Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin gelmesini bekliyorum bende umarım bulabilir canım ama ben sanmıyorum gebe olduğumu ya

Ama 2. Çizginde çıkmıştı normalde çıkmaz ki canım yinede Allah bilir tabiki ama bana bişeyler var gibi geldi hakkında hayırlısı olsun bazende idrarda çıkmayıp kanda çıkıyo haberin olsun adet gününün geçmesini bekle olmazsan hemen git kan ver canım

Ama 2. Çizginde çıkmıştı normalde çıkmaz ki canım yinede Allah bilir tabiki ama bana bişeyler var gibi geldi hakkında hayırlısı olsun bazende idrarda çıkmayıp kanda çıkıyo haberin olsun adet gününün geçmesini bekle olmazsan hemen git kan ver canım
Temennilerin moral olur bana. Çok teşekkür ederim canım benim inşallah öyledir ya :KK15:

Slm kizlar 43 ncü gün adet oldum 4 gün oldu rahatladım ama bi şey dikkatimi çekti gerçi kırmızı olmaz ama kesildi bi ara adet gelmedi bu sizde de adette oluyomu bende olmadı da hem bu kadar 13 gün gecikme ve arada kesilme acaba menepoz basliyor olabilirmi bi daha ki aya dr hormon testine gidiyim adet Olunca mi bakiyolar di

Kızlar benim bat'a 2 gün kaldı elimde ovulasyon testi vardı yaptım bu çizgiler de neyin nesi ? :eek:Eki Görüntüle 2238599
Adete 5 gün kala başlayıp adet gününe kadar ovulasuon testi yapmış buradan bi arkadaş. Giderek koyulaşmış. Ve yakın günlerde iki çizgi de aynı. ben onu görünce ümidimi yitirdim. Benim adete 4 var 2. Çizgi sizinki gibi. bunun bi anlamı yok bence.

İşte bu paylaşıma göre bizimki o kadar koyu değil.
img_20190224_135555-jpg.2238753

Son düzenleme:
Kızlar dün gece gaza gelip gebelik testi de yaptım nepnet bir tek çizgi çıktı:) bende şans yok böyle ovulasyon testleriyle gebeliği öğrenecek kadar :KK49:

Elimde 1 ovulasyon testi daha vardı. Yine yaptım yine çift çizgi:D
Adete de 1 gün var bu ovulasyonlar benimle dalga mı geçiyor.

Slm kizlar 43 ncü gün adet oldum 4 gün oldu rahatladım ama bi şey dikkatimi çekti gerçi kırmızı olmaz ama kesildi bi ara adet gelmedi bu sizde de adette oluyomu bende olmadı da hem bu kadar 13 gün gecikme ve arada kesilme acaba menepoz basliyor olabilirmi bi daha ki aya dr hormon testine gidiyim adet Olunca mi bakiyolar di

Canım adetin 3.günü git bi hormon tahlili yaptır Strestende olabilir düzenin bozulmuşsa ondan da olabilir

Hiç beklemediğim anda şubat ayında hamile kalanlardan oluverdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim üçüncü çocuk olacak Allah’ın takdiri PCo Var birincisi kendinden oldu hiç anlamadım ikincide yedi ay bekledim yumurtlama testleriyle nasip oldu üçüncü tamamen Allah’ımın takdiri vardır bi hikmeti inşallah sizde tez zaman da bu güzel duyguyu tadın

İnşallah canım ☺️ Biz iyiyiz şimdilik Artışlarım gayet güzeldi haftaya cuma yada cmrtesi keseyi görürüz dedi beklemedeyim canım Allahın izniyle iyi olacak herşey ☺️ Belim çok ağrıyo ara ara kasıklarım böyke iğne batıyo gibi oluyo senin devam ediyomu bunlar ara ara bulantılarım oluyo özellikle sabahları ☺️ İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririzde bunlar gelip geçici diyorum kendi kendime

Benimde öyle ağrılarım var canım doktorun dediğine göre korkulacak tek ağrı adet ağrısı gibi ama daha fazla bir ağrı yaşamak bir de kan gibi şeylerin gelmesi bunlar önemliymiş. Amin inşallah kuzum sağlıklı sıhhatli ilerleriz bebişlerimizi görürüz tek duam bu :)

Hiç beklemediğim anda şubat ayında hamile kalanlardan oluverdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim üçüncü çocuk olacak Allah’ın takdiri PCo Var birincisi kendinden oldu hiç anlamadım ikincide yedi ay bekledim yumurtlama testleriyle nasip oldu üçüncü tamamen Allah’ımın takdiri vardır bi hikmeti inşallah sizde tez zaman da bu güzel duyguyu tadın

Hayırlı uğurlu olsun canım☺️ Nasipte varsa önüne geçilmiyo Sağlıkla gelsin inşallah

Benimde öyle ağrılarım var canım doktorun dediğine göre korkulacak tek ağrı adet ağrısı gibi ama daha fazla bir ağrı yaşamak bir de kan gibi şeylerin gelmesi bunlar önemliymiş. Amin inşallah kuzum sağlıklı sıhhatli ilerleriz bebişlerimizi görürüz tek duam bu :)

Aynen canım kasım ağrım olmuyo zaten arada çok hafif batma gibi oluyo geçiyo ama bel ağrısı kötü Dediğin gibi inşallah sağlıkla ilerlerde bebişlerimize kavuşuruz 9 ay sonra ☺️ Nasıl geçicek onuda bilmiyorumda Rabbim sabrını veriyodur ☺️ Bi sorun olmadan atlatalımda ağrılarada katlanıcaz artık napalım razıyım

Back