kızlar 4.iğnemi vurdum öğlen ama karnıö baya şişti benim yaa normal mi herkese mi oluyor böyle gaz gbi sanki :1no2:
bendede oldu canım şimdi 6. günümdeyim puregon kullanıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Arkadaslar ne guzel yumurtalariniz nekadar cok . Benim malesef 4 tane var ve tedavimin 8. gunu . imrendim size.
hayırlı olsun canımm.. hadi bakalım hepimiz başladık.. benim perşembe transferim olcak inşallah 24 tane yumoş toplanmış adnan hoca banada aynı yorumu yaptı :)yumurta torbası dedi :)) evet ohhs durumundan ben de korkuyorum. inşallah olmaz bişe ...bakalım az hafif ağrım var ama olcak o kadar da.. sonu iyi olsun da.. bu arada perşembe mayada olcak varmııı??
hayırlı olsun canımm.. hadi bakalım hepimiz başladık.. benim perşembe transferim olcak inşallah 24 tane yumoş toplanmış adnan hoca banada aynı yorumu yaptı :)yumurta torbası dedi :)) evet ohhs durumundan ben de korkuyorum. inşallah olmaz bişe ...bakalım az hafif ağrım var ama olcak o kadar da.. sonu iyi olsun da.. bu arada perşembe mayada olcak varmııı??
Kızlar benımde yumoŞlar perŞembeye toplanıyor lÜtfen dua edİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?