hepsi.
oooo maslahh teikler canım darısı cumaya basıma:)
bebeiş yokmuydu canım daha kesenin içinde sedace kesemi göründü?????
Evet sadece kese göründü bebeğin içinde görünmesi için sanırım 7- 8 haftalık olması gerekiyor

arkadaşlar selam bende 9 şubatta transferim oldu 20 şubatta test yaptırdım kan testi gebelik çıktı geçen pazartesi doktora gittim kesemi gördüm ama heycandan kaç haftalık olduğunu sormamışım bu pazartesi tekrar gidicem ama mercimek kadardı

arkadaşlar selam bende 9 şubatta transferim oldu 20 şubatta test yaptırdım kan testi gebelik çıktı geçen pazartesi doktora gittim kesemi gördüm ama heycandan kaç haftalık olduğunu sormamışım bu pazartesi tekrar gidicem ama mercimek kadardı

hayırlısı olsun cimcimecim, tüp bebekti herhalde 1 kesemi vardı 2iz 3üz değil yani:)
alah kucaklarımıza almayı nasip etsinn..

Hayırlı olsum cimcimecim. Sağlıklı doğumlar nasib etsin Allah.

R2D2cim dediğin gibi kalp atışının duyulması için 7-8 haftalşık olması gerekiyor. Benim 15'inde randevum var. O zaman 7+6 haftalık olacak bebeğim. Kalp atışını duyarız umarım. O gün de bütün aile kayınvalidemlerde toplancak. Hayırlısıyla duyabilirsek kalp aışını herkese açıklayacağız. Daha hiçkimse bilmiyor bebeğimi..

Hayırlı olsum cimcimecim. Sağlıklı doğumlar nasib etsin Allah.

R2D2cim dediğin gibi kalp atışının duyulması için 7-8 haftalşık olması gerekiyor. Benim 15'inde randevum var. O zaman 7+6 haftalık olacak bebeğim. Kalp atışını duyarız umarım. O gün de bütün aile kayınvalidemlerde toplancak. Hayırlısıyla duyabilirsek kalp aışını herkese açıklayacağız. Daha hiçkimse bilmiyor bebeğimi..

Aslında bende söylemyecektim kimseye ama eşim sağolsun söyledi.:mymeka:
Birine söylense bile o kadar çabuk yayılıyor ki. Ben de nazar değmesinden korkuyorum.
İlk bebeğimi kaybettim şimdi kimse bilsin istemiyordum 4 aya kadar ama öğrendiler işte.fisfisfis

Ben de iki hafta sonra giderim heralde.

Olsun canım sen içini ferah tut. Eninde sonunda öğrenecekler zaten. 3-4 aydan sonra da doğuma kadar her zaman risk var. Benim de bazen dilimin ucuna geliyor ama zor tutuyorum kendimi. Haftaya artık söyler de rahatlarız biz de. Bir önceki bebeğin için de çok geçmiş olsun canım ama merak etme bebeklerimiz çok güçlü ve inatçılar. Bizi bırakmayacaklar.

Olsun canım sen içini ferah tut. Eninde sonunda öğrenecekler zaten. 3-4 aydan sonra da doğuma kadar her zaman risk var. Benim de bazen dilimin ucuna geliyor ama zor tutuyorum kendimi. Haftaya artık söyler de rahatlarız biz de. Bir önceki bebeğin için de çok geçmiş olsun canım ama merak etme bebeklerimiz çok güçlü ve inatçılar. Bizi bırakmayacaklar.

Doktorumda kızıyor bana bu düşüncelerden kurtul artık diye:eek:klava:
Dilerim bebeklerimiz çok güçlü ve inatçıdır.
Çakılım o benim Babası Fred annesi Vilma:roflol:

X