kızlar malesefffnegatif
Haskena hadi hayirlisi olsun canim sabirsizlikla bekliyorum seni
kızlarr hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.. tabiiki çook yorgun, çok üzgün ve de artık çaresizlik içindeyim... inanmıştım bu defa olucaktı.. isyan etmiyorum ama iyi de değilim.. haketmiyomuyuz biz anneliği..yoruldum çok.. allahım hepinize yardıme tsin..gebe kalan canlarımı tebrik ediyorum. imşallah başı kötü sonu iyi olur listemizin
idilcim cnaım inşallah doğal yoldan gelir bebeğin ve bu acılarını sanki hiç olmamış gibi unutturur
erken yapıp sınırlerını bozma arkadasım 10 gun ıdrarda negatıf gorup kanda cıkanlar var bosuna helak etme kendınıarkadaşlar, morale htiyacım var, iki gündür aglama krizine giriyorum, bugün tansferimin 5. günü embriyonun döllenmesinin 8. günü. hamilelik testi yaptım sonucu negatif tabiki bozuk olan sinirlerim iyice gerildi.
ıdılcım ınan cok uzuldum..allah sabırlar versın demekten baska bırsey gelmısyor...allah hepimize hayırlı olanı verıordur elbet bır zaman vardır dıye ınanmak lazım kımbılır...allah yardmcın olsun arkadasım:Saruboceq:kızlarr hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.. tabiiki çook yorgun, çok üzgün ve de artık çaresizlik içindeyim... inanmıştım bu defa olucaktı.. isyan etmiyorum ama iyi de değilim.. haketmiyomuyuz biz anneliği..yoruldum çok.. allahım hepinize yardıme tsin..gebe kalan canlarımı tebrik ediyorum. imşallah başı kötü sonu iyi olur listemizin
çok teşekkür ederim.. neyi bilmiyorsun onu anlayamadım ne demek istedin....
bende bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım
kızlar ne oldu ya nerelerdesiniz sayfanın hepten tadı kaçmış
selam arkadaslar benim yarin 7. gunum olacak test yaptirsam cikar mi?
felaket nezleyim belirtiyse :)
hicbir belirti yok . sonuc verecegini bilsem yarin hemen yaptiracagim
yaptirsak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?