Herkese merhaba arkadaşlar,
Ancak yazabiliyorum ama zaten en son yine ben yazmışım. En son yazdığımda yarın kontrolüm var demiştim. 25'inde kontrole gittim ama nst iyi çıktığı için doktorum salı günü görüşelim demişti. Biz de rahat bir şekilde kayınvalidemlere gittik ve gece saat 1,5 civarında eve döndük. Hadi biraz gazete okuyayım da sonra yatarım demiştim ki birkaç satır okudum okumadım pat diye bir ses geldi ve birden suyum geldi. Ne olduğunu şaşırdım. Eşim de çok şaşırdı. Çok heyecanlanım elim ayağım titremeye başladı. Eşiminki benden beterdi. Hemen hastaneyi aradık. Su geldiği için bebeğe tehlikeli olabileceğini ve hastaneye gelmemiz gerektiğini söylediler. Ben ilk önce bir duş aldım tabiki çünkü her tarafım sıvıdan dolayı yapış yapış olmuştu. Sonra hastaneye gittik ve hemen muayene yaptılar ancak kızım hala aşağıya inmemiş görünüyordu ve açıklık 2 cm kadardı. Ardından yatışımızı yaptık ama sancılarım çok fazla deildi. Yatış yapılır yapılmaz sancılarım hızlanmaya başladı ve 7 dakikada bir olmaya başladı. Çok kötü sancılardı gerçekten ama normal doğum olmasını istediğimiz için katlanıyordum. Saat 2.5 dan saat sabah 8'e kadar o şekilde devam etti. Daha sonra doktorum geldi ve o da muayene etti ancak kötü haber kızım hala aşağıya kanala inmemiş görünüyordu. Biraz daha bekleyelim dedi. Açıklık 5 cm olmuştu ama doktorum bebek kanala inmediği için çok fazla beklemenin fayda etmeyeceğini ve normal doğumun bebek için sakıncalı olabileceğini söyledi. Başında flop oluşmuş apse yapmış. Eşim ile görüştüm ve epidural sezeryan olmaya karar verdik. Ben her iki durumu da düşünmüştüm ve mutlaka eşimin de yanımda olmasını istiyordum. Sonunda epidural yapıldı ve dayanılmaz sancılarım bitti. Saat 9,30 civarında ameliyathaneye aldılar. Bir taraftan beni diğer taraftan eşimi hazırladılar ve nihayet kızım saat 10:18'de dünyaya geldi. Onu görünce çok duygulandım. Eşim doğumu kameraya çekiyordu ve onun ellerinin zangır zangır titrediğini gördüm. Hemen kızımı aldılar ve temizleyip bana gösterdiler. Çok güzeldi. Gerçekten yaşanılmadan bu duygu anlatılmaz. Onu hemen kollarıma almak istedim. Benim dikişlerim bittikten sonra kızımı yarım saat içinde yanıma getirdiler ve hemen emzirmeye başladım. Zaten normal doğum gibi bşladığımız için hemen stüm geldi çok şükür. Şimdi evdeyiz ve herşey çok iyi. Sarılığımız da yok. Bol bol emiyoruz ve bol bol uyuyoruz. Allah'ım inşallah herkesin bebeğine sağlık verir. Onu canımdan çok seviyorum. Sizlere de Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah. Evimize hoşgeldin İpeğim...