Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ayy dahada mı kötüü ağrılarım olucak( ssağolun arkadaşlar inş sonumda iyi olur..hepimizin sonu iyi olur inşallah...

canım merak etme doktoruna ve hemşirelerine güven aynen benimde e2 7000 olmuştu 2 gün gonalf yapmadan lucrin yapmıştım son gün ise demekki düşmüş gonalf ve lucrin yapıp gecesine çatlatma iğnemi yaptırmıştım onlar ayarlıyorlar ayrıca e2nin yükselmesi değil düşmesi kötüymüş.

seninle hemen hemen aynı gidiyoruz benimde dün 21 tane toplandı 19u işlem görmüş 16sı döllenmiş perşembe 10.30 transferim var benimde hakkımızda hayırlısı olsun.

seninle hemen hemen aynı gidiyoruz benimde dün 21 tane toplandı 19u işlem görmüş 16sı döllenmiş perşembe 10.30 transferim var benimde hakkımızda hayırlısı olsun.

ewet tatlım inşallah sonumuzda hayırlı haberli olur sizin problem neydi bizim sperm azlığı anatolia hakan bey dr.nerde tedavi görüyorsun aynı gün sonuç alıcaz inşallah

kızlar valla 6.hissim kuvvetli ama hannemehtap ve anatolia anne adayları ile biz bayadır aynı topikte sohbetteyiz kimseye umut vermek istemem bu yolda allah bilir ancak sonumuzu..allah hepimizin yolunu açık etsin

hemşooo çok sewindim ha bn sabahı beklemeden tebrik ediorummm seni çünkü silik çizginin çıkması büyük mucize ve %90 eminim senden ama sabah yine ilk işim sana bakmak olacakk:)))

bu arada bende yaın doktordayım çünkü adetim 4 gün geçti hayret ya olsun die bekleriz olmaz ümitleniriz adet olmasam bari deriz şakkkkk diye gelir illa bi doktor görecek yine off off

Merhaba arkadaşlar,

Benimde 2. mikro denemem mart ayında olacak kısmetse. 39 yaşındayım ve yumurta rezervim malesef çok az. Herkese bol şans diliyorum.

aman nasıl gitsin işte sabırsızlıkla bekliyorum sen kaç vurunuyordun

375 le başladık 4 gündür 375 ünite vurunuyorum seninde az kaldı 8. gün değil mi bugün. Bu duyguyu 3 kez yaşadım test günü gelmiyor bir türlü. ınşallah pozitif sonuç alırsın ve katlana katlana gider değerlerin. Çok zor beklemek insanı yiyip bitiryor maalesef ne sonuç alacam negatif pozitif. negatif olursa ne yaparım diye düşünüyorsun. pozitif olunca katlanacak mı bu sorularla geçiyor zaman. ınşallah Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Moralini hep yüksek tut tatlım

teşekkür ederim canım dün e2 değerime bakıldı normal değil galiba pregnyl iğne vurundum ne için sizce bi sorunmu varki vurundum

teşekkür ederim canım dün e2 değerime bakıldı normal değil galiba pregnyl iğne vurundum ne için sizce bi sorunmu varki vurundum

Gebelik şansını artırmak için transferden sonra vurunuluyor. İlk denememde 3 tane vurunmuştum. Bebişin tutunsun diye. Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Transferden sonra e2 nemi baktılar hiç duymadım. test gününe kadar genelde hiçbirşeye bakılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…