Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

idil07 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıMM

UĞURLU LıSTEMıZZZ...

1.SEVAL.......................................2.DE NEME / VENEVıDı / 11.GÜN
2.ASUDE.......................................2.DE NEME/ /12.GÜN
3.ıDıL............................................ .2.DENEME/MAYA / 8.GÜN
4.BAFO..........................................2. GÜN
5. ARTRıT.......................................2.DEN EME/ 7. GÜN
6.EDA............................................1 0. GÜN
7.SıLAM..........................................8 .GÜNÜ
8. MEHTAP.....................................5.GÜNÜ
9.MELıSESRA................................7.GÜN
10.NEVA........................................3.G ÜN
11.ALEYNA222...............................1.GÜN
12.SES...........................................3 .GÜN

13. SERAP YASAR..........................2. DENEME - 9. GÜN

hayırlısı olsun canım elbet çatlıycaklar :)) sonu iyi olsun yeter kiii ben de bugün biraz kasık ağrıları yaşadım hayır mı şer mi bilemiorum..haberlerini bekliyorum canım

BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıMM

UĞURLU LıSTEMıZZZ...

1.SEVAL.......................................2.DENEME / / 12.GÜN :teselli:
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /12.GÜN:Saruboceq:
3.ıDıL.............................................2.DENEME/MAYA / 8.GÜN:Saruboceq:
4.BAFO..........................................2. GÜN:Saruboceq:
5. ARTRıT.......................................2.DENEME/ 7. GÜN:Saruboceq:
6.EDA............................................10. GÜN:Saruboceq:
7.SıLAM..........................................8.GÜNÜ:Saruboceq:
8. MEHTAP.....................................5.GÜNÜ :Saruboceq:
9.MELıSESRA................................7.GÜN :Saruboceq:
10.NEVA........................................3.GÜN :Saruboceq:
11.ALEYNA222...............................1.GÜN :Saruboceq:
12.SES...........................................3.GÜN :Saruboceq:
13.SERAPYAŞAR...........................9.GÜN :Saruboceq:
14.KRıSHAZEL................................3.GÜN :Saruboceq:
15.ıPEK2010....................................1.GÜN :Saruboceq:

canım jel kullanıyo musun? akıntı olması normal de rengi bilemiycem..takma kafana ve bol su iç ki enfeksiyon falan olmasın

slm kızlar güzel haber veren yok mu listede ilk sıradayım ve başlangıç kötü oldu başka olmaz inş. keşke kötü başlamasaydık allah hepinizin yüzünü güldürür. inş.

bu arada aslında benim test günüm bugündü ama iyiki dün yapmışım çünkü bugün kanamam oldu ve küçük küük parçalar düştü bugünü bekleseydim tahlil için daha çok daha panik olurdum heralde

sevalcim asudenin günüydü bugün ama haber gelmedii.. bian önce öğrendin en azından şokunu atlattın canım ya.. hayırlısı olucak inşallah hepimizin de işte zaman...benim de yarın 9. günüm ama yarın yapsam mı diyorum. pazartesi işe başlamam gerek şimdi bi tranvayla başlamıyım bi iki gün geçsin olumsuz olursa diyorum ne dersin? idrar testi de aldım ama yapamadm henüz

asudeninde negatifmiş malesef canım başka yerde rastladım yazmış. idrarda çıkmaz bence yapıp moralini bozma ama illa yapacaksan kan tahlili yap daha kesin sonuç alırsın işe başlamadan iyi olur ama ben senin bize güzel haber vereceğini düşünüyorum inş. öyledir allah negatifi göstermesin sana ve tüm arkadaşlarımıza

yapmaaa nolurr ya neden ama ya.. çok üzüldüm..kötü başladık çok (

amin canım inşaşşah sonuçta hepimiz emek harcadık allah er geç hepimize karşılığını vericek ama zaman belli değil işte..inşallah şeytanın bacağını kırarız..

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım evinede gelmişsin ne güzel sonuçta güzel olursa ohhh yemede yanında yat valla. bende artık 3. deneme için düşünmeye başlıyorum fazla ara vermesemmi diyorum acaba ya ne yapsam bilmiyorum ki

amin canım inşallah çok korkuyorum...bi daha yaptırmak için uzun süre maddi manevi toparlanmalıyız bi de.. eğer imkanın varsa çok da ara verme bence bi sürü hormon almışken bi daha dene.. ne kadar ara vermek gerek acaba?

bugün ilk denememi yaptırdığım doktoru aradım biraz toparlan gel dedi ve ben ona danışmadan başka merkezde başka doktora yaptırdım ikinciyi akşam söyledim anlattım bana çok kızdı haklı olarak tekrar önceki doktorumla görüşecem o nerse ona göre davranacam bu sefer.

güvendiğine göre sorun yok tabiiki.. inşallah rastgider canım işin de biran önce müjdeni verirsin.. hepimiz veririz müjde.. bizim de kalbimiz heyecandan sevinçten çarpsın artık..bizim de sevinç çığlıklarımız yankılansın.. biz de anne olalımm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…