Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

bendede oldu canım şimdi 6. günümdeyim puregon kullanıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun

merhaba ben menopur kullanıyorum 5 gun olacaktı bugun son ıgnem
hem canımı yakıyor hemde 11 cm buyudu karnım

yarın ılk ultrasın kont olacak

acaba catlatma ıgnesı ne zaman vurulur
senın kac ıgnen kaldı cnm

slm kıslar araştırırken biyerde okdum,lucrini ben adet olana kadar kullanılacak biliyodum,preglyn ve Puregon adetken başlancak sanırım ama lucrinede devammış öylemi??
günde kaç iğne vuracağız yanii,bilenler yardımcı olursanız sevinirimm..

canlarım merhaba bugün ilk ultrason ve kanımı verdim. Mayacılar gözlerim sizi aradı ama bulamadı ama baya kalabalıktı merkez. Ultrasona girdim doktor bakar bakmaz uuu dedi hayırdır hocam dedim bir koli yumurtan var dedi :) kaç tane dedim zibil gibi dedi bu yüzden düşük dozda başlatacağız gonalf dedi 187 ile başlayacağım bugün lucrine devam kan sonucumuda öğrenemedim daha. Çok yumurta olmasıda kötü ya allahım inş ohss olmam siz ne durumdasınız canlarım

hayırlı olsun canımm.. hadi bakalım hepimiz başladık.. benim perşembe transferim olcak inşallah 24 tane yumoş toplanmış adnan hoca banada aynı yorumu yaptı :)yumurta torbası dedi :)) evet ohhs durumundan ben de korkuyorum. inşallah olmaz bişe ...bakalım az hafif ağrım var ama olcak o kadar da.. sonu iyi olsun da.. bu arada perşembe mayada olcak varmııı??

Arkadaslar ne guzel yumurtalariniz nekadar cok . Benim malesef 4 tane var ve tedavimin 8. gunu . imrendim size.

İdilcim hayırlı olsun tedavine başlamışsın. Uzun zamandır siteye pek giremediğim için görmemişim. İnş. bu kez her şey yolunda gider hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız. Ben de mayıs gibi tedaviye başlayacağım. Kendine iyi bak canım öptüm. opuyorumnanaktan

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı herşey çok iyi olur inş. allah yardımcın olsun :Saruboceq:

kızlar benim tedavim biraz garip kasım ayında uzun protokolde iki yumutam toplandı biri transfer edildi 12 gün 450 doz puregonla ancak bukadar gelişti yumurtam bu ay tekrar kısa protokolle denedim adetin ikinci günü sabah akşam bir çizgi lucrin 3. gününden itibarende lucrin aynen devam 300 puregon göbekten 2 toz bir su menagon kalçadan kullanıyorum bu gün 4. gün kontrole gittim doktorum yumurtalarımı yetersiz ve küçük buldu e2 97 çıkmış cuma günü kontrole çağırdı ama artık akıllandım boş hayallerle boğuşup kendimi üzmeyeceğim cuma günü gene bir gelişme yoksa tedavimin iptalini istiyeceğim

hepinize teşekkür ediyorum kızlarrr.. yumoşun çok olmasına imrenme canım bu sıkıntılı bi durum toplanan yumurtaların yerine vücut su topluyo ve şşiyosun bazen çok abartılıyo ve hastanede bile yatabiliyosun ve transfer ertelenebiliyo..hem önemli olan kalitesi..daha da önemlisi kader kısmet :)

valla ben de bilmiyorum canım bu defa rekor oldu.. inşallah şişmem fazla.. sen de hiiç kötüye yorma çünkü hiç bi belirti olmuyoo sadece kuruntu oluyo.. ayın kaçında belli olcak seninki

12 şubat canım beklemek daha zor ya bide sende geriden gelmeye başladın beni tek bıraktın ne güzel beraber ilerliyorduk

evet ya benim rahimde sıvı oluşmuş neden bilmiyorum ama onun için de biraz beklettiler..hayırlısı ile perşembe bi olsa da bi netleşse..eğer sıvı kurumadıysa ertelenebilir.

canım ben yatıyorum yarın görüşürüz.. iyi gecelerr hiç kafana takma inşallah müjdeler alıcaz..ve vericezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…