Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z
Doktorun Konu hakkında herhangi birsey dedimi peki? Çok üzüldüm yaaa😢

Bu kimyasal bi açıklaması olamıyo malesef canım :( önce değerlerin çok güzel artıyo sonra bi bakıyosun leke geliyo kahverengi sonra o pembeye dönüşüyo sonrada bildiğin kırmızıya :( ve kese olmuyo malesef o artan değerinde birden düşüyo tamda bunu yaşadım işte canım Şuan ne düşünüceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum :( Vardır Allahın bir bildiği Yine hamileymişsin gibi tüm belirtileri yaşıyosun zaten bu kez oldu demiştim ama olmamış :(

Bu kimyasal bi açıklaması olamıyo malesef canım :KK43: önce değerlerin çok güzel artıyo sonra bi bakıyosun leke geliyo kahverengi sonra o pembeye dönüşüyo sonrada bildiğin kırmızıya :KK43: ve kese olmuyo malesef o artan değerinde birden düşüyo tamda bunu yaşadım işte canım Şuan ne düşünüceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum :KK43: Vardır Allahın bir bildiği Yine hamileymişsin gibi tüm belirtileri yaşıyosun zaten bu kez oldu demiştim ama olmamış :KK43:

Çok üzüldüm valla canım nediyebilirim bilmiyorum, daha öncede konusmustuk yanlış hatırlamıyorsam daha öncede böyle birsey yaşamıştın sanırım.
Mart’a kaldı Ümitlerimiz, rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın insallah 😥

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim

Slm kızlar güzel haberler vermek isterdim ama malesef düşük yapıyorum :KK43: Kimyasal gebelikmiş değerim düştü bugün ve az az kanamalarım başladı :KK43: doktora gittik keseyi görücektik bugün malesef ortada kese bile yoktu çok üzgünüm 2. Kez hayal kırıklığı İlk başlarda değerim çok güzel artmıştı 2 kat hemde ama lekelenmelerim başladıktan sonra malesef düşmüş

Ah kuzum benimmm çok üzüldüm ya neden böyle oldu acaba :( kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlar çok hiç yıpratma kendini Allahın izniyle önümüzdeki ay bize güzel haberi vereceksin :( :(

Ah kuzum benimmm çok üzüldüm ya neden böyle oldu acaba :( kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlar çok hiç yıpratma kendini Allahın izniyle önümüzdeki ay bize güzel haberi vereceksin :( :(
Hiç bi fikrim yok canım malesef :( Hamile kalmamda sıkıntı yokta sonuç böyle olunca insan üzülüyo işte napalım yine hayırlısı değilmiş demekten başka diyecek bişey bulamıyorum :( Sen nasılsın gittin mi kontrole bebişin iyi dimi ☺️

Çok üzüldüm valla canım nediyebilirim bilmiyorum, daha öncede konusmustuk yanlış hatırlamıyorsam daha öncede böyle birsey yaşamıştın sanırım.
Mart’a kaldı Ümitlerimiz, rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın insallah 😥
Ewet canım bi öncekinde 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum malesef 3 ay kadar korunduk tekrar hamile kaldım işte bu da kimyasalmış :( Hakkımızda hayırlısı yaa çok üzüldüm halada aklıma geldikçe ağlıyorum ama elimden bişeyde gelmiyo 7 aylık evliliğimde başıma gelenlere bak yani yinede bunada şükür belkide olsaydı daha kötü olucaktı belkide sağlıksız olucaktı bilemiyosunki işte Rabbim en güzelini bilir ona bıraktım

Ewet canım bi öncekinde 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum malesef 3 ay kadar korunduk tekrar hamile kaldım işte bu da kimyasalmış :KK43: Hakkımızda hayırlısı yaa çok üzüldüm halada aklıma geldikçe ağlıyorum ama elimden bişeyde gelmiyo 7 aylık evliliğimde başıma gelenlere bak yani yinede bunada şükür belkide olsaydı daha kötü olucaktı belkide sağlıksız olucaktı bilemiyosunki işte Rabbim en güzelini bilir ona bıraktım

Çok geçmiş olsun :( Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..

Hiç bi fikrim yok canım malesef :KK43: Hamile kalmamda sıkıntı yokta sonuç böyle olunca insan üzülüyo işte napalım yine hayırlısı değilmiş demekten başka diyecek bişey bulamıyorum :KK43: Sen nasılsın gittin mi kontrole bebişin iyi dimi ☺

Öyle tabi canım olsaydı sağlıksız olacaktı belki ileriki haftalarda sıkıntı yaratacaktı her şerde bir hayır vardır derler kuzum üzülmeni anlıyorum ama ne desem boş kolay atlatılmıyor :KK43:
Bizde bir sıkıntı yok şuanlık kontrole daha gitmedim 13 martta randevum var umarım iyi sonuçlarla döneriz

Slm kızlar güzel haberler vermek isterdim ama malesef düşük yapıyorum :KK43: Kimyasal gebelikmiş değerim düştü bugün ve az az kanamalarım başladı :KK43: doktora gittik keseyi görücektik bugün malesef ortada kese bile yoktu çok üzgünüm 2. Kez hayal kırıklığı İlk başlarda değerim çok güzel artmıştı 2 kat hemde ama lekelenmelerim başladıktan sonra malesef düşmüş

kaç haftalıktı canım değerin kaçken düşük başladı ? Çok üzüldüm, nedeni neymiş peki? :(

kaç haftalıktı canım değerin kaçken düşük başladı ? Çok üzüldüm, nedeni neymiş peki? :(

Nedeni yok canım kimyasalların nedeni olmuyo malesefki bilmiyoruz yani 5 haftalıktı regl tarihine göre 6 haftalık oluyo değerim 1500lere kadar çıktı sonra düştü birden önce kahverengi lekelenmelerim oldu 4-5gün sonrada kanamaya döndü

Öyle tabi canım olsaydı sağlıksız olacaktı belki ileriki haftalarda sıkıntı yaratacaktı her şerde bir hayır vardır derler kuzum üzülmeni anlıyorum ama ne desem boş kolay atlatılmıyor :KK43:
Bizde bir sıkıntı yok şuanlık kontrole daha gitmedim 13 martta randevum var umarım iyi sonuçlarla döneriz
Çok şükür canım güzel haberler verirsin bize inşallah Rapor verdi doktorum 1 hafta dinlenicem kanamam devam ediyo çünkü belim kopacak gibi ağrıyo geçicek inşallah Rabbim hayırlısını versin

Çok şükür canım güzel haberler verirsin bize inşallah Rapor verdi doktorum 1 hafta dinlenicem kanamam devam ediyo çünkü belim kopacak gibi ağrıyo geçicek inşallah Rabbim hayırlısını versin

Kimyasal olunca normalden fazla oluyor ağrı ve kanama yat dinlen bol bol kafanı dağıtacak şeyler bul kendine canım geçecek elbet :(

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 12 şubatta yumurtlamam oldu Belirtilerden ve akıntıdan anlıyorum ve 2 hafta gebelik belirtileri yaşadım cumartesi günü belirtiler birden kesildi 8 gün gecikmem oldu test yaptırdım 0.15 çıktı gebelik yok acaba kimyasal gebelikti tutunamadımı 😔 biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz bu arada hamile kalırsam ve kimyasal gebelikse kanama olması gerekiyorki dışarı atayım eğer adwtim gelmezse ne olur ben oğlumu adet bekliyorsum geç yumurtlamam olduğu için hamile kalmıştım yine öyle olursa zararı varmıdır ki

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 12 şubatta yumurtlamam oldu Belirtilerden ve akıntıdan anlıyorum ve 2 hafta gebelik belirtileri yaşadım cumartesi günü belirtiler birden kesildi 8 gün gecikmem oldu test yaptırdım 0.15 çıktı gebelik yok acaba kimyasal gebelikti tutunamadımı 😔 biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz bu arada hamile kalırsam ve kimyasal gebelikse kanama olması gerekiyorki dışarı atayım eğer adwtim gelmezse ne olur ben oğlumu adet bekliyorsum geç yumurtlamam olduğu için hamile kalmıştım yine öyle olursa zararı varmıdır ki

8 gün gecikmeyle bu değer çok az sanırım kimyasal olmuş canım veya tekrar kontrol ettir artış var mı diye

8 gün gecikmeyle bu değer çok az sanırım kimyasal olmuş canım veya tekrar kontrol ettir artış var mı diye
Artış olurmuki peki kimyasalsa adet olmazsam ne olur 41.gün hala olamadım ilişkilerden bidaha gebe kalınırmı oğlum öyle oldu adet beklerken geç yumurtlamadan hamile kaldım adet olamıyorum deli olcam

Artış olurmuki peki kimyasalsa adet olmazsam ne olur 41.gün hala olamadım ilişkilerden bidaha gebe kalınırmı oğlum öyle oldu adet beklerken geç yumurtlamadan hamile kaldım adet olamıyorum deli olcam

3-4 gün daha bekle canım bakalım eğer hala olmazsan kan testini tekrarla bence ya yine geç döllenme oldu yada kimyasaldı bitti inşallah minik seninledir canım.

Son adetim 4 Şubat 2 gün önce idrarda baktım çıkmadı. Adetlerim düzensiz pkoluyum ama 15 şubatta yumurtlama olmuştu. Sizce umut yokmu hala yoksa beklemelimiyim ?

Son adetim 4 Şubat 2 gün önce idrarda baktım çıkmadı. Adetlerim düzensiz pkoluyum ama 15 şubatta yumurtlama olmuştu. Sizce umut yokmu hala yoksa beklemelimiyim ?

Umut her zaman var olmalı :) biraz daha bekle kan testi yaptır direk idrar testleri 25 hcgye kadar hassas diyorlar ama 1300 lü sonucumda bile çok silikti.

Back