subat hamişleri burayaaaa

Edhakcım, hayırlısı olsun.
Benim dr'um açılma olursa, suni sancı veririz dedi.
Neden sezeryan diyor seninki?
Açılma olmadığı için mi?

açılmam yokmuş bi de rahimağzı olgunlaşmamış henüz
dr açılmam olsaydı suni sancı verecekti bakalım 21 ine kadar açılmam olur inşallah
hadi bakalım senin açılman olur inş güzel haberlerini bekliyorum

Bakalım canım, beklemeye devam :bbo:
Açılma olsa nişan gelir diye düşünüyorum ama bakalım.
İşte bir arkadaşım 42. haftaya kadar bekledi normal doğum için, en sonunda sezeryan ile aldılar. :1no2:

Ben belki oda takımı gelmediği için psikolojik baskı yapıyor olabilirim, takım bugün geliyor, haftasonuna gelir belki kızımız. kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar. Ben de geçen Cuma çıktım izne ama evin işleri bitmiyor. Evde kalınca dinlenirim diyordum ama neredeyse bir haftadan beri ancak bitirebildim işleri. Buarada biz de Cumartesi günü yine gideceğiz doktora ama bizim ufaklıklar inatçı çıktı. Benim içimden hep gelecek hafta doğacakmış gibi geçiyor ama bakalım ne zaman olacak. Eşim neredeyse saat başı arıyor doğurdun mu diye. Kayınvalideler, annemler hepsi sabırszılkla bekliyorlar. Bu son zamanlar gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek çok fena ama elden de birşey gelmiyor. Bakalım ilk haberi kim verecek.

Myangel, aynen katılıyorum sana. Evdeki işler bitmiyor gerçekten, neden bir çok kadının çalıştığını daha iyi anlıyorum. yerimseniben

Bir oda bile düzenlemek ne zor işmiş, doğuran arkadaşların tavsiyesi kesinlikle hiçbir işi doğumdan sonra yaparım diye bırakmayın oluyor. Bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. 2 yıllık evliyim ama evin için 10 yıllık gibi eşyayla dolu. kaydirigubbakcemile3

Dün eşyalarımız geldi sonunda, odayı havalandırıyorum bi süre. Bir tek eşyaların yerleşmesi kaldı. O da kolay kısmı.

Bende merakla bekliyorum ne zaman gelecek diye, bende hala bir kasılma yok, nişan falan da gelmedi, açılma da yok sanırsam.

Eşimin yorumu içerde kalan olmadı bugüne kadar kaydirigubbakcemile3
Buarada R2D2'dan haberi olan var mı?

kızlar iyi geceler :)

bugün sabah 9 da doğuma giriyorum.bana dua edin.detayları sonra anlatırım ama acil bir durum değil.sadece günü almıştık ama ben bi türlü siteye giremediğimden sizlerle paylaşamadım.inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

öpüyorum herkesiiiiii:)

Berilcim merhaba canım. Şimdi sanrım bebeğin kollarındadır. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz miniklerimizi. Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Kaç haftalıktın. Biz 39 olduk hala tık yok. Sezeryan ile mi aldılar bebeğini. Detaylarını müsait olunca mutlaka yaz olur mu?

Buarada arkadaşlar biz de doktorumuz ile görüştük. Cumartesi yoktu ama başka bir doktor ilgilendi. NST'de kasılmalar olduğu için alttan muayene etti ama açılma yok dedi. Pazartesi günü de kendi doktorum ile görüştüm. Bu sefer NST yapmadı ama o da muayene ettiğinde sadece 2mm.lik bir açılma var dedi. En son tarihimizi 30 ekim olarak kararlaştırdık. Eğer o tarihe kadar birşey olmazsa yine muayene edecek ve rahimde açılma yoksa o zaman sezeryana alacak. Aslında hiç istemiyorum sezeryan olmasını ama başka çaremiz yok dedi doktorum. Neyse artık sağlıkla doğsun da ne yapalım.

Sizden haberler var mı? Edhakcım seni çok merak ediyorum. Bize haberlerini yaz..Bebeklerimize biran önce kavuşmak dileğiyle. Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar...

merhaba kızlar
myangelcim teşekkürler canm site kaç gündür problemliydi gelişmeleri yazamadım dün sabah saat 8.30 da sezaryene alındım ve minik oğluşum saat 8.50 de 2800 gr olarak dünyaya geldi
bir gece hstanede kaldıktan sonra bugün nihyet evimizdeyiz canım oğluşum evimize hoşgeldi evimize güneş gibi doğdu mutluluk getirdi...
biliyorsunuz ısrarla norml doğumu bekledim ama 21 inde günüm doldu muayene olduğumda suyumun kalmadığını gördük hiç açılmam da yoktu dr bekleyecek durumumuz kalmadı diyince acil sezaryene aldılar beni
öyle yada böyle sağlıkla dünyaya geldi ya allahıma hep bunun için dua etmiştim
sezaryen korktuğum gini olmadı küçük bi karnım kaldı o da bikaç ay içinde geçer bi de biraz ağrım var tabi geçsin diye bol bol yürüyorum oğlumu emziriyorum ama sütüm çok besleyici deilmiş herhalde geliyo oğluşum da emiyo ama doymuyo bugün topuk kanı ldılar ama kan çıkmadı miniğimden
dr tavsiyesi ile sütümle beraber sma takviyesi yapıyoruz yoksa allah korusun sarılığı filan zor atlatırmış
şimdilik anlatacaklarım özetle böyle miniğim şuan uyuyo onu seyretmek bile dünyanın en güzel duygusu şimdi sizler için dua ediyorum ...

gece kuşu olduk valla iyice:) herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrr :)

edhakcım tebrik ederim senide arkadaşım nasıl bir mutluluk değilmi bu yaaaa...Allah bebişlerimizi korusun,analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah...kızlar bu duygu tarif edilemez.sadece ona bakıp bakıp gözlerimin dolduğunu söylesem yeterli...

doğumum çok şükür Allah'a kolay geçti sez.çok korkuyordum ama heyecandan korkuya pek yer kalmadı açıkçası.herşey 30 dak olup bitti.hastanede 1 gece yattık.bu arada ben 38+3 de sez.alındım.bebeğim 3200 doğdu ama şu anda 3000 gr a düştü sarılık için dr gittiğimizde bunun normal olduğunu söyledi.bende anne sütü 3 .gün gelmeye başladı ama kızım daha emmeyi beceremiyor.bende pompa mak ile bazen sağıp vermeye çalışıyorum.sarılık olmasın diye anne sütü mutlaka şartmış bende yetmiyor diye sma alıp vermeye başladım bile napim :) sarılık 10 çıktı artmaması için bunları yapmak lazımmış.
yarın kontrol var yine bakacak dr umuz.

sizlere dua ediyorum bende artık kızlar hadi bekliyoruz artık muhabbetleri farklı şeylere döndürmenin zamanı geldi:) uykusu nasıl maması yemesi nasıl ?

Edhakcım, Berilcim gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşllah. Bizim de son 6 günümüz. Çok sabırsızlanıyorum. Arada regli sancısı gibi sancılarım oluyor ve belim çok ağrıyor ama hala net bir sancı yok. Hep dua ediyorum. İnşallah biz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Yarın yine kontrolümüz var. Bakalım bu sefer ne diyecek doktorumuz. Gelişmeleri yazarım yine. Bebişlere öpücükler...

Herkese merhaba arkadaşlar,
Ancak yazabiliyorum ama zaten en son yine ben yazmışım. En son yazdığımda yarın kontrolüm var demiştim. 25'inde kontrole gittim ama nst iyi çıktığı için doktorum salı günü görüşelim demişti. Biz de rahat bir şekilde kayınvalidemlere gittik ve gece saat 1,5 civarında eve döndük. Hadi biraz gazete okuyayım da sonra yatarım demiştim ki birkaç satır okudum okumadım pat diye bir ses geldi ve birden suyum geldi. Ne olduğunu şaşırdım. Eşim de çok şaşırdı. Çok heyecanlanım elim ayağım titremeye başladı. Eşiminki benden beterdi. Hemen hastaneyi aradık. Su geldiği için bebeğe tehlikeli olabileceğini ve hastaneye gelmemiz gerektiğini söylediler. Ben ilk önce bir duş aldım tabiki çünkü her tarafım sıvıdan dolayı yapış yapış olmuştu. Sonra hastaneye gittik ve hemen muayene yaptılar ancak kızım hala aşağıya inmemiş görünüyordu ve açıklık 2 cm kadardı. Ardından yatışımızı yaptık ama sancılarım çok fazla deildi. Yatış yapılır yapılmaz sancılarım hızlanmaya başladı ve 7 dakikada bir olmaya başladı. Çok kötü sancılardı gerçekten ama normal doğum olmasını istediğimiz için katlanıyordum. Saat 2.5 dan saat sabah 8'e kadar o şekilde devam etti. Daha sonra doktorum geldi ve o da muayene etti ancak kötü haber kızım hala aşağıya kanala inmemiş görünüyordu. Biraz daha bekleyelim dedi. Açıklık 5 cm olmuştu ama doktorum bebek kanala inmediği için çok fazla beklemenin fayda etmeyeceğini ve normal doğumun bebek için sakıncalı olabileceğini söyledi. Başında flop oluşmuş apse yapmış. Eşim ile görüştüm ve epidural sezeryan olmaya karar verdik. Ben her iki durumu da düşünmüştüm ve mutlaka eşimin de yanımda olmasını istiyordum. Sonunda epidural yapıldı ve dayanılmaz sancılarım bitti. Saat 9,30 civarında ameliyathaneye aldılar. Bir taraftan beni diğer taraftan eşimi hazırladılar ve nihayet kızım saat 10:18'de dünyaya geldi. Onu görünce çok duygulandım. Eşim doğumu kameraya çekiyordu ve onun ellerinin zangır zangır titrediğini gördüm. Hemen kızımı aldılar ve temizleyip bana gösterdiler. Çok güzeldi. Gerçekten yaşanılmadan bu duygu anlatılmaz. Onu hemen kollarıma almak istedim. Benim dikişlerim bittikten sonra kızımı yarım saat içinde yanıma getirdiler ve hemen emzirmeye başladım. Zaten normal doğum gibi bşladığımız için hemen stüm geldi çok şükür. Şimdi evdeyiz ve herşey çok iyi. Sarılığımız da yok. Bol bol emiyoruz ve bol bol uyuyoruz. Allah'ım inşallah herkesin bebeğine sağlık verir. Onu canımdan çok seviyorum. Sizlere de Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah. Evimize hoşgeldin İpeğim...

Herkese merhaba arkadaşlar,
Ancak yazabiliyorum ama zaten en son yine ben yazmışım. En son yazdığımda yarın kontrolüm var demiştim. 25'inde kontrole gittim ama nst iyi çıktığı için doktorum salı günü görüşelim demişti. Biz de rahat bir şekilde kayınvalidemlere gittik ve gece saat 1,5 civarında eve döndük. Hadi biraz gazete okuyayım da sonra yatarım demiştim ki birkaç satır okudum okumadım pat diye bir ses geldi ve birden suyum geldi. Ne olduğunu şaşırdım. Eşim de çok şaşırdı. Çok heyecanlanım elim ayağım titremeye başladı. Eşiminki benden beterdi. Hemen hastaneyi aradık. Su geldiği için bebeğe tehlikeli olabileceğini ve hastaneye gelmemiz gerektiğini söylediler. Ben ilk önce bir duş aldım tabiki çünkü her tarafım sıvıdan dolayı yapış yapış olmuştu. Sonra hastaneye gittik ve hemen muayene yaptılar ancak kızım hala aşağıya inmemiş görünüyordu ve açıklık 2 cm kadardı. Ardından yatışımızı yaptık ama sancılarım çok fazla deildi. Yatış yapılır yapılmaz sancılarım hızlanmaya başladı ve 7 dakikada bir olmaya başladı. Çok kötü sancılardı gerçekten ama normal doğum olmasını istediğimiz için katlanıyordum. Saat 2.5 dan saat sabah 8'e kadar o şekilde devam etti. Daha sonra doktorum geldi ve o da muayene etti ancak kötü haber kızım hala aşağıya kanala inmemiş görünüyordu. Biraz daha bekleyelim dedi. Açıklık 5 cm olmuştu ama doktorum bebek kanala inmediği için çok fazla beklemenin fayda etmeyeceğini ve normal doğumun bebek için sakıncalı olabileceğini söyledi. Başında flop oluşmuş apse yapmış. Eşim ile görüştüm ve epidural sezeryan olmaya karar verdik. Ben her iki durumu da düşünmüştüm ve mutlaka eşimin de yanımda olmasını istiyordum. Sonunda epidural yapıldı ve dayanılmaz sancılarım bitti. Saat 9,30 civarında ameliyathaneye aldılar. Bir taraftan beni diğer taraftan eşimi hazırladılar ve nihayet kızım saat 10:18'de dünyaya geldi. Onu görünce çok duygulandım. Eşim doğumu kameraya çekiyordu ve onun ellerinin zangır zangır titrediğini gördüm. Hemen kızımı aldılar ve temizleyip bana gösterdiler. Çok güzeldi. Gerçekten yaşanılmadan bu duygu anlatılmaz. Onu hemen kollarıma almak istedim. Benim dikişlerim bittikten sonra kızımı yarım saat içinde yanıma getirdiler ve hemen emzirmeye başladım. Zaten normal doğum gibi bşladığımız için hemen stüm geldi çok şükür. Şimdi evdeyiz ve herşey çok iyi. Sarılığımız da yok. Bol bol emiyoruz ve bol bol uyuyoruz. Allah'ım inşallah herkesin bebeğine sağlık verir. Onu canımdan çok seviyorum. Sizlere de Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah. Evimize hoşgeldin İpeğim...

myangelcim canım tebrikler allah analı babalı büyütsün ipeğimizi:nazar: kıyamam sana hem doğum sancısı çektin hemde sezaryen oldun demek bu minik yaramazlar bazen bizim planlarımızı böyle bozuyoo maleseff yine de insan kucağına alıp emzirmeye başladığında tüm acılarını unutuyoo:1hug:
benim de iki gündür göğüs uçlarım yara bere bizim haylaz doymuyo maşallah:nazar:hep memede kalmak istiyoocokacimcoook olan da benim memelere olduu şimdi emiremiyom çünkü kan geliyo sağıpta veriyoz ama o da yetişmiyo mama taakviyesi ypıyoz biraz napalımm 40 ımız çıkıp düzenimizi oturtana kadar pes etmek yokk:lepi:

Edhakcım canım çok teşekkür ederim. Emzirmek konusunda benim de problemim var. Sütüm çok iyi geliyor ama göğüs uçlarım ufak olduğu için İpeğim göğsümü tam olarak ağzına alamıyor. Hastanedeyken silikon meme ucu kullanmaya başladım. Çünkü ememediği için uyumuyordu ve sürekli ağlıyordu. Meme ucunu alınca çok rahatladım Allah'a şükür. Onu takınca çok iyi emiyor hatta bugün kontrolümüz vardı ve 245 gr almış. Doktorumuz çok iyi dedi. Ama yine de endişeliyim çünkü normal olarak emziremediğim için üzülüyorum. Çok denedim ama alamayınca çok hırslanıyor ve çok kızıyor. Bu sefer ortalığı ayağa kaldırıyor. İnşallah ileride bu uçtan dolayı problem yaşamam.

Buarada acaba Ponaran ne yaptı. Ondan da uzun zamandan beri bir haber yok. İkimizin günleri aynıydı. En son 30 ekim idi ama çok merak ediyorum.

Ponarancım canım umarım herşey yolundadır. Senden haber bekliyoruz...

Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım inşallah bende şubatta kavuşucam bebişime,doğum şeklime sezeryan şeklinde karar vermiştik ama ben yinede çok çekiniyordum ama içimi rahatlattınız

Merhaba Kızlar,
Hepinizi tebrik ederim. Bende 22 Ekim'de normal doğum ile Damla'mı doğurdum. 2 gece kaldık hastanede. Şimdilik evde çok yoğun bir tempo var, birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
Herkesin bebeğini allah analı babalı buyutsun, hayırlı evlatlar olsunlar.

Ponarancım canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Ben de çok istemiştim normal olmasını ama bizim ufaklık inat etti olmadı. Ben de yeterki sağlığı yerinde olsun diyorum. 3 gün ağrım oldu ama hemen ayağa kalktım çok şükür. Sancı çekmemin tek iyi yanı sütümün hemen gelmesi oldu. İlk başta uçları küçük olduğu için almıyordu ama şimdi ona da alıştık. Birkaç aramadan sonra buluyoruz artık. Hepimiz şuanda alışma dönemindeyiz sanırım. Herkese kolay gelsin.. Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah.

my angel ve panoran sizleride tebrik ederim.çok şükür sanırım herkes sağsalim bebişlerine kavuştu.evetttttt şimdi sırada gaz problemleri,uyku durumları mamalar sancılar...yeni konularmız bunlar kızlar.hayırlısı bakalım.
benim kzım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık atlattık çok şükür iyiyiz şimdi.
sanırım yavaş yavaş yeme içme ve gaz durumlarıda düzelecek.

herkese selamlar.

iyi bakın kendinize ve bebişlere tabiki:)

berilcim canım çok teşekkür ederim. Benim de 20 gündür annem yanımdaydı ama anneannem yatalak ve ona bakması gerektiği için tekrar Bursa'ya döndü. Biz artık bütün gün ızımla evde yalnızız. İlk başta baya korktum ama alışıyorum yavaş yavaş. Gaz problemleri bizde de var ama Allah'tan kızım gazını çabuk çıkartabiliyor. Bizim bir de uyku problemimiz var. Çok fazla uyuyor ve bazen ben uyandırmak zorunda kalıyorum. Geçen gün televizyonda doktor acıktıkları zaman uyanırlar uyandırmanıza gerek yok demişti ama yine de bazen içim rahat etmiyor. Bizde durumlar şimdilik böyle. Bir de ufaktan ufaktan bizi ilgiyle dinlemeye başladı. Gülücükler saçacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bebeişlere sağlıklar dilerim..

Myangel, seni tebrik ederim. Benim annem hala bende, aynı şehirdeyiz zaten.
Hergün geliyor, bir tek haftasonları tatil yapıyor, o da eşim evde olduğu için.
Ben rahata feci alıştım sanırımyerimseniben

R2D2'dan haber var mı hiç? Ne zamandır sesi çıkmıyor?
Bugün 4 haftamız doldu, haftasonu gezme bile yaptık ilk kez.
Hepinize selamlar, bebişlere bol öpücükler :ecrin_bebek:

Ponarancım çok teşekkür ederim canım. Sana tavsiyem bu durumun keyfini çıkart. İnsan yalnız kalınca şimdi ben ne yapacağım diyor ama Allah'tan annem herşeyi gösterdi bana. Geceleri onu uyandırmadan emzirmeye çalıştım hep. Ama yine de birisinin yanında olması bile bir güç veriyor insana. Şimdi bir düzen oluşturmaya çalışıyorum. Çok şükür kızım da pek problem çıkartmıyor bana. Bugün ilk defa güldü. Çok kısa sürdü ama gülerken gözlerimin içine bakması ve o ağzını açması anlatamam ne kadar tatlıydı yaw. Sımsıkı sarasım geldi. Darısı sizlerin başına inşallah.

Son düzenleme:
X