10. gunum artı bugun adet gunum pacayı kurtaracakmıyım acaba merak edıyorum
kız ben seni sabahtan beri bekledim gelmedin akşamda ben olmuyorum işte yarım saat sonra yokum
ewet ewet kurtarcaksın paçayı benim 6.hissim çok kuvvetlidri hissediyorum:)) bebişin seninle...
allah hayirlisini versin ins sonucu pozitif olur
kizlar benim e2 7000 lere firlamis 5000 nin ustu yasakmis ameliyat benim gibi birsey yasayan varmi yada bir bilgisi olan
yumurtalar oldu ama opu olmuyor dusmesi bekleniyor igne yapmadigim halde kac gundur dusmuyor aksine cikiyor yaaaa:gitme:
Kızlar mrb hepİnİze allah anne olmayı nasİp etsİn İnŞ. Bende tÜp bebek tedavİsİndeyİm dÜn yumoŞlarım toplandı 23 tane 19 İŞlem gÖrmÜŞ 17 sİ dÖllenmİŞ perŞ.transfer gÜnÜm gİbİİİ...
ewet ewet kurtarcaksın paçayı benim 6.hissim çok kuvvetlidri hissediyorum:)) bebişin seninle...
seninle hemen hemen aynı gidiyoruz benimde dün 21 tane toplandı 19u işlem görmüş 16sı döllenmiş perşembe 10.30 transferim var benimde hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu
Günaydınn aleyna bende yeni dr dan geldim kan verdim. Puregon 5. gündeyim.Öğleden sonra kaç ünite vurunacağımı bekleyeceğim. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
aman nasıl gitsin işte sabırsızlıkla bekliyorum sen kaç vurunuyordun
375 le başladık 4 gündür 375 ünite vurunuyorum seninde az kaldı 8. gün değil mi bugün. Bu duyguyu 3 kez yaşadım test günü gelmiyor bir türlü. İnşallah pozitif sonuç alırsın ve katlana katlana gider değerlerin. Çok zor beklemek insanı yiyip bitiryor maalesef ne sonuç alacam negatif pozitif. negatif olursa ne yaparım diye düşünüyorsun. pozitif olunca katlanacak mı bu sorularla geçiyor zaman. İnşallah Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Moralini hep yüksek tut tatlım
teşekkür ederim canım dün e2 değerime bakıldı normal değil galiba pregnyl iğne vurundum ne için sizce bi sorunmu varki vurundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?