Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

aynen ben de göbekle kasık arasının daha iyi olcağını düşünüyorum :) ayyy allah emeklerimizi boşa çıkartmasınn

amin canim insallah hepimiz yuvalarimiza bebislerimizle döneriz,ben hamile oldumu duydum gün kurban kestircem zaten )))

öyle deme.. ben de aynısını dedim.. daha doğrusu eşim dedi..hamile olduğumu öğrenince düşük riski çok yüksekti betalarım güzel artmıyodu ama kurban kesemedik.. kesinleşince keselim inşallah.. bu defa ben çok üzülmüştüm hamileydim ama kesememiştik netleşmedi diye... sonra da üzüldüm belki kessek devam ederdi düşmezdi diye.. o yüzden ben kesinleşsin öyle kescem :))

evet aslinda öyle canim dedinde haklisin ama insallah bu defa o duruma gelmeyiz canim benimm

inşallah hiçbişeyi stres yapmıyorum ama 12. güne kalbim nasıl dayanacak tek onu düşünüyorum

canim bukadar zaman dayandikda o 12 günmü gecmiycek ALLAHIN izniyle oda gecer gülüm önemli olan sonun harika olmasi aksilik benim kaynvaldemde netde yok ben nasil haber alcam haber vercem onu düsünüyorum

yapmaaa o kötü oldu işteee.. tühhh bi çare bulll ya da cepten bağlanırsın olmaz mı

demi yaaaa ne güseldirrrrrr 1 sene yokkkkzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

inşallahh canımmm biz de yaşayalım artık bu güzelliklerii... biz de bişeler örelim , alalım kendi bebeklerimize, isim düşünelim, eşya bakalım, grçek hayaller kuralımm inşallahh

canım ya allah yardımcımız olsun hıc bırımızın kucaklarını boş bırakmasın dılerım.

hangı ılacları kullanıyorsunuz

aman adakları ıhmal etmeyn seytan bı sekıle unutturuyor ertelettırıyor falan aman dıyım :bbo:

canım ya allah yardımcımız olsun hıc bırımızın kucaklarını boş bırakmasın dılerım.

hangı ılacları kullanıyorsunuz

canım benim kısa prptokol olduğu için puregon ve cetrotide ama uzun protokolde bi de lucrin var

ya sormayın benm de 10 oruç adağım vardı ama toplamda 2idi 3 idi derken oldu 10 2 sini tuttum kaldı 8 bari tüp ertelenmişken tuttayım oruçları da yeni bi adak adayayımmm:)

valla benim borcum bile var düşüğü ramazanda yaptım kanama manama derkezn ramazanı sadece 10 gün tuttum sonradan 3 tane de tuttum ama gerisi kaldı..gebelik olursa artık kalıcak olmazsa tutucam

ben onları hiç saymıyorum bile ben pkosum bi adet 15 gün 20 gün bile sürüyo müdahale edilmezse 12 yaşında adet oldum ilk baştan beri böledi ne doktorlar gördü beni malesef o zman teknoloji de yok iğrençti iğrenççççç
annem sürekli değişik doktorlara götürürdü dayımın ve amcamın çocukları olmuyodu çok korkuyodu bende üniversiteye gidince anneme sölemedim hastalığımın bitmediğini o zman çok iyi hatırlıyorum da 75 gün adetim sürdü 2.5 ay yani sonra dayanamadım söledim de gelip beni tekrar doktora götürmğştü ama bütün doktorlarda aynı şeyi sölemişti SENıN TEDAVı OLMADAN ÇOCUĞUN OLMAZZZZZ((((((((((((((((((((((

olsunn tedaviyle de olaz denilen insanlar var bu halimize de şükürler olsun deneriz olana kadar napalım :)

ööyle canımmm bu sefer denemesi bedava da değil ama bis denerizzz zafer bizim olana dekkk:))

haklısın canım milyarlar harcadık bu uğurda ama yeterki rabbim bi hazine bağışlasın bize.. herşeye değer.. allahım gücü, güvencesi olmayanlara yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…