Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

mayacılarrr sizi... hadi mayalanın gelin bereketinis bol olsun bizede bulaşssınnnn ayyy bugünlerde sersem gibiyim kızlar affedin saçmaladıysam...

iyiyim bende yarin kontrolum var 7. gunum . yumurta sayim az cikti 4. gun de bakalim yarin degisecekmi?
umarim hersey iyi gider senin dikkat et kendine

arkadaşlar merhaba,ben 6 yıllık eviyim ve bizi ege üniversitesinde en iyi proflar 5 yıl sebepsiz infertilite diye oyaladılar.2 aşılama negatif sonuçlandı.sonra tavsiye üzerine yeni bir doktora daha gittik eşimde varikosel çıktı..bir bekleme sürecine daha dayanmak istemediğimizden tüp bebek için kolları sıvadık,bugün iğnelerimin 6. günü ve ilk kontrolüm salı günü,hepimizin yolu açık olsun...

Merhaba canım tam tersi lucrin oda sıcaklığında kalacak diğer ilaçlar buzdolabında olacak. bir yere giderkende ilaçları verirken o buz kalıpları ile muhafaza edeceğiz. gonalf puregon menegon gibi ilaçlar soğukta muhafaza edeceğiz. Sen tam tersini yapmışsın. Bu arada tedavimiz aynı zamanda başlamış bende 31 ocakta lucrinle başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. benim 4. denemem

canım benim neden kendini yıpratıyorsun ki 20 tane yumurtan olsada 3 tanesini transfer edicekler bunu unutma.ayrıca doktorun sana açıklamadımı yumurta sayısı arttıkça kalitesi düşermiş.sen neden üzdün tatlı canını ben ne vakalar gördüm tek yumurtayla hamile kalanlar iki yumurtayla ikiz bebeğe hamile kalanlar o yüzden pes etmek yok moralini yüksek tut kıymetli incilerin etkilenmesin ve gelişmeye devam etsin aklına tek şey getir ben o güzel müjdeyi alıcam kendini buna şartlandır moralini yüksek tut lütfen seni çok öpüyorum incilerinde gelişiminin çok güzel olacağına inanıyorum ve dualarım seninle tatlım

mavielle tesekkur ederim hayatim. Esimdede morfoloji sorunu var endisemin nedeni 4 tanede olsa dollenememesi Sanki yumurtam fazla olsaydi dollenen embryo sayisi fazla olurmus gibi geliyordu, doktorum az embriyonun daha iyi gelistigini soylemedi senden duyuyorum ilk insallah dedigin gibidir hayatim.
sen nasilsin senin durumun nedir Allah seninde yardimcin olsun.

iyiyim bende yarin kontrolum var 7. gunum . yumurta sayim az cikti 4. gun de bakalim yarin degisecekmi?
umarim hersey iyi gider senin dikkat et kendine
canım ıns hersey yolunda gıder..sağlıklı gelişen yuöoşların olmustur benimde 4.iğnemi vurdum yarın son ve carsamba ılk kontrol
acaba bundan sonra ne olacak

hayırlı olsun kac gun ıgne olacaksın hangı ıgneyı kullanıyorsun ve kac doz

kızlar 4.iğnemi vurdum öğlen ama karnıö baya şişti benim yaa normal mi herkese mi oluyor böyle gaz gbi sanki :1no2:

Selam kizlarr ...

Bugün doktor kontrolum vardi ..

Rahim kalinligi 6 mm olmus ..

Cuma gününe belki transferin olabilir dedi doktorum ..

Persembe günü arayip kesin sonucu söyleyecek ..

Hayirlisi ile bu kez olmasi icin dualarinizi bekliyorum.

ınşallah olur cnm , Allah herkesin duasını kabul eyler bizlere hayorlı nesiller bagıslaar inşallah...

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun:Saruboceq:

İnşallah olur cnm , Allah herkesin duasını kabul eyler bizlere hayorlı nesiller bagıslaar inşallah...

Tesekkür ederim canim ..

Allahim duasi kabul olunan kullarindan eylesin ..

Insallah bu kez evladimin kokusunu icime cekmek nasip olur ...

Tümmm evlat hasreti cekenlerin de ins.

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Amin canim .. Allah razi olsun .. :1hug:

yaaa ben geldimm siz yoksunuss yine :çok üzgünüm:

kıslar kayınvalidem ler geldi 1 hafta önce koptum sizlerden girip okuyorum ama muhabbetlere katılamıyorum malesef laptop 3 kişinin elinde geziyo ee banada az bi zman kalıyo tabiii ama hep aklımdasınız ve de dualarımdasınıss öpüyorum siziiolumunekankayizsmile

ben geldim canım nasılsın evet görüşemiyoruz durum nasıl

aslında ben senin antalyaya gittiğinii düşündüm ondan takılmıyon heralde dedim ama misfirin varmış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…