Bilemiyorum ki nedemek istedi uzuntuden sok olmustum soramadim bile . Geldik eve esim ignemi vurdu sarildik agladik. Insallah guzel Allahim yuzumuzu guldurur.
hadı hayırlsıı ınsallah. kac gun surdu ılac olayı kacıncı gunde toplanıyor yumurtalarmerhaba kıslarr salı gunu yumurtalarım toplanıyor benımde
ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız
allah yardımcın olsun ınsallah guzel haberle donersınslm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın
uzulme doğal oluncada 1 tane gerekmıyormu..1 tane bil olsa inş.Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz
Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz
Canım öncelikle üzülmeyi bırak. Allah herşeyin hayırlısını versin. Her üzüntün yumurtaların gelişimini durdurabilir aman dikkat et. Dr dediğne gelince dondururuz dememiştir büyük ihtimalle tedaviyi durdurabiliriz yumurtaların gelişmezse demiş olabilir. Bu tabiki benim yorumum tabiki böyle birşey inşallah olmaz. Ama sen tedaviye başlamadan önce senin yumurta sayısına bakarak tedavine başlanmadı mı o nasıl bir doktor. Eğer yumurta sayın yeterli değilse tedavi yumurta sayın düzeldiği dönemde başlanır. Benim bu 4 denemem olacak adetin 2, yada 3. günü gidildiğinde yumurtalarına ve rahim duvarı kalınlığına bakarlar kan verirsin hormon değerlerinde iyyise başlanır. Benim sol da4-5 sağda 5 yumurta vardı tedaviye başlamak için yeterli denildi ve startı verdik. diğer tedavilerimde de aşağı yukarı ilk muayenemde yumurtalarım bu düzeyde idi. rahim duvarı kalınlığım 5,50 mm civarından transfer olduğum gün 13 m ye kadar yükselmişti. İdeal tutunma kalınlığı 8mm-14 mm arası bildiğim kadarı ile. yumurta geliştirici iğnelerinin kaçıncı günündesin buda önemli. Ama EN ÖNEMLİSİ moral stres yapmamaamn. İlk denememde kan ve yumurta takibi yapılırken dr rahim duvar kalınlığı şukaadr yumurtaları sayıyor 4 tane 8mm 3 9 mm 3 tana10,50mm cumaydı hiç unutmuyorum güzel gelişiyor dedi. cumartesi günü moralim çok bozuldu ağladım istem dışı olaylar yüzünden. AAA ne olsun pazartesi cuma günü saydığı 10,50 mmlerden 9 mm yumurtalardan eser yok 6mm 7mm 8 mm yi zor buldu. Hemen dr um neye üzüldün sinirlendin bak yumurtaların gerilemiş dedi. Bu işlerde moral çok önemli morali yüksek tutacaksın yoksa bu ilaçlar da bir işe yaramaz dedi. yavaş gelişince bir günde 3 iğne birden vurundum. AĞLAMAK yok herşeyde bir hayır vardır ağlarsan gelişmiş yumurtalarınıda kaybedersin. moral bozmak yok
Arkadaslar cok sagolun .
Haziran 15 doktorum yumurta rezervimin az oldugunu soyledi bastan da belliydi ama ben ignelerle cok yumurtam cikar sanmistim. Suan tedavimin 4. gunundeyim acaba sayi artarmi yoksa hepsi bu mudur?
Rahim kalinligim iyiymis. Kan degerlerimin hepsi normal cikti onlarda sorun yok. Esimde de sperm azligi ve morfoloji sorunu var . Tamam moralimi bozmamaya calisiyorum ama insanin elinde olmuyorki eve geldim esime sarilip agladiK
hadı hayırlsıı ınsallah. kac gun surdu ılac olayı kacıncı gunde toplanıyor yumurtalar
allah yardımcın olsun ınsallah guzel haberle donersın
uzulme doğal oluncada 1 tane gerekmıyormu..1 tane bil olsa inş.seninle olur:Saruboceq:
Arkadaslar cok sagolun .
Haziran 15 doktorum yumurta rezervimin az oldugunu soyledi bastan da belliydi ama ben ignelerle cok yumurtam cikar sanmistim. Suan tedavimin 4. gunundeyim acaba sayi artarmi yoksa hepsi bu mudur?
Rahim kalinligim iyiymis. Kan degerlerimin hepsi normal cikti onlarda sorun yok. Esimde de sperm azligi ve morfoloji sorunu var . Tamam moralimi bozmamaya calisiyorum ama insanin elinde olmuyorki eve geldim esime sarilip agladiK
Insllah arkadasim insallah hersey soyledigin gibi olur ama beni korkutan 21 taneden 6 tane dilleniyorsa 4 taneden kactane dollenirGuzel Allahim yardim eder insallah hepimize. Allah hepinizden razi olsun.
Haziran 15 sagda 4 solda 5 sayip 21 mi topladilar? Belkide benimde oyle birsey olur ?
Butun kalbimle okadar isteyerek dua ettim ki sana insallah bu sefer seninde yuzun guler . Canim benim.
arkadaşlar bana doktorda follikül saydı 6 sağda 8 solda onlar yumurtamı
Evet onlar senin yumurtaların canım endometriyum dediğide rahim duvarın kalınlığı önemli çünkü kalınlığının durumuna göre bebişlerimiz tutunuyor.
Esim dunya iyisidir . Herseyimle o ilgileniyor . Bebekler gibi bakiyor bana . Allah ondan binkere razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?