selam kızlar nasılsınız??? uzun zaman aranıszda degıldım ama sagolsun mehtab gelısmelerı bıldırmıs sızlere. Dün transferım oldu hemısrelerım bır gün sonra normal hayatına devam ede bılırsın dedıklerı ıcın esımle bıraz hava alalım dıye cıktık.ALLAHA sükür hersey cok güzel gectı durumum cok ıyı ınsallah sonucumuzda ızı olur....
slm kızlar bugun esımın zorlamasıyla ögle çişiyle test yaptım cok sılık bı çizgi vardı yarın sabah bı daha yapıcam umutlandım şimdi
Kızlar mrb hepİnİze allah anne olmayı nasİp etsİn İnŞ. Bende tÜp bebek tedavİsİndeyİm dÜn yumoŞlarım toplandı 23 tane 19 İŞlem gÖrmÜŞ 17 sİ dÖllenmİŞ perŞ.transfer gÜnÜm gİbİİİ...
esrasebahattin+, sende ne var ne yok canım
valla bende sizin yazdıklarınızı takip ediyordum. bakalım dedim yokluğumu farkedeceklermi dedim tüscektim az daha hıııııııııııı pek de alıngan oldum cnm
bide kasıklarım arıo öle işte yemek yiyip geliyorum cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar..genelde hergüm k.k giriyorum tedavi aşamamızı burrda paylaşmak inan en güzel terapi...yumurta toplandı dün ama hala kasık ağrım var sizlerdede oldumu..
sağolun arkadaşlar..genelde hergün kadınlar.kulübüne giriyorum tedavi aşamamızı burrda paylaşmak inan en güzel terapi...yumurta toplandı dün ama hala kasık ağrım var sizlerdede oldumu..
kaçıncı günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?