Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim. Hiç sıkma canını. biliyorum resmen tetiktesindir şimdi. Haftasonu çoğumuzun kontrolü var sanırım inşallah kesecikleri görebiliriz :)

Hiç sorma canım ya tetikteyim valla :) Doktor normal diyor ama ben hala ikna olmuyorum :)) İnşallah yaaa evet hafta sonu görürüz Allahım nasip ederse☺️

Günaydın Kızlar bende bu ayın 15inde öğrendim hamile olduğumu ama daha göremedim cuma günü gideceğim inşallah görmeye dua edin inşallah kese ve bebek görünür
İnşallah canım, gözün aydın; benimle aynı tarihler ben de o zaman öğrendim ve kısmetse cuma kese için gidicem inşallah sağlıcakla görürüz

Daha 4 haftalığım canım değerime göre cuma yada cumartesi 5 hafta olucak işte oyüzden keseyi görürüz dedi inşallah tabi lekelenmem devam ediyo buarada progestan sabah akşam alıyorum ama bi kesiliyo bi geliyo anlamadım gitti

Doktor bir sıkınto yok diyorsa bunu önemseme ve stres yapma kuzum :) minişini gördüğün gibi yaz hemen buraya

Hayırlı olsun canım ☺️ Sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allahım :dua: Hemen hemen seninle aynıyız bende cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün :dua:
Teşekkürler canım inşallah hepimiz için amin güzel Dileklerin için hepimiz için

Görür görmez yazarım tabikii canım Dua et bana ☺️ İçimdeki his bişey olmicak bebişimi görücem diyo ☺️ Allahım nasip eder inşallah Sende habersiz bırakma bizi ☺️

Yok yok kuzum öğrendiğim gibi yazıyorum herşeyi :))) hep dua ediyorum hepimize Allahın izniyle kucağımıza alalım diye

çok sevindim ....:KK54: adet günü gelmeden öğrenebilir miyiz acaba yani belirtileriniz olmuşmuydu? benim yarın adet günü inşallah olmaz :KK47:

Bütün belirtiler adetle aynı hatta sivilce bile çıktı bende tek şüphem yumurtlamadan sonra bitmeyen kasık ağrısıydı canımcm inşallah sende mutlu haberlerini alırsın :) ben adete 1 gün kala öğrendim ama sonra yaptığım testler daha silik çıkmaya başladı en sonunda gittim kan verdim meğersem varmış :)

Back