Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

tabiki canim herhalde sonucta biz hamis olmak icin ordayiz...
Kiz egerki benim durumum iyi olursa ben gelirim yanina hic merak etme canim yalniz birakmam seni, esin ne isle mecgul??

saol canımm benim kim iyi durumda ise bakarız birbirimize :) hem benim mayada ikinci denemem daha rahat olurum..eşim tsk personeli. vatanı koruyor :) ailesi hep ikinci planda asker eşi olmak çook zor :)

ayyy canimm benim yazik :) ya bak ciddiyim egerki öyle birsey olursa iyide olursam gercekten gelirim yanima esimle birlite cünkü ben ankarayi tanimyiorum
Bende cilk tedavimde cok yalniz kaldim esimden baska kimse yok yanimda benim aylem bana 1000 km yerde kalyior o yüzden seni cok iyi anlyiorum

saol canımm benim bakalım kayınvalideler var ankarada.. geçen sefer azcık stres yaptırdılar bana ama bu sefer anlaştım görümcemde kalıcam. bakalım görüşürüz de mutlaka birbirimize ihtiyaç olursa her zaman destek hazır :)

canim benim tabiki hazir,yalniz kalmak iyi degil insalalh bizde en kisa zamanda evlatlarimiza kavusuruz bu gidisle sayfanin ilk haberini sen vercen galiba

idilcim hayırdır bekleyemedin 23 ü bune acele canım şaka bi yana hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçlar alman dileğiyle inş.

asuman canım sende başlamışsın iğnelere hayırlı olsun canım seninde güzel haberlerini alırız inş.

yani bencede bak biz idile bulusmaya kadar vardik ne olsa ayni merkezdeyiz :)

evet ya insallah gercekten basindan gecmis biri daha anlayisli tabiki bu konuda benim tanidim 2 kisi var ayni anda o merkezde biri idil biride esengül insalalh orda destek oluruz

oooo ekip tamam sabaha kadar sobet ederiz artik idilcimde gelmis

aa kızlar beni unuttunuz mu bende varım ocak 20de mayada olacak olan varsa tanışalım destek olalım birbirimize ben ilk lucrinimi almaya gideceğim

aynen ben de hem çok sabırsızım hem de korkuyorum ya ucunda annelik var herşeye değer ama.. ya olmazsa diye de geçiriyorum aklımdan zaman zaman.. asumancım bi kişi daha vardı mayada aynı tarihte sanki? ama kimdi hatırlayamadım...

sevalcim gecmese benimki gecmeszi ben tam 6 ay bekledim ilk negatifimden sonra gecer canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…