ayyy hadi canım hayırlı olsun bak 5 tane dedin ama 3 kaliteli hemde ii kalliteliler geldi yerleşti göbüşeee...
inşallah 9 ay orda kalsınlarr :)
merhaba kislar,bugn tedawye basldk hayrli olur ins.
Lucrine baslycm yarn 21.gün.
Merak ettigm bse war lucrini dolaba koydum digerleri oda sicaklgnda,bde soguk zncir ùrùnü war onu buzluga koy ddı eczaci,ama posetinde dolaba koymayn yaziyo siz naptnz kızlar,merak ettm..
Arkadaslar cok sagolun .
Haziran 15 doktorum yumurta rezervimin az oldugunu soyledi bastan da belliydi ama ben ignelerle cok yumurtam cikar sanmistim. Suan tedavimin 4. gunundeyim acaba sayi artarmi yoksa hepsi bu mudur?
Rahim kalinligim iyiymis. Kan degerlerimin hepsi normal cikti onlarda sorun yok. Esimde de sperm azligi ve morfoloji sorunu var . Tamam moralimi bozmamaya calisiyorum ama insanin elinde olmuyorki eve geldim esime sarilip agladiK
canım ıns hersey yolunda gıder..sağlıklı gelişen yuöoşların olmustur benimde 4.iğnemi vurdum yarın son ve carsamba ılk kontroliyiyim bende yarin kontrolum var 7. gunum . yumurta sayim az cikti 4. gun de bakalim yarin degisecekmi?
umarim hersey iyi gider senin dikkat et kendine
arkadaşlar merhaba,ben 6 yıllık eviyim ve bizi ege üniversitesinde en iyi proflar 5 yıl sebepsiz infertilite diye oyaladılar.2 aşılama negatif sonuçlandı.sonra tavsiye üzerine yeni bir doktora daha gittik eşimde varikosel çıktı..bir bekleme sürecine daha dayanmak istemediğimizden tüp bebek için kolları sıvadık,bugün iğnelerimin 6. günü ve ilk kontrolüm salı günü,hepimizin yolu açık olsun...
kızlar nerelerdsiniz ya
Selam kizlarr ...
Bugün doktor kontrolum vardi ..
Rahim kalinligi 6 mm olmus ..
Cuma gününe belki transferin olabilir dedi doktorum ..
Persembe günü arayip kesin sonucu söyleyecek ..
Hayirlisi ile bu kez olmasi icin dualarinizi bekliyorum.
İnşallah olur cnm , Allah herkesin duasını kabul eyler bizlere hayorlı nesiller bagıslaar inşallah...
hadi hayırlısı canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun:Saruboceq:
yaaa ben geldimm siz yoksunuss yine :çok üzgünüm:
kıslar kayınvalidem ler geldi 1 hafta önce koptum sizlerden girip okuyorum ama muhabbetlere katılamıyorum malesef laptop 3 kişinin elinde geziyo ee banada az bi zman kalıyo tabiii ama hep aklımdasınız ve de dualarımdasınıss öpüyorum siziiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?