Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canim bende ovulasyon testi kullaniyorum msjini gordumde yaniltabiliyormu gercekten belki iki yumurtan vardir
Canim iki secenek var.Ya yaniltti ya da iki kere yunurtladim.Doktorum buyuk ihtimalle iki kere yunurtlamissiniz dedi.Ben de oyle dusunuyorum cunku yumurta aki kivaminda akinti iki kere geldi..Ama ben bir daha test kullanmak istemiyorum.Sonucta %100 guvenilir degil ve yaniltma imkani da var.Ben hissediyorum yunurtladigimi zaten.Ben de goguslerde dolgunluk,tek tarafli kasik agrisi,akinti hatta bazen kanama oluyor yumurtlamada.Hatta bu ay adet oldum zannetmistim.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir kaç yere yazdım ama içini rahatlatacak,motive edecek cevaplar alamadım :KK43:
Bat 23 şubattı hala olmadım ve çok düzenlidir günlerim şaşmaz. Bu gün test yaptım gölge gibiydi bence ben görmek istediğim için gördüm. Sizce testi erken mi yaptım ? Böyle oluşta sonradan olduğunu öğrenen var mı:KK43:
Canim testi atsan daha iyi olur..Bakip oyle yorum yapariz.Kan versen daha kesin olmaz mi bat in da gecmis.Kanda cikar.Kafandaki soru isaretlerinden kurtulmus olursun canim..

Canim iki secenek var.Ya yaniltti ya da iki kere yunurtladim.Doktorum buyuk ihtimalle iki kere yunurtlamissiniz dedi.Ben de oyle dusunuyorum cunku yumurta aki kivaminda akinti iki kere geldi..Ama ben bir daha test kullanmak istemiyorum.Sonucta %100 guvenilir degil ve yaniltma imkani da var.Ben hissediyorum yunurtladigimi zaten.Ben de goguslerde dolgunluk,tek tarafli kasik agrisi,akinti hatta bazen kanama oluyor yumurtlamada.Hatta bu ay adet oldum zannetmistim.
canim benimde iki senedir olmuyor ama ben hep ovulasyonla takip ediyodum demek yanlis yapiyomusum hani diger zamanlar genelde birsey olmuyordu ilk kez boyle birsey duydum 100 100 guvenilir degilmidirki sizce

İnşallah miniğin seninledir canımm :) belirtiler adet belirtileriyle aynı tek bir fark benim yumurtlama gününden sonrada kasık ağrım hep oldu hafif hafif normalde öyle olmuyordu
İnşallah canım inşallah burası uğurla gelir O hep oldu devam ediyor son 3 gündür de böyle adet sancısı ama olmadım henüz reglll geciktiiiii :)

kızlar merhaba benimde yardıma ihtiyacım var ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım adetim tam 10 gün geçmişti kanda belli olmuştu o gün maalesef çok fazla sevinemedimm bu ya da adet tarihim 18 şubat olmadım bu gune kadar fakat kan verdim adetim geçince ama negatif

kızlar merhaba benimde yardıma ihtiyacım var ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım adetim tam 10 gün geçmişti kanda belli olmuştu o gün maalesef çok fazla sevinemedimm bu ya da adet tarihim 18 şubat olmadım bu gune kadar fakat kan verdim adetim geçince ama negatif

Adetin kaç gün geçince yaptırdın kan tahlilini canım ?

Coraspin kullanalı 2 gün oldu cmrtesi pazar kullandım sadece N nouvellemariee bugün sabah uyandım kahverengi lekem gelmişti toplu iğne ucu kadar hemen doktora çıktım coraspini kes dedi o yapmış olabilir dedi içmedim bugün bakalım neolacak Allahım inşallah bişey olmaz yaa canım sıkıldı :(

Ben bu ayda olmazsa 6 aydır hep aynı durumları yaşıyor olacağım takmamayı bir türlü beceremiyorum ki kuzum
Haklısın bebeğim kim becerebiliyor ki ? O kadar kolay ki insanlara takma boş ver akışına bırak demek. Yumurtlama zamanı olduğunu bile bile insan en ufak sancıda ay tuttu bu sefer ay midem bulandı oldu bu sefer diye diye hep aynı kırmızı kart... bakalım bu bize uğurlu gelir inşallah buraya bir gün kızlaaaarrrrr hamileyiiiim :) yazmak nasip olur

Coraspin kullanalı 2 gün oldu cmrtesi pazar kullandım sadece N nouvellemariee bugün sabah uyandım kahverengi lekem gelmişti toplu iğne ucu kadar hemen doktora çıktım coraspini kes dedi o yapmış olabilir dedi içmedim bugün bakalım neolacak Allahım inşallah bişey olmaz yaa canım sıkıldı :KK43:

:KK43: daha iyi bir doktorla mı görüşsen canım düşük önleyici kullanman gerekebilir. Bizim doktor kanama lekelenme vs olursa hemen gel demişti düşük önleyici ilaç vermek için. Çokta sıkma canını bu lekelenmeler herkesin başına geliyor önlem alınıyor herşeyin ilacı var kuzum ve çok az gelmiş önemli bişey değildir bence

Son düzenleme:
Back