• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

AMAN ondan olsun bari valla hep olumsuz haberler gördüm üzülüyordum benimde bugün toplama işlemim vardı yarın belli olacak 21 tane yumurta toplandı

AMAN ondan olsun bari valla hep olumsuz haberler gördüm üzülüyordum benimde bugün toplama işlemim vardı yarın belli olacak 21 tane yumurta toplandı

21 yumurta ne guzel hayirli olsun benim 2 yumurtam zor cikti:( zar zor 1 i dollendi . insallah kaliteli embryoloarin olur canim ve sana simsiki tutunur.

21 yumurta ne guzel hayirli olsun benim 2 yumurtam zor cikti:( zar zor 1 i dollendi . insallah kaliteli embryoloarin olur canim ve sana simsiki tutunur.

canım teşekkür ederim ama dediğin gibi inş kaliteli olurlar acayip ağrımda var sürekli wcye taşınıyorum habire su içip gidiyorum inş ağrıarım yarına geçer.

Gecer agrilarin merak etme yarina birseyin kalmaz . Antibiyotik ve agri kesici verdi degil mi doktorun?
Heman yarin mi olacak ki transferin?

ya beklemek ne kadar kötüymüş ya :( dün yumurtalarım topanmıştı pko olduğum için ohss durumum vardı ama şükür allaha bugün fazla ağrım yok. toplanan 21 yumurtamın akibetini çok merak ediyorum acaba nasıllar yarım saat 1 saate ararlar bakalım hayırlısı olsun. Bu arada dün yaşadığım ağrıları tarif edemem kızlar ya bugünde geçti çok hafif özellikle wcde feci ağrı oluyo siz ne durumdasınız ya idil neden girmiyor nete hiç :(

burdayım canımm biraz moralim düzelsin de..keyfim hiç yok.. sadece sizi merak ediyorum nolurrr iyi aberler verin artıkk

canım benim allah hepimiizn yardımcısı olsun meraktan ölüyordum bende az önce aradılar 21 yumurtadan 19u işleme girmiş 16 tanede döllenmiş perşembede transferim var bölünmelerini o zaman söyleyeceklermiş

şşşiiiiiitttt kızlar parti gününü bozmayın bakıyım cumartesi yapıcaz işte erken yapıp moralimizi bozmayalım cumartesi sabah saat 7.00 da burda buluşalım okey lülülülülülü

Son düzenleme:
canım benim allah hepimiizn yardımcısı olsun meraktan ölüyordum bende az önce aradılar 21 yumurtadan 19u işleme girmiş 16 tanede döllenmiş perşembede transferim var bölünmelerini o zaman söyleyeceklermiş

hadi hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcın olsun

saol canım benim bu arada asumanın transferi vardı benim toplamam görseydiniz halimizi o bana ziyarete geliyor ben ona gidiyorum :) 3 tane transfer edildi ona hatta resimlerini gördüm ama ışık gibi görünüyorlar gözle görülmezmiş allahım inş mutlu haberini alırız.

selam kızlar şimdi katıldım aranıza daha,bende tüp bebek tedavisine başladım lucrin kullanıyorum şu anda ilk denemem biraz stresliyim tabii..inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Back