• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

birkaç gündür giremedim nete neler olmuş :( söyleyecek kelime bulamıyorum allahım bizi bu özlemle sınama idilcim allahım sana ve eşine sabır versin seval sanada ne olur ağlayın üzülün ama hayatınızıda mahvedecek kadar değil yeniden güçlenerek gelin rabim ol diyecek birgün sabredelim hepimiz ne olur bir iyi haber gelsin artık şubat ayından çıkmadı daha sevinçli bir haber

kızlar malesefff :( negatif

Ah canim benim cok üzüldüm ama her serdede bir hayir vardir unutma insallah Rabbim seninde kaderine hayirli ve saglikli evlatlar yazmistir dualarim seninle ve bütün negatif sonuc alan arkadaslarimla birsey itiraf edeyimmi galiba hersey yolunda giderse haftaya tedavime basliyacagim ve hic umudum kalmadi sizlerin umudu umudum olmustu ama simdi cok üzgünüm

Haskena hadi hayirlisi olsun canim sabirsizlikla bekliyorum seni

Hayirlisi olsun canim bakalim haftaya adetim gelince 3.gün ilaclara baslayacagiz yalniz merional 150 ünite ile basliyacak doktorum sence nasil bana az gibi geldi bu konuda fikri olan diger arkadaslarda lütfen bilgilerini paylassinlar bir diger korkumda stresten adetimin erken gelmesi daha bir hafta var normal zamana ama sancilarim var daha bugün 20. günümdeyim ay basli basina bir stres ölecem

Ben 600 kullandim :(( yinede 1 embryo yu zor yaptik .
Herkesin bunyesine gore veriyorlar ilacin dozunu sen doktorunma guven
Doktorun kim bu arada?

arkadaşlar, morale htiyacım var, iki gündür aglama krizine giriyorum, bugün tansferimin 5. günü embriyonun döllenmesinin 8. günü. hamilelik testi yaptım sonucu negatif tabiki bozuk olan sinirlerim iyice gerildi.

kızlarr hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.. tabiiki çook yorgun, çok üzgün ve de artık çaresizlik içindeyim... inanmıştım bu defa olucaktı.. isyan etmiyorum ama iyi de değilim.. haketmiyomuyuz biz anneliği..yoruldum çok.. allahım hepinize yardıme tsin..gebe kalan canlarımı tebrik ediyorum. imşallah başı kötü sonu iyi olur listemizin

kızlarr hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.. tabiiki çook yorgun, çok üzgün ve de artık çaresizlik içindeyim... inanmıştım bu defa olucaktı.. isyan etmiyorum ama iyi de değilim.. haketmiyomuyuz biz anneliği..yoruldum çok.. allahım hepinize yardıme tsin..gebe kalan canlarımı tebrik ediyorum. imşallah başı kötü sonu iyi olur listemizin

idilcim cnaım inşallah doğal yoldan gelir bebeğin ve bu acılarını sanki hiç olmamış gibi unutturur

idilcim cnaım inşallah doğal yoldan gelir bebeğin ve bu acılarını sanki hiç olmamış gibi unutturur

ah benim gönlü güzel arkadaşım.. keşkee ama hayat bana hiç bi zaman bu kadar cömert olmadı..hep tırnaklarımla geldim yaşadım...inşallah diyorum yine de..

arkadaşlar, morale htiyacım var, iki gündür aglama krizine giriyorum, bugün tansferimin 5. günü embriyonun döllenmesinin 8. günü. hamilelik testi yaptım sonucu negatif tabiki bozuk olan sinirlerim iyice gerildi.
erken yapıp sınırlerını bozma arkadasım 10 gun ıdrarda negatıf gorup kanda cıkanlar var bosuna helak etme kendını

ıdılcım ınan cok uzuldum..allah sabırlar versın demekten baska bırsey gelmısyor...allah hepimize hayırlı olanı verıordur elbet bır zaman vardır dıye ınanmak lazım kımbılır...allah yardmcın olsun arkadasım:Saruboceq:

bende bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım

çok teşekkür ederim.. neyi bilmiyorsun onu anlayamadım ne demek istedin....

yok canım yok seninle ilgili değil senn olumlu sonuç alman çok güzel ama ben hala tedaviye başlamadım ya çok olumsuz sonuç alındı ya ümitsizliğe düştüm bende onu demek istedimÇok üzgünüm çoook

bende bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım

blastosist neye göre yapılıo yani buna kim karar verio neden karar verio bi bilgin varmı cnm

felaket nezleyim belirtiyse :)
hicbir belirti yok . sonuc verecegini bilsem yarin hemen yaptiracagim
yaptirsak mi?

felaket nezleyim belirtiyse :)
hicbir belirti yok . sonuc verecegini bilsem yarin hemen yaptiracagim
yaptirsak mi?

ben dedim de aleyna dedi bari cumartesi yapalım dedi cumartesi çiş partisi var sabah birikmiş beklemiş çişle gel katıl bize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back