Ilahi canim sende jilet bende alerji yapiyo neyse bakacaz artik bir caresine bende yas 34 yumurtalik rezervi az kullanacam ilac günlük 150 unite sizce bir umut varmi sizler kac ünite kullandiniz incir cogaltmayami yariyor acaba catlatmayami?
Kizlar 10 taneden fazla yumurtasi olan arkadaslar tedavi esnasinda yaptiklarinizi yediklerinizi ictiklerinizi bizimlede paylasirmisiniz hani belki bizimde yumurta sayimiz artar birde arkadaslar toplama islemi sonrasi dus alabiliyormuyuz ve tedavi sürecinde bikini bölgesi temizligini nasil sagladiniz yani agda falan zararli olurmu lütfen bu süreci anlatirmisiniz bende insallah hersey yolunda giderse Pazartesi ignelere basliyorum 3.gün basla dedi doktorum
kız bendede kasık ağrısı var yanma gibi batıyo arada bendede bacaklarım çok ağrıyor sızlıyor resmen ya yorgunnluğum çıkıyor yada bebekbelim fazla ağrımıyor benim kız biz cumartesi çiş partisi veriyoruz katılırmısın test yapıcaz erkendenkaydirigubbakcemile3
ya benim baya baya regl olucakmıs gıbı belım agrıyoo
yok ben cesaret edemiyorum galiba çarşambayı bekleyıp doktorda ogneıcemgamyoncuiremsu
bende bende vazgeçtim cumartesi yapmamaya karar verdim,dün 7. günümdü bir çılgınlık yaptım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı çok kötü oldum ama toparlandım hemen,pazartesi test günüm cesaretim de yok zaten,beklemeye karar verdim
haklisin
beklemek cok zor ya
sinameki icmeyin diyorlar dupalac surup alin
Benim tek embryom vardi o transfer oldu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?