Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

kızlar siz tüp bebeğe başlamadan önce doktorunuz genetik testler yaptımı yada yapacakmı

Kizlar cuma günü hormon testlerim yapilacak bakalim ondan sonraki hafta test sonucuna göre bir sonraki ay yani subatta insallah ignelere basliyacagim lütfen dualarinizi eksik etmeyin testlerim iyi ciksin hersey bu testlere bagli kizlar birde acaba yumurtlalik rezervini artirmak icin yapabilecegim seyler varmi tercübeli arkadaslar paylasimlarinizi bekliyorum

canım hayırlısı olsun ben aslan pencesi içtim razerv için bakalım işe yarayıp yaramadıgını tedavide görücem. umarım işe yaramıştır

kizlar askolsun size siz sadece bikac kisi kendi aranizda konusuyosunuz amaaaa
ozaman niye boyle bi topic actinizki ohaoldumsmile
hepinizin tedavisinde iyi sonuc almanizi diliyorum hersey gonlumuzce olsun

canım benim genelde aynı zamanlarda denk geliyoruz biz ondandır yoksa aramızda değil yani senide görsek konuşuruz. :)

kaymaklım bak şuanda benle idilden başka kimse yok burda o yüzden aramızda konuşuyoruz sanma canım tamam mı :)))

idil soruları cevaplamadan nereye gittiinn sewal doktordamıydın bugün venevidi de??

iyidir canım gittim doktora bugün işe yarar 10 yumoş var 12-15 nn civarı..cetrotide başladık cumartesi opu olcak galiba bi ihimal de cuma olabilr bakalım. sen naptın bu arada dozları 225 ten 150 ye düşürdük. ama kötü haber hava berbat ve uçaklar kalkmıyo

selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:))

wayyy asıl haberi sonradan farkediyorum opu ha kaç yumoş olmuş kaç mm ler kaç üniteyle dewam ediceksin

hayırlı olsun idilcim kısa sürede elde etinniz ne güsell darısı hepimizin başınaa...

amiin canım amin inşallah iğnelere başlayınca geçiverdi zaman işte ah bi de sonraki 12 gün geçseee

wintewrsun soramadim biz direk tup bebek e baslicaz zamanimiz da yokmus cunki benim yumurtalik rezervim azalmis . esimde de sperm azligi var yani bian once tup bebek yapalim dedik . Allah sonunu hayir etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…