- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 35
-
- Konu Sahibi Sultan3434
Canım zamanı var demek gelecek günü bekliyor biz umudumuzu hiç kırmayalım inşallah güzel haberleri de yazacağızUmudunu kırmak için değil bilgin olsun diye yazıyorum. 3 ay kullandım ama sonuç maalesef.
Elbette zamanı var Allah gec versin güç vermesin.Canım zamanı var demek gelecek günü bekliyor biz umudumuzu hiç kırmayalım inşallah güzel haberleri de yazacağız
AminnnElbette zamanı var Allah gec versin güç vermesin.
bende bu ay kullandım pazartesi gittim progesteron hormonu 39.4 çıktı 6 gün kaldı bataSelam kızlar,
İkinci kez klomen kullanıyorum ilk kullandığımda çok umutluydum ama olmadıbi yerde okudum ilkinde değil de 2. De tutma şansı daha yüksek diye bilemiyorum tabi
Birbirimize dua edelim Allahım isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin
bende bu ay kullandım pazartesi gittim progesteron hormonu 39.4 çıktı 6 gün kaldı bataSelam kızlar,
İkinci kez klomen kullanıyorum ilk kullandığımda çok umutluydum ama olmadıbi yerde okudum ilkinde değil de 2. De tutma şansı daha yüksek diye bilemiyorum tabi
Birbirimize dua edelim Allahım isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin
Sonucunuz çok iyi çıkmış inşallah hamilesinizdirbende bu ay kullandım pazartesi gittim progesteron hormonu 39.4 çıktı 6 gün kaldı bata
İnş canm 2 yıldır bekliyoruzSonucunuz çok iyi çıkmış inşallah hamilesinizdir
Bende 2,5 senedir evliyim 1,5 seneyi geçti artık bekliyoruz geçen ay benim de progesteron değerim 22,30 çıkmıştı doktor gebelik ihtimali olabilir demişti maalesef olmadı bu ay tekrar aynı tedavilere başladık inşallah senin tutmuştur klomeni ilk defa mı kullandınızİnş canm 2 yıldır bekliyoruz
ben de ilk defa bu ay klomen kullandım canım hayırlısı hepimiz içinBende 2,5 senedir evliyim 1,5 seneyi geçti artık bekliyoruz geçen ay benim de progesteron değerim 22,30 çıkmıştı doktor gebelik ihtimali olabilir demişti maalesef olmadı bu ay tekrar aynı tedavilere başladık inşallah senin tutmuştur klomeni ilk defa mı kullandınız
Amin canım hayırlısı hepimiz için tez zamanda bebeğimize kavuşuruz inşallahben de ilk defa bu ay klomen kullandım canım hayırlısı hepimiz için
Sonucunuz nedir acaba hamile misinizbende bu ay kullandım pazartesi gittim progesteron hormonu 39.4 çıktı 6 gün kaldı bata