Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hsg gibi ağrı yaptığını sölüyor yumurta toplama işleminin..

ya bende mi bi problem var anlamadım ben geçen sefer opudan sonra mardıne düğüne gittim hastaneden çıkıp ama yormadım kendimi tabi

Valla bılmıyorum kı ben Çok sıkıntı Çektım bı de ılaÇlar benı sersem etmıŞtıı ne gÜzel maŞŞallahh keŞke benım de ıyı olsaa

demirden korksak trene binmeyiz demi arkadaşlarrrr bu acılar çekip mükafatlarımıza kavusucaz ve hepsini unutucaz o anı düşünüp rahatlamak lazımmm

şeker 3 yada 5 diye biliyorumm aman bendeee sanki daha önce yapılmış gibi atlıyom her bişeye..

yumurtalar genelde 3. Gün sonra mı yerleştiriliyor kızlar ?pazar günü ne geliyor benim de pazartesi olsun istiyorum da

evet canım genelde 3 ama duruma göre 5 de olabiliyo ama pazara denk gelsede yapıyo merkezler biildiğim kadarı ile.. Risk almaya gelmiyo bu işler.. Dr ne derse onu yap bencce..

KISLARR size doyum olmaz ama yarın iş var valla kalkamıyorum :)) hepinizi öpüyorummmm kocaman... iyi geceler

doktor varda benim istediğim doktor yok ondan sebeb istemiyorum birde benim bir kızım var sizce 3 mü yoksa 2 embriyomu koydursam nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…